Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
Odpowiedz

Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻

Oceń ten wątek:
  • Kasienka22 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2021, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak ja wam zazdroszczę, że już jutro macie wizyty! 😁

Nulka może do mnie też dotrze jak powiemy rodzicom 😁

🙋🏽‍♀️ 25l.
    🙋🏽 27l.
    + 🐈🐈‍⬛

f2w3ikgn2nxq0ylr.png
  • nulka_23 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2021, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez zazdroszczę jutrzejszych wizyt 😕 ale oczywiście trzymam za nie kciuki!

Kasienka, bardzo możliwe bo u mnie jest tak że coś napomknął typu "a za rok o tej porze to będziemy pchali wózek" i jakoś tak mi uświadamiają 😂

• Eve Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2021, 05:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na wieści. Sama nie mogę doczekać się swojej, najlepsza byłaby taka do południa ale trzeba iść do pracy.

Kasiekkk lubi tę wiadomość

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2021, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eve wrote:
    Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na wieści. Sama nie mogę doczekać się swojej, najlepsza byłaby taka do południa ale trzeba iść do pracy.

Też trzymam mocno kciuki ❤️

Eve lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2021, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posadziliśmy ostatnio przed naszą działką piękne berberysy, bo z ogrodzeniem jesteśmy sporo cofnięci i zostało przed miejsce właśnie na pas zieleni. Mąż wczoraj pojechał zająć się podwórkiem, bo już trochę tam nie byliśmy i okazało się, że ktoś nam berberysy połamał. No po prostu sił już nie mam. Co nie zrobimy, to nam niszczą lub śmieci wywalają :/ Jak można być aż takim deklem! Czy ludzi naprawdę boli to, że ktoś inny ma ładnie, bo się narobił jak dziki osioł?!

• nulka_23 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2021, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ludzie są okropnie zawistni. Już pomijając to że to czyjaś praca i czas ale to także rośliny i przyroda. Jestem przerażona spacerami do pobliskiego lasu bo w wielu miejscach wygląda jak wysypisko śmieci. Nie rozumiem jak komuś nie jest wstyd...

• Ulka86 Ekspertka

Wysłany: 7 czerwca 2021, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiekkk wrote:
    Posadziliśmy ostatnio przed naszą działką piękne berberysy, bo z ogrodzeniem jesteśmy sporo cofnięci i zostało przed miejsce właśnie na pas zieleni. Mąż wczoraj pojechał zająć się podwórkiem, bo już trochę tam nie byliśmy i okazało się, że ktoś nam berberysy połamał. No po prostu sił już nie mam. Co nie zrobimy, to nam niszczą lub śmieci wywalają :/ Jak można być aż takim deklem! Czy ludzi naprawdę boli to, że ktoś inny ma ładnie, bo się narobił jak dziki osioł?!
    Że tak brzydko powiem ludzie to są jednak świnie😡 a bym spróbowała " wyśledzić " sprawców i tych którzy wrzucają śmieci i zadzwoniła na policję. Człowiek dba ,pielęgnuje ,stara się a ludzka zawiść jak zwykle bierze górę 😡

• Rosalie Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2021, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry! 🌹 ale sobie odpoczelam ❤

Ja fatalnie znosze upaly, zaraz mi niedobrze i w glowie mi sie kreci, musze uwazac na siebie mocno.

Czy dotarlo, ze bedzie dzidzia? No wiem, no pobolewa, troche sobie w myslach zaczynam gadac do tego dziecka, czasem sie zdarzy na glos 😅 i to chyba sprawia, ze nie jest to juz taka abstrakcja 😉 no i sobotnie wymioty o 6 rano, byly bardzo realne 🙈 i nie moge patrzec nawet na czekolade, mieso tez jakos niespecjalnie mnie interesuje, raczej stawiam na jajka i ryby, warzywa. Ale strach cos jesc z tym zoladkiem przy mdlosciach. No i mam rozne zachcianki! Wczoraj malosolne wjechaly jak zloto! 😍

Trzymam kciuki za wszystkie Wasze wizyty dzis, czekam na wiesci!

0d1yskjo8vrc1yk9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2021, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalie wrote:
    Dzien dobry! 🌹 ale sobie odpoczelam ❤

Ja fatalnie znosze upaly, zaraz mi niedobrze i w glowie mi sie kreci, musze uwazac na siebie mocno.

Czy dotarlo, ze bedzie dzidzia? No wiem, no pobolewa, troche sobie w myslach zaczynam gadac do tego dziecka, czasem sie zdarzy na glos 😅 i to chyba sprawia, ze nie jest to juz taka abstrakcja 😉 no i sobotnie wymioty o 6 rano, byly bardzo realne 🙈 i nie moge patrzec nawet na czekolade, mieso tez jakos niespecjalnie mnie interesuje, raczej stawiam na jajka i ryby, warzywa. Ale strach cos jesc z tym zoladkiem przy mdlosciach. No i mam rozne zachcianki! Wczoraj malosolne wjechaly jak zloto! 😍

Trzymam kciuki za wszystkie Wasze wizyty dzis, czekam na wiesci!

Ooo... Ja od trzech dni wcinam jajecznicę, ale właśnie mi uswiadomiłaś, że taki ogórasek do jajecznicy to by zrobił robotę :D

Rosalie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2021, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, szczerze mówiąc to już sił do tego nie mamy. Ta nierówna walka trwa już któryś rok. Póki co planujemy kupić tabliczki, że teren monitorowany, a jak nam w przyszłym roku dociągną prąd, to i faktycznie sobie założymy kamery, żeby monitorować podwórko i okolicę, bo po obu stronach od naszej działki są lasy i o ile u nas śmiecą, ale to sprzątamy, to oba te lasy są tak zaśmiecone, że aż ciężko przejść

• Ariadne002 Ekspertka

Wysłany: 7 czerwca 2021, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny, trzymajcie kciuki bo ja już umieram z nerwów przed wizyta :(

Dip88, Rosalie, Marcelq, Belie lubią tę wiadomość

2nn3xzkr9nr4vkgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2021, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ariadne002 wrote:
    Na pewno wszystko będzie dobrze! ❤️ Trzymam kciuki! 🤞

• Eve Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2021, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ariadne002 wrote:
    Trzymamy! Będzie wszystko ok.

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • Dip88 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2021, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny podczytuje was od rana cały czas, tylko trochę mdli mnie i nie mam przez to weny na pisanie, a jeszcze idę robić paznokcie i nie wiem jak tam wytrzymam 🙈

Trzymam mocno kciuki za wszystkie wizyty !!! ✊✊✊

Eve lubi tę wiadomość

3jgx9jcgaorgom11.png
    Nikodem & Alexander ❤️
    Starania od 11.2019
    12.2019 Poronienie 6tc💔
    04.2021 Ciąża biochemiczna💔
    💗13.05.2021⏸ NIFTY ✅ 💙 Antoś 💙

PCOS❗️FSH❗️Testosteron ❗️LH/FSH ❗️
    Styczeń 2021 Klinika w NL 🇳🇱
  • nulka_23 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2021, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiekkk wyobrażam sobie jakie to musi być frustrujące. Wy się narobicie a ktoś po złościć wszystko psuje :(

U mnie mdłości tylko do śniadania, jak już je wmuszę to jakoś funkcjonuje. I wiem że to głupie ale mnie to martwi. Mam wrazenie że praktycznie żadnych objawów nie mam

• Rosalie Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2021, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nulka_23 wrote:
    Kasiekkk wyobrażam sobie jakie to musi być frustrujące. Wy się narobicie a ktoś po złościć wszystko psuje :(

U mnie mdłości tylko do śniadania, jak już je wmuszę to jakoś funkcjonuje. I wiem że to głupie ale mnie to martwi. Mam wrazenie że praktycznie żadnych objawów nie mam

Tez mam dni, ze sie martwie zbyt dobrym samopoczuciem, ale niedlugo potem mnie cos dojezdza, mdlosci czy wymioty 😅 teraz tez dobrze sie czulam, zjadlam i znowu mi niedobrze 🙈

0d1yskjo8vrc1yk9.png
  • Eve Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2021, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ariadne002 wrote:
    I???

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • Ariadne002 Ekspertka

Wysłany: 7 czerwca 2021, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po wizycie :D Musialam jeszcze cos pilnie zjesc bo teraz mam dzikie napady głodu ...

Maluch na 7,9mm, tętno 130ud/min <3

Marcelq, Eve, Rosalie, Dip88, Kasienka22, Ulka86, Belie lubią tę wiadomość

2nn3xzkr9nr4vkgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2021, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ariadne002 wrote:
    Ja już po wizycie :D Musialam jeszcze cos pilnie zjesc bo teraz mam dzikie napady głodu ...

Super wiadomość! <3 Widzisz, nie trzeba było się tak martwić :)

Ale spoko, ja teraz zaczęłam się denerwować, że u mnie będzie za wcześnie na <3

• Marcelq Koleżanka

Wysłany: 7 czerwca 2021, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ariadne002 wrote:

Gratulacje ❤️❤️❤️❤️ Fantastyczna wiadomość 🤩

uwo9skjosvqwcbnx.png
‹‹ 153 154 155 156 157 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