Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
nulka_23 wrote:Eve a w poprzednich ciążach też brałaś te witaminy? W sumie zaufałam w ciemno i nie wiem czy dobrze 😂
nulka_23 lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualnynulka_23 wrote:Na pierwszej wizycie mi całkiem odmówiła sprawdzenia czy wszystko ok, na kolejnej właśnie usłyszałam taki tekst. Żeby nie było, to nie ta sama pani dr😂
-
nick nieaktualny
-
nulka_23 wrote:A jutro przyjdą do mnie ciążowe książki które zamówiłam bardzo się cieszę bo jak czytam kryminały to później mi się śnią glupoty 😂😂
Kasiekkk, nulka_23, Marcelq lubią tę wiadomość
-
Kasiekkk wrote:Doskonale Cię rozumiem, bo moja obecna to już trzecia odkąd zaszłam w ciążę. Wcześniejsze odmówiły mi przepisania progesteronu, mimo wyników poniżej normy, bo póki nie ma życia (czyli serduszka), to nie będą podtrzymywać, bo może ciąża i tak się nie rozwija i nie ma po co i kazały wrócić w 8 tygodniu. To jak na jedną z płaczem nawrzeszczałam, że do 8 tygodnia to się ta ciąża nie utrzyma, to skomentowała to, że "nic na to nie poradzi"
-
nick nieaktualnyDip88 wrote:Co za znieczulica, chyba minęła się z powołaniem 😕
Ariadne002 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDip88 wrote:Oj mi też się śnią głupoty 🙈 Zresztą jak w każdej ciąży 😂😂 Przed wczoraj np że całą kanapę miałam w malutkich dziurkach, a co się później okazało to w niej była klima i z tych dziurek zimne powietrze leciało 🤣🤣
Parsknęłam śmiechem 😁 Taka kanapa latem to by było coś 😂 -
Kasiekkk wrote:Parsknęłam śmiechem 😁 Taka kanapa latem to by było coś 😂
Co do lekarki to jeśli już miała takie podejście to mogła to zrobić dużo delikatniej.
Rosalie i co z twoją betą? 🤨Rosalie, Kasiekkk lubią tę wiadomość
-
Rosalie wrote:Mam wyniki!!
131, przyrost o 233% wg kalkulatora ❤Rosalie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rosalie super! Gratulacje!! 💖
Kasiekkk, no wiesz co... Podejścia tego babsztyla (bo na pewno nie lekarza) kompletnie nie rozumiem. I dodatkowy stres wywołuje taka baba! Okropność, ciekawe co by było jakby jej ktoś tak powiedział
Rosalie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sparky wrote:Aaa Rosalie, czekałam na Twój wynik, piękny! To teraz mogę spokojnie iść spać 😂
Dziękuję dziewczyny, jesteście super wsparciem! 😊
Bardzo sie ciesze, ze jest wszystko dobrze, faktycznie musialam wylapac sam poczatek ciazy, nie zdziwie sie, jak sie okaze, ze jednak zaplodnienie bylo pozniej niz mysle, bo dziwne, ze wczesniejsze testy nie wychodzily pozytywne. Ale to juz nie istotne, byle wszystko bylo dobrze i czekam teraz na serduszko ❤ ale sie bedzie dzialo 😅Kasiekkk, Eve, Dip88, Sparky lubią tę wiadomość