Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Milkana wrote:Melduję 11 dpo i biel testowa, ból podbrzusza również melduje jak na okres, za to sluz jak płodny, ale wiadomo płodny nie jest, nawet test owulacyjny zrobilam bo się wystraszyłam ile tego wyleciało dzisiaj ze mnie jakoś dziwnie 🤷♀️ wiec czekam dalej cierpliwie - niecierpliwie 🤣
No to witaj w klubie 🤭Milkana lubi tę wiadomość
-
Eve wrote:Widać cień cienia 💪
No to raczej średnie uspokojenie dla Rosalie 🙈
Myślę, że może być taka blada ta kreska, bo nie testowałas z pierwszego porannego moczu 😘 Spokojnie, w poniedziałek zrobisz drugą betę i się wyjaśni 🤗Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2021, 17:17
Rosalie lubi tę wiadomość
-
Sparky wrote:No to raczej średnie uspokojenie dla Rosalie 🙈
Myślę, że może być taka blada ta kreska, bo nie testowałas z pierwszego porannego moczu 😘 Spokojnie, w poniedziałek zrobisz drugą betę i się wyjaśni 🤗
A w cholere z tymi testami i betami! 😅
Spac mi sie chce, rzygac tez, sikam jak szalona, wiec musi byc dobrze! Nienawidzę takiej nerwicy, po pierwszym nieudanym cyklu tez szalalam, ze dramat i koniec, a teraz szaleje, ze testy za blade, bez sensu! Czekalam, chcialam i mam, to musze sie cieszyc i uspokoic 🙈
Najgorzej, ze weeekend i nie mozna glowy zajac robota.Eve, Sparky, Dip88, Kasiekkk, Marcelq lubią tę wiadomość
-
Rosalie wrote:A w cholere z tymi testami i betami! 😅
Spac mi sie chce, rzygac tez, sikam jak szalona, wiec musi byc dobrze! Nienawidzę takiej nerwicy, po pierwszym nieudanym cyklu tez szalalam, ze dramat i koniec, a teraz szaleje, ze testy za blade, bez sensu! Czekalam, chcialam i mam, to musze sie cieszyc i uspokoic 🙈
Najgorzej, ze weeekend i nie mozna glowy zajac robota.Rosalie lubi tę wiadomość
-
Pytanie do dziewczyn w ciąży 😁
Jak to jest z tymi piersiami na początku ciąży? W sensie, czy bolą i są ciężkie jak przed okresem i później po terminie miesiączki nadal się ten ból utrzymuje?
U mnie zawsze tydzień przed okresem piersi stają się pełniejsze, z żyłkami i sutki bardziej wrażliwe, natomiast dzień, bądź dwa przed okresem przestają boleć. -
Anna15 wrote:Pytanie do dziewczyn w ciąży 😁
Jak to jest z tymi piersiami na początku ciąży? W sensie, czy bolą i są ciężkie jak przed okresem i później po terminie miesiączki nadal się ten ból utrzymuje?
U mnie zawsze tydzień przed okresem piersi stają się pełniejsze, z żyłkami i sutki bardziej wrażliwe, natomiast dzień, bądź dwa przed okresem przestają boleć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2021, 19:27
-
Anna15 wrote:Szukam cienia nadziei, że różnie to bywa😁, ponieważ za dwa dni powinnam dostać @ i standardowo piersi przestaly boleć....więc raczej ciąży nie ma.
-
Anna15 wrote:Pytanie do dziewczyn w ciąży 😁
U mnie zawsze tydzień przed okresem piersi stają się pełniejsze, z żyłkami i sutki bardziej wrażliwe, natomiast dzień, bądź dwa przed okresem przestają boleć.
