Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosalie wrote:Az sie przeszlam na czerwcowy poczytac. I az sie przykro robi. Alis, nie wiem czy jeszcze tu jestes, ale trzymalysmy za Ciebie kciuki caly czas i dyskutowalysmy o roznych obawach, o cieniach itp.
Wiadomo, ze cudze kreski smuca, kiedy nasze sa negatywne, ale niestety tak wyglada ta rzeczywistosc, jednym sie udaje szybciej, innym dluzej, sama myslalam, ze czekam mega dlugo, a gowno sie naczekalam 😅 no ale ja jeszcze chlopa urabialam chyba z 2 czy 3 lata, moze dlatego mialam takie wrazenie 🙈
No i ja od siebie jedynie potwierdze stara zasade 'miej wyje.... a bedzie Ci dane', dopiero jak odpuscilam i serio spisalam ten miesiac na straty, a test zrobilam juz tak o, to nagle sie pokazaly dwie krechy, przeciez juz bylam zapisana na testowanie w czerwcu 🤷🏼♀️
Wiec mniej spiny, wiecej luzu, bo wszyscy pomrzemy 😅
Same girl 😀 spisałam miesiąc na straty, czekałam na okres, test zrobiłam tylko dlatego że miałam iść na szczepienie i wolałam się upewnić 😅
Anulka - marzę o tym żeby było już serduszko 🥰 chociaż chcę się chociaż upewnić że nie jest to pozamaciczna lub puste jajo bo póki co to moje największe obawy 😪
Dziękuję za wszystkie kciuki! Jutro pewnie będę tu jeszcze przeżywać do 18 😅
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
Rosalie wrote:Bedzie serduszko, musi byc! Ja bede na 6+2 i tez chce juz serduszko! Ale tez sie oczywiscie boje, bo jak to tak, czemu mniej mdlosci, czemu mniej drzemek itp, szukanie dziury w calym, wiadomo dobrze, ze chociaz zachcianki daja o sobie znac 😂
Ja dzisiaj w pełni przeżyłam zachcianki, pasta z tuńczyka przegryzana ogórkiem i do tego lody 😅
Kiedy masz wizytę, dobrze pamiętam że 15?
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
Hej kobitki moge sie do was wprosic:). Zapewne uznacie ze moze zwarjowalam ale jestem mama 5 synow w wieku od 20 do 20 miesiecy 🙈😍 od ponad 4 lat jestem w nowym zwiasku partnerskim i mamy razem prawie 2 letniego lobuza. Moje wyniki byly slabe fsh 21-24 a AMH 0.19 . Rokowania byly nikle . Od 8 tygodni jestem pod opieka dietetyk klinicznej . Ktora zajela a sie podrasowaniem mojego zdrowia szczegulnie na poczatku chodzilo o znalezienie przyczyn problemow ukladem gastrycznym. Okazalo sie ze mam multum nietolerancji gluten , laktoza , ryz soja i troche wiecej he he Chcieliy kolejne dziecko ale doszlam do wniosku puki co dam sobie spokuj dopóki nie ogarnę zdrowia . Po 5 tygodniach restrykcyjne diet . Dużej ilości suplementów wróciłam do pełnego zdrowia . I dokładnie 6 dni temu stał się cud ujrzałam 2 kreski na teście a dodam ze młódka nie jestem bo mam 41 lat. Chodź nie wyglądam na swój wiek jestem wysportowana 8 lat temu startowałam w zawodach kulturystycznych w kategori fitnes body 🙈😍 Dziś jest mój 16 dpo .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2021, 00:38
Kasiekkk, Belie, Dip88, Marcelq lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyHej Kalcia! Serdeczne gratulacje 😍 Marzysz jeszcze o dziewczynce, czy nastawiasz się na następnego synka?
No i podziwiam bardzo za wytrzymanie na diecie, fajnie, że w sumie w dosyć mimo wszystko krótkim czasie udało się wszystko zdrowotnie ogarnąć -
nick nieaktualnyRosalie wrote:A ja podpytam, co na zapalenie pecherza w 1 trymestrze? Tylko urosept?
A bardzo Cię męczy? Mi się udało wygrzać i wypłukać pęcherz dużymi ilościami wody i przeszło bez leków, może i Tobie się uda? -
nick nieaktualnyDziewczyny ale naprodukowalyscie 😁
Trzymam kciuki za wizytę dzisiejszą ☺️
U mnie ten cykl w którym się udało to był emocjonalny rollercoaster. Naprawdę już nie miałam na to wszystko siły. Nie wierzyłam w nic. Jeszcze badanie drożności, które dało wynik, nie wiadomo czy jajowody są drożne... Jeszcze miałam plamienie kilka dni po owulacji... -
Kasiekkk wrote:Internetu mówią, że urosept nie był w ogóle testowany dla kobiet w ciąży, więc w ogóle jest niezalecany, a neofuragina niezalecana w pierwszym trymestrze.
A bardzo Cię męczy? Mi się udało wygrzać i wypłukać pęcherz dużymi ilościami wody i przeszło bez leków, może i Tobie się uda?
Pozatym polecam pić dużo żurawiny i w ogole duuuzo pić 😉 -
Cześć wam😊 chyba właśnie mam pierwsze mdłości. A najgorzej bo muszę z małym lecieć na tą betę na drugi koniec miasta bo nie mam go z kim zostawić ( mamie jeszcze nie chcę nic mówić) ahh ale będzie wyprawa😂 miłego dnia kochane!
Belie, Dip88, Marcelq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anulka1992 wrote:Cześć wam😊 chyba właśnie mam pierwsze mdłości. A najgorzej bo muszę z małym lecieć na tą betę na drugi koniec miasta bo nie mam go z kim zostawić ( mamie jeszcze nie chcę nic mówić) ahh ale będzie wyprawa😂 miłego dnia kochane!
-
Anulka współczuję, mnie dziś też dopadły, do tego jeszcze ból głowy (chyba rozkręca mi się migrena). Ale ja jedynie pracuje, jakbym miała taką wyprawę jak Ty to chyba nie dałabym rady...
Udało mi się złapać termin na jutro ale musialabym wziąć dzień wolny i nie wiem co robić -
Kasiekkk wrote:Internetu mówią, że urosept nie był w ogóle testowany dla kobiet w ciąży, więc w ogóle jest niezalecany, a neofuragina niezalecana w pierwszym trymestrze.
A bardzo Cię męczy? Mi się udało wygrzać i wypłukać pęcherz dużymi ilościami wody i przeszło bez leków, może i Tobie się uda? -
nulka_23 wrote:Anulka współczuję, mnie dziś też dopadły, do tego jeszcze ból głowy (chyba rozkręca mi się migrena). Ale ja jedynie pracuje, jakbym miała taką wyprawę jak Ty to chyba nie dałabym rady...
Udało mi się złapać termin na jutro ale musialabym wziąć dzień wolny i nie wiem co robić
No, ale nie jestem w twojej sytuacji i sama musisz zdecydować 🤷🏻♀️ -
Dip88 wrote:Ja bym brała wolne i leciała na wizytę 🤭😂😂
No, ale nie jestem w twojej sytuacji i sama musisz zdecydować 🤷🏻♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2021, 08:16
-
Hej kochane! 😉 mnie dzisiaj od rana bolała głowa, na szczęście się uspokoiło. Mdłości jeszcze nie mam, niby się cieszę, ale widzę że większość juz z Was je ma, i się nie pokoje... 😅 za mną pierwsza wizyta ale niestety nic nie było widać... muszę przyjść ponownie za dwa tygodnie 😔 coś tak chyba u mnie bardzo powoli się to rozwija...
-
nulka_23 wrote:Właśnie mnie też kusi, jak pomyślę że w przyszłym tygodniu musiałabym jechać do biura, zwalniać się na wizytę i odrabiać te godziny to jakoś nie mam chęci. Tym bardziej że słabo dziś się czuję to jutrzejszy dłuższy sen może dobrze by mi zrobił
nulka_23 lubi tę wiadomość
-
Moniiak wrote:Hej kochane! 😉 mnie dzisiaj od rana bolała głowa, na szczęście się uspokoiło. Mdłości jeszcze nie mam, niby się cieszę, ale widzę że większość juz z Was je ma, i się nie pokoje... 😅 za mną pierwsza wizyta ale niestety nic nie było widać... muszę przyjść ponownie za dwa tygodnie 😔 coś tak chyba u mnie bardzo powoli się to rozwija...