Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEve wrote:Dziewczyny to wszystko jest wpisane w życie matki, te zmartwienia od początku później już są cały czas tylko zmieniają się. Tak samo jakieś wybieganie w przyszłość,matki tak po prostu mają🤭
Eve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasienka22 wrote:Ja już przeglądam dziecięce ubranka żeby umilić sobie czas oczekiwania do wizyty 😅 dzięki temu nie myślę co mogłoby być nie tak. Przecież musi być dobrze i tego się wszystkie trzymajmy 🤞
Też oglądam 😁 Najgorsze jest to, że oglądam tylko dziewczęce i mi los spłata figla znając życie i obdaruje nas chłopcem 😊 -
Ania ja bym nie robiła bety, bo na tym etapie zazwyczaj wychodzi z tego dużo stresu, a i tak pewnie nadal byś się martwiła. Na twoim miejscu poszłabym na usg sprawdzić jak wygląda sytuacja 😉
Rosalie, Eve, Ania_911202 lubią tę wiadomość
-
Kasiekkk wrote:Też oglądam 😁 Najgorsze jest to, że oglądam tylko dziewczęce i mi los spłata figla znając życie i obdaruje nas chłopcem 😊
Kasiekkk lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Kasiekkk wrote:Też oglądam 😁 Najgorsze jest to, że oglądam tylko dziewczęce i mi los spłata figla znając życie i obdaruje nas chłopcem 😊
Kasiekkk, Dip88 lubią tę wiadomość
-
A ja m przeczucie że będzie chłopiec 😂 czuje to wewnetrznie i nawet jak mi rodzina mówi że może dziewczynka to ja jednak myślę że chlopczyk
Oo patrzac po tempie w jakim szydełkuje to może bym faktycznie zaczęła 😂😂😂
Jak to jest z wielkością pęcherzyka? Bo chyba się zagubiłam. Pecherzyk to nie to samo co zarodek prawda? -
U mnie jest całkowicie na odwrót, same chłopięce przeglądam 😅
Jakie witaminy bierzecie? Babeczka w aptece poleciła mi femibion, zaufałam jej w ślepo ale jeśli macie coś lepszego do polecenia to chętnie poczytam 😀
Rosalie - tez zastanawiam się jak i kiedy powiedzieć bliskim. Z rodzicami widuje się za często żeby długo ukrywać ten stan 😅 Pewnie jakoś w czerwcu już oznajmimy rodzicom radosna nowinę 😀 mąż akurat ma urodziny więc może zaprosimy rodzicom i przy wszystkim dam mu prezent w którym będą dziecięce śpioszki, taki póki co mamy plan 😅Rosalie lubi tę wiadomość
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
Eve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEve wrote:A ja pierwszy raz nie mam przeczucia co do płuci🤷 Jest nam całkowicie obojętnie. Ale mam imię dla chłopca 🤣
Jakie imię, jeśli można , spytać? My mamy kilka dziewczęcych po prostu cudnych i jedno chłopięce, ale to chłopięce nie urzekło nas na 100%, więc nadal szukamy -
nick nieaktualnyAnia_911202 wrote:Ciąża 4, poród 1. Pierwsza nawet nie zdążyłam zrobić bety i już było po wszystkim. Druga z synkiem była ksiazkowa ale w Anglia nie robiłam bety. Trzecia była pozamaciczna ale wtedy była mega niska beta, a teraz już głupieje...
Spokojnie, pęcherzyk jest na właściwym miejscu, więc to jedno zmartwienie mniej 😊 Od poprzedniej wizyty minęło już trochę czasu, z tego co pamiętam, to może faktycznie wybierz się na wizytę?Eve lubi tę wiadomość
-
Kasiekkk wrote:Jakie imię, jeśli można , spytać? My mamy kilka dziewczęcych po prostu cudnych i jedno chłopięce, ale to chłopięce nie urzekło nas na 100%, więc nadal szukamy
Z dziewczęcymi pustka.a jakie typy u Was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2021, 21:09
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Kasienka22 wrote:U mnie jest całkowicie na odwrót, same chłopięce przeglądam 😅
Jakie witaminy bierzecie? Babeczka w aptece poleciła mi femibion, zaufałam jej w ślepo ale jeśli macie coś lepszego do polecenia to chętnie poczytam 😀
Rosalie - tez zastanawiam się jak i kiedy powiedzieć bliskim. Z rodzicami widuje się za często żeby długo ukrywać ten stan 😅 Pewnie jakoś w czerwcu już oznajmimy rodzicom radosna nowinę 😀 mąż akurat ma urodziny więc może zaprosimy rodzicom i przy wszystkim dam mu prezent w którym będą dziecięce śpioszki, taki póki co mamy plan 😅
A rodzicom zamierzamy powiedzieć jak zobaczymy bijące serduszko. Z teściową nie mam problemu, bo mieszka 5 km od nas i coś wymyślimy. A moim rodzicom jako, że mieszkają w Pl to chce z Empiku takie fajne kartki- zdrapki zamówić i wysłać.
Coś takiego :
https://www.empik.com/zdrapka-zostaniesz-babcia-zlote-stopki-niebieskistolik,p1249021722,szkolne-i-papiernicze-p?utm_source=app&utm_medium=share&utm_content=produkt
-
nick nieaktualnynulka_23 wrote:U nas rodzice i rodzeństwo już wie. Mieszkamy z moimi rodzicami i się domyślili bardzo szybko, więc nie chcieliśmy tego ukrywać przed drugimi rodzicami
-
nick nieaktualnynulka_23 wrote:A ja m przeczucie że będzie chłopiec 😂 czuje to wewnetrznie i nawet jak mi rodzina mówi że może dziewczynka to ja jednak myślę że chlopczyk
Oo patrzac po tempie w jakim szydełkuje to może bym faktycznie zaczęła 😂😂😂
Jak to jest z wielkością pęcherzyka? Bo chyba się zagubiłam. Pecherzyk to nie to samo co zarodek prawda? -
Kasiekkk dokładnie, zawsze to większe wsparcie. Ja początkowo próbowałam się kryć ale jak mąż chodził za mną krok w krok żebym sama nie dźwigała (a lubie pracować w ogrodzie więc a to worek z ziemią a to doniczka), później zaczęłam odmawiać kawy i robić drzemki w ciągu dnia i to mnie pogrążyło 😂 chociaż cieszę się że nie muszę niczego ukrywać przed nimi:)
Kasiekkk lubi tę wiadomość
-
Kasiekkk wrote:Nie, pęcherzyk to ta czarna plama z jasną obwódką, większe kółko, to pęcherzyk żółtkowy, a zarodek to najmniejsze krzywe, cudne coś ❤️
-
nick nieaktualnyEve wrote:Bruno🙂
Z dziewczęcymi pustka.a jakie typy u Was?
U nas z dziewczęcych: Zuzia, Wiktoria, Aurelia, Emma
Z chłopięcych: Nikodem, Wiktor i ja tak po cichu przemycam jeszcze Filipa, ale żadne nie jest idealne.Eve lubi tę wiadomość