Mnie bolały zwykle przed @ a w tym cyklu przestały Dopiero teraz z tydzień czuje je cały czas i bolą przy dotyku -
U mnie zrobily sie ciezkie i byly wrazliwe w okolicach zaplodnienia i zagniezdzenia, a pozniej juz nic nie bolalo, teraz wrocila wrazliwosc sutkow, ale nie mam zadnych zylek, sa moze troszke delikatniejsze i wrazliwsze no i dalej ciezkie, ale to dopiero sam poczatek
-
Milkana wrote:Melduję 11 dpo i biel testowa, ból podbrzusza również melduje jak na okres, za to sluz jak płodny, ale wiadomo płodny nie jest, nawet test owulacyjny zrobilam bo się wystraszyłam ile tego wyleciało dzisiaj ze mnie jakoś dziwnie 🤷♀️ wiec czekam dalej cierpliwie - niecierpliwie 🤣
A dziś zaczęło mi juz kapać 😞i to dwa dni przed terminem. Ten cykl jest inny niż wszystkie inne 🤷♀️
Trzymam kciuki żeby u Ciebie było inaczej 😊Milkana lubi tę wiadomość
2,5 roku starań natural -> 09.23r. 💉start IVF; czynnik męski. Żadnych leków na stałe.
10.23r. - zabieramy malucha do domu 🏡🍀🤞 9dpt beta 56.43 -> 10dpt 112.0 -> 12dpt 310.6 -> 16dpt 1436.3 -> 19dpt 4131.7 -> 23dpt mamy zarodek i migoczące ♥️
8+1 -> 1,68cm maleństwa 🥰 13+1 -> prenatalne+pappa OK 💪 7,56 cm małego 🧸 21+0 -> połówkowe ok,420g 🎀 25+2 -> 903g małej królewny 🥰 30+0 -> 1730g pannicy ♥️ 34+2 -> 2960g 🎀
40+3 -> Królewna jest z nami 😍 4070g,62cm 💕
Na feriach ❄️❄️❄️ -
Anettaa wrote:Każda kobieta jest inna. Ja z córką nie miałam żadnych objawów. Ciało było takie jak zawsze.
U mnie 13 cs i co miesiąc powtórka z rozrywki, przeróżne objawy ciąży mimo, że jej nie ma 😉 -
Rosalie wrote:Dziewczyny, a jakies sposoby na wzdecia i zaparcia? Mam delikatny przewod pokarmowy i juz widze, ze pojawia sie problem, zaczynam wygladac jak balon 😔
Pij błonnik albo siemie do owsiankiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2021, 06:20
-
Rosalie wrote:Dziewczyny, a jakies sposoby na wzdecia i zaparcia? Mam delikatny przewod pokarmowy i juz widze, ze pojawia sie problem, zaczynam wygladac jak balon 😔
Mi na zaparcia zawsze pomaga kawa rano, w ciąży też ją piłam z rana ale oczywiście mniej niż zawsze bo tylko raz dziennie. To na mnie tak działa, nie wiem jak u Ciebie by podziałało no i czy Cie nie odrzuci od kawy (jeśli ją w ogóle lubisz 😝) Ja tego problemu nie miałam na szczęście😁 błonnik i siemie też pomaga ale nie można przedobrzyć bo może być odwrotny efekt. Jeść lekko i dużo pić. Więcej chyba sie nie da zrobić. Też mam ten problem, będąc w ciąży przytyłam 5kg a to był dopiero 8tydzień wg om i wcale dużo nie jadłam😡Rosalie lubi tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
No lekka kawe to pije bez zmian, 2 dziennie, a i tak jakos wszystko stanelo, ta noc to byl koszmar jakis... bede musiala pogadac z lekarzem, bo cos czuje, ze bedzie ciezko... ja mam mega dalikatne jelita itp i latwo u mnie o spore problemy. Aczkolwiek, jak tak dogorywalam wczoraj walczac z mdlosciami, zgaga, odbijaniem i pelnym brzuchem, to stwierdzilam, ze ta beta musiala urosnac, bo nie ma zmiluj, ze tak chce mi sie wymiotowac 🙈
Alis96, to byl moj 3 cykl staran, drugi z kubeczkiem i pierwszy z zelem 😉