Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny to wszystko jest wpisane w życie matki, te zmartwienia od początku później już są cały czas tylko zmieniają się. Tak samo jakieś wybieganie w przyszłość,matki tak po prostu mają🤭
Ariadne002 lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Ja już przeglądam dziecięce ubranka żeby umilić sobie czas oczekiwania do wizyty 😅 dzięki temu nie myślę co mogłoby być nie tak. Przecież musi być dobrze i tego się wszystkie trzymajmy 🤞
Rosalie, Dip88, Eve lubią tę wiadomość
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
Kasienka22 wrote:Ja już przeglądam dziecięce ubranka żeby umilić sobie czas oczekiwania do wizyty 😅 dzięki temu nie myślę co mogłoby być nie tak. Przecież musi być dobrze i tego się wszystkie trzymajmy 🤞
-
nick nieaktualnyAnia_911202 wrote:Niee właśnie nie bardo bo robilam betę tydzień przed wizytą, a wtedy był 371, więc nie wiem jaka mogła być tydzień później, ale jak tak Was czytam to po tygodniu powinna być koło 1000 pewnie, więc wciąż mi nie pasuje ten malutki pęcherzyk...
Sam pęcherzyk jest widoczny na usg dopiero przy becie około 1000 - 1500, więc jeśli miałaś betę w tym przedziale, to wszystko ok. Ja miałam pęcherzyk 6mm przy becie około 1000. Z tym, że to byłyby dosyć małe przyrosty u Ciebie, ale czytałam, że minimum to 66% co 48 godzin, więc pewnie się mieścisz w tym przedziale. A to Twoja pierwsza ciąża, czy kolejna? Jeśli już któraś, to we wcześniejszych miałaś podobnie? -
nick nieaktualnyEve wrote:Dziewczyny to wszystko jest wpisane w życie matki, te zmartwienia od początku później już są cały czas tylko zmieniają się. Tak samo jakieś wybieganie w przyszłość,matki tak po prostu mają🤭
Eve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasienka22 wrote:Ja już przeglądam dziecięce ubranka żeby umilić sobie czas oczekiwania do wizyty 😅 dzięki temu nie myślę co mogłoby być nie tak. Przecież musi być dobrze i tego się wszystkie trzymajmy 🤞
Też oglądam 😁 Najgorsze jest to, że oglądam tylko dziewczęce i mi los spłata figla znając życie i obdaruje nas chłopcem 😊 -
Ania ja bym nie robiła bety, bo na tym etapie zazwyczaj wychodzi z tego dużo stresu, a i tak pewnie nadal byś się martwiła. Na twoim miejscu poszłabym na usg sprawdzić jak wygląda sytuacja 😉
Rosalie, Eve, Ania_911202 lubią tę wiadomość
-
Kasiekkk wrote:Też oglądam 😁 Najgorsze jest to, że oglądam tylko dziewczęce i mi los spłata figla znając życie i obdaruje nas chłopcem 😊
Kasiekkk lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Kasiekkk wrote:Też oglądam 😁 Najgorsze jest to, że oglądam tylko dziewczęce i mi los spłata figla znając życie i obdaruje nas chłopcem 😊
Kasiekkk, Dip88 lubią tę wiadomość
-
A ja m przeczucie że będzie chłopiec 😂 czuje to wewnetrznie i nawet jak mi rodzina mówi że może dziewczynka to ja jednak myślę że chlopczyk
Oo patrzac po tempie w jakim szydełkuje to może bym faktycznie zaczęła 😂😂😂
Jak to jest z wielkością pęcherzyka? Bo chyba się zagubiłam. Pecherzyk to nie to samo co zarodek prawda? -
U mnie jest całkowicie na odwrót, same chłopięce przeglądam 😅
