LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
KAL wrote:Załatwione kciuki zacisniete & & & &
Dziękuje!! Po Ovitrelle już 8 dni, a od jakichś czterech dni strasznie bolą jajniki, uczucie ciągnięcia i kłucia. Częste oddawanie moczu, nawet w nocy. Wy tez tak macie? Od czego to może być?PCOS, hiperinsulinemia, wysoki testosteron i androstendion, AMH = 17,1
armia męża OK, jajowody drożne.
3 cykle z clo, obecnie 3 cykl z aromkiem i Bomfolą. -
KAL przykro mi zrób te badania o których pisałaś, gdzieś musi tkwić przyczyna, tu jest faktycznie jakiś problem jakby przy lub po zagnieżdżeniu już. Doradzam pakiet trombofilie wrodzoną tam jest większy ten pakiet niż sam mthfr a różnica w cenie jakoś ok. 70zl, przysyłają Ci, robisz wymaz z policzka i zamawiasz kuriera na ich koszt, ale na wyniki czeka się ponad 2 tygodnie. I ten wymaz też koniecznie. Gdzie to się robi? U gina swojego? I jaki koszt?
Dziewczyny ściskam mocno kciuki:-*
U mnie trochę bóle jak na @, więc w tym cyklu akurat bardzo bym się ucieszyła, jakby przyszła szybko, bo chce już zaczynać następny cykl:-) może ten dupek szybko zalatwi sprawę
Mam jeszcze jedno pytanie do staraczek z CLO - co myślicie o skutkach ubocznych? Gadałam z siostrą, która też była stymulowana cło, powiedziała, żebym poczytała te o wadach rozwojowych u dzieci po stymulacjach tym lekiem - czy to prawda? Wiecie coś na ten temat?4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Almond i Kal - bardzo wam współczuję i niestety rozumiem co czujecie trzymam kciuki za kolejny cykl, proszę mi się tu nie poddawać i dalej walczyć!
Ja się zastanawiam czy może przypadkiem coś u mnie nie ruszyło bo te moje poranne tempki tak ładnie wyglądają - już nie mam takich skoków jak wcześniej, teraz utrzymują się na tym samym poziomie. Jestem jeszcze przed owu, zobaczymy kiedy przyjdzie i wtedy zapiszę się na testowanie. Choć mam teraz takie mieszane uczucia - niby chciałabym żeby się udało ale tak bardzo nie lubię listopada i grudnia że nie będę jakoś bardzo płakać gdy w tym i następnym cyklu mi się nie uda. -
KAL wrote:Wpisana jesteś
U mnie małpa się rozkręcila tak że noc ciekawa będzie...
u mnie @ dramatyczna, także mam nadzieje, ze u Ciebie nie bedzie zle!
Ja na mojej wizycie z tymi badaniami też zagadan o tę Muchę.
Jestem ciekawa ci mój cykl odwali w tym razem💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
U mnie nadal cisza temp raz 37.1 raz 36.7 i tak skacze jestem tak wsciekla ze szok.
Robilam test rano i negatywny. Przypomniala mi sie historia z 1 ciaza i łudz sie ze jest tak samo bo 30 wrzesnia.2010 mialam okres potem powinnam dostac 30.10.10 a nie dostalam. Robilam sikance i nic. 5 listopada zabrala mnie karetkanze szkoly bo zemdlałam beta 28.6 nastepnego dnia spadla na 16 mieli mnie lyzeczkowac ale dali mi jeszcze 5 dni bo mloda bo hormony bo nie wiadomo co sie dzieje a kilka za 3 dni beta 128 na usg nic. Diagnozowali ze pozamaciczna ze z
Guz na przysadce bo na usg nic a nic az 10.11.10mloda lekarka robila mi usg i pojawila sie kropeczka swiadczaca o rosnacej ciazy. Przesunely mi sie dni plodne po prostu ze moze i tu tak jest i wtedy tez sikance wychodzily negatywne ;( zdurnialam jestem zalamana juz wolala bym dostac tą cholerną @ ;( -
Bo nie prowadze tu tylko na flo. Szkoda. Mi tu 29 zł placic. 34 dc. A mam 30_31 dniowe... Piersi spore zylki grudki jadłowstret pobolewanie piersi podbrzusza i odcinka ledzwiowego.tymbardziej ze mi sie malpa cale moje zycie spozniala tylko na ciaze..
-
nick nieaktualny