Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2021, 10:13
Dip88 lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
Dziewczyny będę się oszczędzać ile się da, choć nie powiem, że przy 2,5 latku czasami łatwo nie jest 😅
-
Dip88 wrote:
Dip cudowna wiadomość 😍
To mamy prawie taki sam termin porodu bo ja 6+3😂
Dałaś nadzieję że może w poniedziałek będzie dobrze i zobacze ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2021, 07:21
Dip88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Dip, będzie dobrze trzymam kciuki żeby krwiak się wchłonął! Usg piękne i maluszek jaki duży! Mój był dwa dni młodszy a miał 3.8mm (wiem, wiem, zmierzenie tych milimetrów różnie wychodzi).
Ja dziś jadę na pobranie. 40 minut pociągiem + 10 dojście,na czczo z porannymi mdłościami. Czuję się jakbym miała za chwilę paść -
nulka_23 wrote:Dzień dobry
Dip, będzie dobrze trzymam kciuki żeby krwiak się wchłonął! Usg piękne i maluszek jaki duży! Mój był dwa dni młodszy a miał 3.8mm (wiem, wiem, zmierzenie tych milimetrów różnie wychodzi).
Ja dziś jadę na pobranie. 40 minut pociągiem + 10 dojście,na czczo z porannymi mdłościami. Czuję się jakbym miała za chwilę paść -
Dzień dobry !!
Dipp jak ja w ciąży krwiaki to gin mówił że bardzo często się same wchłaniają. Ja np krwawiłam non stop i miałam krwotoki począwszy od 8tc do porodu. Ale leżała ze mna dziewczyna której podali leki na wchłanianie i pomogły. 🙂
Ja robiłam dziś test. 9dpo i 7 przed @ i kreska jaśniejsza a nie ciemnieje 😭 Jaki człowiek jest głupi 😡 sam narobi sobie nadzieii
-
Oj Bebu, nie pomyślałam żeby cokolwiek zabrać. U mnie jeszcze jest tak że mam mdłości i jak mam pusty żołądek i pełny - nie stale ale okazjonalnie. Ranki są dla mnie najgorsze. Jeszcze na prawdę muszę się zmusić żeby zjeść śniadanie. Później już jakoś funkcjonuje, ale dzisiejszy dzień mnie całkiem chyba rozwali.
Ulka, a robiłaś test tej samej firmy i czułości? Na to wpływa wiele czynników,mogłaś więcej wypić i był mocz bardziej rozwodniony. Do @ jeszcze tydzień, wszystko się może zdarzyć -
nulka_23 wrote:Oj Bebu, nie pomyślałam żeby cokolwiek zabrać. U mnie jeszcze jest tak że mam mdłości i jak mam pusty żołądek i pełny - nie stale ale okazjonalnie. Ranki są dla mnie najgorsze. Jeszcze na prawdę muszę się zmusić żeby zjeść śniadanie. Później już jakoś funkcjonuje, ale dzisiejszy dzień mnie całkiem chyba rozwali.
Ulka, a robiłaś test tej samej firmy i czułości? Na to wpływa wiele czynników,mogłaś więcej wypić i był mocz bardziej rozwodniony. Do @ jeszcze tydzień, wszystko się może zdarzyć
Tak testy są tej samej firmy o tej samej czułości. Dziś mają przyjść też innej firmy.
Najchętniej nalałabym winka i "luzowała" do okresu 🤦♀️🥺 -
Ulka86 wrote:Tak testy są tej samej firmy o tej samej czułości. Dziś mają przyjść też innej firmy.
Najchętniej nalałabym winka i "luzowała" do okresu 🤦♀️🥺 -
Dip88 wrote:Wrzuć zdjęcia co ci tam wyszło. Mi testy ciemniały co 2 dzień i raczej tak powinno się sprawdzać 😉 A że ja sprawdzałam codziennie albo 2 razy dziennie to też czasem stresu się najadłam 🙈
-
Ulka86 wrote:Dipp nie ma co wrzucać bo trzeba się mocno przyjrzeć. Także w tym cyklu też nic z tego 🥺
-
Dziewczyny czy któraś tez ma teraz ssanie żołądka 24h/dobe ? Bo ja od tygodnia albo jestem pewranentnie głodna albo jest mi niedobrze 🙈
Albo i to i to jednocześnie 🤣
Dosłownie wrzucam w siebie jedzenie jak szalona, a mój metabolizm chyba porąbało bo mimo to schudłam 0,5kg a w sumie to nie bardzo jest z czego i trochę mnie to martwi -
Ariadne002 wrote:Ulka86 mi przy bhcg 270 wychodziła dopiero jako taka kreska na facelle za to na pinku 10 ledwo coś tam świtało wiec jeszcze nie tracą nadziei, może po prostu wiecej wypiłaś i stężenie tego dnia było przez to niższe
-
Ariadne002 wrote:Dziewczyny czy któraś tez ma teraz ssanie żołądka 24h/dobe ? Bo ja od tygodnia albo jestem pewranentnie głodna albo jest mi niedobrze 🙈
Albo i to i to jednocześnie 🤣
Dosłownie wrzucam w siebie jedzenie jak szalona, a mój metabolizm chyba porąbało bo mimo to schudłam 0,5kg a w sumie to nie bardzo jest z czego i trochę mnie to martwi -
nick nieaktualnyUlka86 wrote:Ariadne ale wczoraj kreska była widoczna przedwczoraj też a dziś ledwo więc już się nie łudzę. Poczekam na @
To ja miałam taką sytuację, dwa testy tej samej firmy i czułości odbarwiły się super, a trzeci najpóźniejszy baaardzo slabo. Też się załamałam i byłam pewna już, że biochem, a to po prostu test się słabo odbarwił. Napiszę jeszcze raz: te testy służą tylko do potwierdzania ciąży, nie do badania przyrostu bhcg i mogą być zawodne! Tak więc naprawdę Kochana, na spokojnie ❤️
Rosalie chyba też miała coś podobnego, że jej Facelle przecież uważany za bardzo dobry wyszedł słabo, mimo że dzień wcześniej była ładnie widoczna druga blada kreseczka