Jakie witaminy bierzecie? Babeczka w aptece poleciła mi femibion, zaufałam jej w ślepo ale jeśli macie coś lepszego do polecenia to chętnie poczytam 😀
Rosalie - tez zastanawiam się jak i kiedy powiedzieć bliskim. Z rodzicami widuje się za często żeby długo ukrywać ten stan 😅 Pewnie jakoś w czerwcu już oznajmimy rodzicom radosna nowinę 😀 mąż akurat ma urodziny więc może zaprosimy rodzicom i przy wszystkim dam mu prezent w którym będą dziecięce śpioszki, taki póki co mamy plan 😅Rosalie lubi tę wiadomość
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
Eve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEve wrote:A ja pierwszy raz nie mam przeczucia co do płuci🤷 Jest nam całkowicie obojętnie. Ale mam imię dla chłopca 🤣
Jakie imię, jeśli można , spytać? My mamy kilka dziewczęcych po prostu cudnych i jedno chłopięce, ale to chłopięce nie urzekło nas na 100%, więc nadal szukamy -
nick nieaktualnyAnia_911202 wrote:Ciąża 4, poród 1. Pierwsza nawet nie zdążyłam zrobić bety i już było po wszystkim. Druga z synkiem była ksiazkowa ale w Anglia nie robiłam bety. Trzecia była pozamaciczna ale wtedy była mega niska beta, a teraz już głupieje...
Spokojnie, pęcherzyk jest na właściwym miejscu, więc to jedno zmartwienie mniej 😊 Od poprzedniej wizyty minęło już trochę czasu, z tego co pamiętam, to może faktycznie wybierz się na wizytę?Eve lubi tę wiadomość
-
Kasiekkk wrote:Jakie imię, jeśli można , spytać? My mamy kilka dziewczęcych po prostu cudnych i jedno chłopięce, ale to chłopięce nie urzekło nas na 100%, więc nadal szukamy
Z dziewczęcymi pustka.a jakie typy u Was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2021, 21:09
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Kasienka22 wrote:U mnie jest całkowicie na odwrót, same chłopięce przeglądam 😅
Jakie witaminy bierzecie? Babeczka w aptece poleciła mi femibion, zaufałam jej w ślepo ale jeśli macie coś lepszego do polecenia to chętnie poczytam 😀
Rosalie - tez zastanawiam się jak i kiedy powiedzieć bliskim. Z rodzicami widuje się za często żeby długo ukrywać ten stan 😅 Pewnie jakoś w czerwcu już oznajmimy rodzicom radosna nowinę 😀 mąż akurat ma urodziny więc może zaprosimy rodzicom i przy wszystkim dam mu prezent w którym będą dziecięce śpioszki, taki póki co mamy plan 😅
A rodzicom zamierzamy powiedzieć jak zobaczymy bijące serduszko. Z teściową nie mam problemu, bo mieszka 5 km od nas i coś wymyślimy. A moim rodzicom jako, że mieszkają w Pl to chce z Empiku takie fajne kartki- zdrapki zamówić i wysłać.
Coś takiego :
https://www.empik.com/zdrapka-zostaniesz-babcia-zlote-stopki-niebieskistolik,p1249021722,szkolne-i-papiernicze-p?utm_source=app&utm_medium=share&utm_content=produkt
-
nick nieaktualnynulka_23 wrote:U nas rodzice i rodzeństwo już wie. Mieszkamy z moimi rodzicami i się domyślili bardzo szybko, więc nie chcieliśmy tego ukrywać przed drugimi rodzicami
-
nick nieaktualnynulka_23 wrote:A ja m przeczucie że będzie chłopiec 😂 czuje to wewnetrznie i nawet jak mi rodzina mówi że może dziewczynka to ja jednak myślę że chlopczyk
Oo patrzac po tempie w jakim szydełkuje to może bym faktycznie zaczęła 😂😂😂
Jak to jest z wielkością pęcherzyka? Bo chyba się zagubiłam. Pecherzyk to nie to samo co zarodek prawda?