Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPosadziliśmy ostatnio przed naszą działką piękne berberysy, bo z ogrodzeniem jesteśmy sporo cofnięci i zostało przed miejsce właśnie na pas zieleni. Mąż wczoraj pojechał zająć się podwórkiem, bo już trochę tam nie byliśmy i okazało się, że ktoś nam berberysy połamał. No po prostu sił już nie mam. Co nie zrobimy, to nam niszczą lub śmieci wywalają Jak można być aż takim deklem! Czy ludzi naprawdę boli to, że ktoś inny ma ładnie, bo się narobił jak dziki osioł?!
-
Kasiekkk wrote:Posadziliśmy ostatnio przed naszą działką piękne berberysy, bo z ogrodzeniem jesteśmy sporo cofnięci i zostało przed miejsce właśnie na pas zieleni. Mąż wczoraj pojechał zająć się podwórkiem, bo już trochę tam nie byliśmy i okazało się, że ktoś nam berberysy połamał. No po prostu sił już nie mam. Co nie zrobimy, to nam niszczą lub śmieci wywalają Jak można być aż takim deklem! Czy ludzi naprawdę boli to, że ktoś inny ma ładnie, bo się narobił jak dziki osioł?!
-
Dzien dobry! 🌹 ale sobie odpoczelam ❤
Ja fatalnie znosze upaly, zaraz mi niedobrze i w glowie mi sie kreci, musze uwazac na siebie mocno.
Czy dotarlo, ze bedzie dzidzia? No wiem, no pobolewa, troche sobie w myslach zaczynam gadac do tego dziecka, czasem sie zdarzy na glos 😅 i to chyba sprawia, ze nie jest to juz taka abstrakcja 😉 no i sobotnie wymioty o 6 rano, byly bardzo realne 🙈 i nie moge patrzec nawet na czekolade, mieso tez jakos niespecjalnie mnie interesuje, raczej stawiam na jajka i ryby, warzywa. Ale strach cos jesc z tym zoladkiem przy mdlosciach. No i mam rozne zachcianki! Wczoraj malosolne wjechaly jak zloto! 😍
Trzymam kciuki za wszystkie Wasze wizyty dzis, czekam na wiesci! -
nick nieaktualnyRosalie wrote:Dzien dobry! 🌹 ale sobie odpoczelam ❤
Ja fatalnie znosze upaly, zaraz mi niedobrze i w glowie mi sie kreci, musze uwazac na siebie mocno.
Czy dotarlo, ze bedzie dzidzia? No wiem, no pobolewa, troche sobie w myslach zaczynam gadac do tego dziecka, czasem sie zdarzy na glos 😅 i to chyba sprawia, ze nie jest to juz taka abstrakcja 😉 no i sobotnie wymioty o 6 rano, byly bardzo realne 🙈 i nie moge patrzec nawet na czekolade, mieso tez jakos niespecjalnie mnie interesuje, raczej stawiam na jajka i ryby, warzywa. Ale strach cos jesc z tym zoladkiem przy mdlosciach. No i mam rozne zachcianki! Wczoraj malosolne wjechaly jak zloto! 😍
Trzymam kciuki za wszystkie Wasze wizyty dzis, czekam na wiesci!
Ooo... Ja od trzech dni wcinam jajecznicę, ale właśnie mi uswiadomiłaś, że taki ogórasek do jajecznicy to by zrobił robotęRosalie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, szczerze mówiąc to już sił do tego nie mamy. Ta nierówna walka trwa już któryś rok. Póki co planujemy kupić tabliczki, że teren monitorowany, a jak nam w przyszłym roku dociągną prąd, to i faktycznie sobie założymy kamery, żeby monitorować podwórko i okolicę, bo po obu stronach od naszej działki są lasy i o ile u nas śmiecą, ale to sprzątamy, to oba te lasy są tak zaśmiecone, że aż ciężko przejść
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny podczytuje was od rana cały czas, tylko trochę mdli mnie i nie mam przez to weny na pisanie, a jeszcze idę robić paznokcie i nie wiem jak tam wytrzymam 🙈
Trzymam mocno kciuki za wszystkie wizyty !!! ✊✊✊Eve lubi tę wiadomość
-
Kasiekkk wyobrażam sobie jakie to musi być frustrujące. Wy się narobicie a ktoś po złościć wszystko psuje
U mnie mdłości tylko do śniadania, jak już je wmuszę to jakoś funkcjonuje. I wiem że to głupie ale mnie to martwi. Mam wrazenie że praktycznie żadnych objawów nie mam -
nulka_23 wrote:Kasiekkk wyobrażam sobie jakie to musi być frustrujące. Wy się narobicie a ktoś po złościć wszystko psuje
U mnie mdłości tylko do śniadania, jak już je wmuszę to jakoś funkcjonuje. I wiem że to głupie ale mnie to martwi. Mam wrazenie że praktycznie żadnych objawów nie mam
Tez mam dni, ze sie martwie zbyt dobrym samopoczuciem, ale niedlugo potem mnie cos dojezdza, mdlosci czy wymioty 😅 teraz tez dobrze sie czulam, zjadlam i znowu mi niedobrze 🙈 -
nick nieaktualnyAriadne002 wrote:Ja już po wizycie Musialam jeszcze cos pilnie zjesc bo teraz mam dzikie napady głodu ...
Maluch na 7,9mm, tętno 130ud/min
Super wiadomość! Widzisz, nie trzeba było się tak martwić
Ale spoko, ja teraz zaczęłam się denerwować, że u mnie będzie za wcześnie na