LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hipisiątko wrote:a możesz mi powiedzieć czy na oddziale trzeba być w koszuli i szlafroku czy można mieć koszulkę i spodnie dresowe ?? ja kiedyś byłam w Warszawie w szpitalu i zdziwiona byłam gdy kazali mi się ubrać w dres, a nie w koszulę i szlafrok.....
Można mieć koszulkę i spodnie dresowe, chodzisz w tym w czym masz ochotę chodzićhipisiątko lubi tę wiadomość
-
stokrotka1987 wrote:Aganeska, jakie ziółka pijesz?
Zioła ojca Sroki mieszankę nr 3. Od kiedy miałam potwierdzana owulację to piję od 1 dc do owu. Ale jeszcze można pić 3 cykle bez przerwy potem przerwa ale nie pamiętam czy 1 czy więcej cykli a potem do końca mieszanki. -
Stymulują jajniki przez co pomagaja w owulacji, nawet ja przywracają i działają na niepękające pęcherzyki. Zapraszam zainteresowane na https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/ziola-ojca-sroki-nr-3,1008,58.html
MAmy tam przyjemną atmosferę i dziewczyny na pewno odpowiedza na Wasze pytania -
Jak wspaniale sobie odpocząć w sobote:) ja od tygodnia robie testy owulacyjne i puki co nic nie wykazały, a dzisiaj 16dc. Jak się przez dwa cykle nie uda to może też te zioła popróbuje.bo gin mi planuje robić stymulacje hormonalną jak nie zajdę szybko w ciąże. Miałyście stymulacje? Boję się ładować hormonami.
-
neomi34 wrote:Ja już miałam z 8 za sobą ale jak widać nie pomogły wszystko dobrze rosło, pękało a dalej nic
Hipisiątko to kiedy planujesz się kłaść?
no to nie fajnie.mam znajomą która też się stymulowała po drugiej ciąży pozamacocznej a pózniej sobie troche odpuścili bieganie po lekarzach i naturalnie udało sie zajść. -
Witajcie.
Postanowiłam dołączyć do Waszego forum.
Jestem ze Świdnika. Fajnie popisać z kimś kto zna nasze lubelskie podwórko....
Dotek mogę polecić Ci badania genetyczne na nfz gdzie można zrobić. i nawet nie czeka sie tak długo. sama będę je robić w tym miesiącu.
Ale może najpierw powinnam sie kulturalnie przedstawić
Mam za soba jedno poronienie w 10 tyg. potem zdrowa córeczka i teraz znowu poronienie w 8 tygodniu. Po badaniu kariotypów jak wyniki będa dobre zamierzamy sie starać.04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek