LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny nie wiem jak to wyglada u was,ale u mnie ten czas oczekiwania na brak miesiaczki, potem na owulacje strasznie sie dluzy. Niby staram sie o tym tak nie myśleć i w rzeczywistości naprawdę rzadko myśle, ale te dni mi sie jakoś wyyyyciagaja. Śmieszne to trochę, ale tak jest. Ogólnie to niby dni mi szybko lecą, ale to czekanie sie dluzy. Wiecie o co mi chodzi??? Tez tak macie??? Trochę to dziwne.
Meginka, samira lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualny
-
Ilona wrote:Hej dziewczyny nie wiem jak to wyglada u was,ale u mnie ten czas oczekiwania na brak miesiaczki, potem na owulacje strasznie sie dluzy. Niby staram sie o tym tak nie myśleć i w rzeczywistości naprawdę rzadko myśle, ale te dni mi sie jakoś wyyyyciagaja. Śmieszne to trochę, ale tak jest. Ogólnie to niby dni mi szybko lecą, ale to czekanie sie dluzy. Wiecie o co mi chodzi??? Tez tak macie??? Trochę to dziwne.
Ilona, myślę że większość z nas tak ma I każda chciałaby jak najszybciej wiedzieć, czy coś się wykluło pod serduchem Sama już nie mogę się doczekać Termin @ mam za kilka dni (26.02)
Niestety, trzeba cierpliwości
Łatwo mi mówić, a sama czasem jej nie mam ehhh...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2013, 18:25
samira, Ilona, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:Ilona wrote:Hej dziewczyny nie wiem jak to wyglada u was,ale u mnie ten czas oczekiwania na brak miesiaczki, potem na owulacje strasznie sie dluzy. Niby staram sie o tym tak nie myśleć i w rzeczywistości naprawdę rzadko myśle, ale te dni mi sie jakoś wyyyyciagaja. Śmieszne to trochę, ale tak jest. Ogólnie to niby dni mi szybko lecą, ale to czekanie sie dluzy. Wiecie o co mi chodzi??? Tez tak macie??? Trochę to dziwne.
Ilona, myślę że większość z nas tak ma I każda chciałaby jak najszybciej wiedzieć, czy coś się wykluło pod serduchem Sama już nie mogę się doczekać Termin @ mam za kilka dni (26.02)
Łatwo mi mówić, a sama czasem jej nie am ehhh...
jeszcze tylko pięć dni ,trzymam kciuki &&&& za zielona kropęMeginka, Ilona lubią tę wiadomość
-
Jak ja bym chciała do Was juz kochane dołączyć...:,,(
samira, Kaja lubią tę wiadomość
2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Wyniki nasienia w normie.
01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)
Progesteron:
7 dpo 5,91
9 dpo 8,49
13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1
Beta HCG
22.03.2021 - 53,6 🥰
24.03.2021 - 97,0
26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
06.04.2021 - 17920 😍
13.04.2021 mamy ♥️
20.05.2021 🎂 prenatalne
15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
18.08.2021 960g
30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
02.11.2021 2800g
08.11.2021 3400g
16.11.2021 przyjęcie na odział CC.
17.11.2021 Anielka ♥️
3100g, 55cm szczęścia 😍 -
Dziewczynki, mi też się strasznie dluzy , a dziś okazało się,że starania muszę przełożyć na marzec . W poprzednim cyklu mocz wydał mi się podejrzany- zaobserwowalam sporo śluzu. Dopiero teraz zrobiłam badanie moczu i dzisiaj rodzinny stwierdził zakażenie dróg moczowych . Przez pięć dni muszę brać antybiotyk, a wlasnie w tym czasie mogę mieć owulke . Jedyna nadzieja,że owulka się przesunie o 1-2 dni. Pytałam nawet lekarza czy po tych 5 dniach możemy się starać o dzidzie , gdyby owulacja się przesunęła i okazuje się, że antybiotyki utrzymuje się tylko przez 12 godzin,więc jest to możliwe.
-
nick nieaktualny
-
sama_ja wrote:tak sobie przeanalizowałam właśnie swoje pierwsze zajście w ciążę i test wykazał mi ciążę dopiero czwartego dnia po spodziewanej @.... ale to było 3 lata temu dziś mam czwarty dzień po spodziewanej @ więc możeby test pokazał, ale nie chce mi się iść do apteki hmm...
nie mogę się doczekać Twojego wyniku Trzymam kciuki za ładny plusik!samira, sama_ja, Meginka lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Ilona wrote:Ja termin @ mam na 1.03 także tez czekam z niecierpliwością co sie wydarzy.
ja na drugiego marca ale ja mam cykle hardcorowe także zobaczymy co będzie
no faktycznie samira, z Twoich cykli to ciężko coś wywnioskować... jedna wielka niewiadoma ale może na końcu niewiadomej będzie niespodziankasamira lubi tę wiadomość
-
Nina wrote:Opowiem Wam mój dzisiejszy sen, bo był niesamowity:) śniło mi się, że urodziłam bliźniaki( dwóch chłopców)tylko, że jeden przed północą, a drugi przez cięcie cesarskie już po północy:0 więc byli bliźniakami, ale z innych dni:)co za sen!!!w sumie i tak może się przydarzyć, a u mnie 28 dc i nie czekam na @
Mi się śniło, że tata znalazł w łazience pozytywny test ciążowy. Przyszedł wkurzony do mnie i z groźną miną i groźnym tonem zapytał: "A to co ma być?!?!?"samira, Meginka, aniczka, Libra, Nina, agula, liloe, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:sama_ja wrote:skoro mowa o temperaturze to czy powinnam zacząć mierzyć temperaturę w pierwszym dniu miesiączki tak żeby było prawidłowo?
a przeciętnie w którym dniu cyklu występuje u Ciebie owulacja? ja np. mam dość wcześnie - 10-12dc... mierzę tempkę raczej pod koniec @... kuknij sobie w mój wykres w stopce:)
Libruś, ależ Ty masz książkowy ten wykres! Piękny skok, różnica poziomów. Bomba! Chyba pierwszy raz taki widzęLibra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny moj M sciagnal mi nowa karte w ktorej zapisuje wszystkie spostrzezenia tempke itd i tam wyszlo ze owu byla w 13dc i od 12 dni mam podwyzszona tempke jak nigdy @mam dostac w niedziele po cichu licze ze tempka nie spadnie i @nie przyjdzie ovu pokazalo ovu w 19 dc ale jakos tak mi sie dziwnie wydaje ze barzdiej byla w 13dc niz w 19 zwlaszcza ze ten nowy wykres jest bardziej dokladny kurde a moze byla w 19 dc i tylko sobie wkrecam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2013, 20:42
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:Ilona wrote:Hej dziewczyny nie wiem jak to wyglada u was,ale u mnie ten czas oczekiwania na brak miesiaczki, potem na owulacje strasznie sie dluzy. Niby staram sie o tym tak nie myśleć i w rzeczywistości naprawdę rzadko myśle, ale te dni mi sie jakoś wyyyyciagaja. Śmieszne to trochę, ale tak jest. Ogólnie to niby dni mi szybko lecą, ale to czekanie sie dluzy. Wiecie o co mi chodzi??? Tez tak macie??? Trochę to dziwne.
Łatwo mi mówić, a sama czasem jej nie mam ehhh...
hehehehehe... mamy ten sam termin @Meginka lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:Meginka wrote:Ilona wrote:Hej dziewczyny nie wiem jak to wyglada u was,ale u mnie ten czas oczekiwania na brak miesiaczki, potem na owulacje strasznie sie dluzy. Niby staram sie o tym tak nie myśleć i w rzeczywistości naprawdę rzadko myśle, ale te dni mi sie jakoś wyyyyciagaja. Śmieszne to trochę, ale tak jest. Ogólnie to niby dni mi szybko lecą, ale to czekanie sie dluzy. Wiecie o co mi chodzi??? Tez tak macie??? Trochę to dziwne.
Łatwo mi mówić, a sama czasem jej nie mam ehhh...
hehehehehe... mamy ten sam termin @
Libra no to czekamy i zobaczymy jakie efekty walentynkowych starań
Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalvinka wrote:Libra wrote:sama_ja wrote:skoro mowa o temperaturze to czy powinnam zacząć mierzyć temperaturę w pierwszym dniu miesiączki tak żeby było prawidłowo?
a przeciętnie w którym dniu cyklu występuje u Ciebie owulacja? ja np. mam dość wcześnie - 10-12dc... mierzę tempkę raczej pod koniec @... kuknij sobie w mój wykres w stopce:)
Libruś, ależ Ty masz książkowy ten wykres! Piękny skok, różnica poziomów. Bomba! Chyba pierwszy raz taki widzę
ja mam już taki drugi:) hehehe:)Malvinka lubi tę wiadomość