Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
Odpowiedz

Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻

Oceń ten wątek:
  • nulka_23 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2021, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskra zapraszamy ❤️ o jej, faktycznie sporo... To tym bardziej mam nadzieję że to już ten miesiąc!

Dip, niby w przyszłym tygodniu (17.06) ale staram się zmienić termin. Jakoś ciągle są w godzinach pracy a mam problem z wychodzeniem... No i nie wiem czy na tej wizycie będę miała usg bo ta dr jest dziwna. Jak nie będę miała to pójdę jeszcze bardziej prywatnie 😂😂

Iskra444, Dip88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2021, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskra444 wrote:
    Alis odpisałam Ci na majowym i mam nadzieje ze to przeczytasz

Dzieki dziewczyny. Ja to się ostatnio w sumie zastanawiam „niby dlaczego ma się teraz udać” ehhh ;) mój M ostatnio jak podliczalismy miesiąc to mówi ze dużo pieniędzy z konta zniknęło (u nas ja jestem od $$$) a ja mówię do niego: badanie nasienia 300zl, androlog 200zl, hormony z krwi 200zl, leki i hormony które Ci przepisał 550zl , suplementów nie liczę....

A on patrzy i mówi „kurde to mniej nas Ciaza kosztowała niż te starania” 😂

Bo kiedyś musi! ❤️
    Oj ja też ostatnio robiłam podliczenie, bo bieda na koncie się zrobiła. Na same wizyty u ginekologów przy awarii z progesteronem poszło 700zł, luteina i duphaston póki co jakieś 200zł, badania bety i proga 200zł, jakoś tak szybko znikają te pieniądze 🙈

Iskra444 lubi tę wiadomość

• Kasienka22 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2021, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskra trzymam kciuki żeby suwaczek pojawił się u Ciebie jak najszybciej!!! 😁

Ja juz odliczam godziny do wizyty, i coraz bardziej się denerwuje, w głowie juz same złe myśli 😪 ale musi być dobrze, prawda?

🙋🏽‍♀️ 25l.
    🙋🏽 27l.
    + 🐈🐈‍⬛

f2w3ikgn2nxq0ylr.png
  • nulka_23 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2021, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny to doliczcie jeszcze koszty testów... Kurcze nawet zamawiając z allegro to trochę na to idzie...

Kasienka oczywiście że będzie dobrze!

Dip88 lubi tę wiadomość

• Anulka1992 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2021, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Trochę mnie tu mało ale niestety pracuje na popołudniu i nie bardzo mam czas. A do południa to obiad zrobić z małym posiedzieć i mija nie wiadomo kiedy. Jutro idę na powtórkę bety . Ale nie mogłam się powstrzymać i po powrocie z pracy zrobiłam test i chyba jest ciemniejszy 😁
    https://naforum.zapodaj.net/32043700e80f.jpg.html ten jest poprzedni

https://naforum.zapodaj.net/2ba4492bc979.jpg.html a ten z teraz

Dip88, Belie lubią tę wiadomość

• Iskra444 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2021, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nulka_23 wrote:
    Dziewczyny to doliczcie jeszcze koszty testów... Kurcze nawet zamawiając z allegro to trochę na to idzie...

Kasienka oczywiście że będzie dobrze!
    Ja mojemu ostatnie 10dni tylko policzyłam 😅😂😅

Iskierka - 2018👧🏼
    11.2020 - cb
    02.2021 - cb
    03.2021 - diagnostyka 🧔🏻- teratospermia, asentospermia, testosteron⬇️ - rozpoczęcie leczenia
    07.2021 - ⏸ 💖
    Iskiereczka - 2022😍

f2w3skjodu7e6olv.png
  • Iskra444 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2021, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasienka22 wrote:

Ja juz odliczam godziny do wizyty, i coraz bardziej się denerwuje, w głowie juz same złe myśli 😪 ale musi być dobrze, prawda?
    Będzie 🤞🏻 Może nawet będzie już ❤️ Choć jeszcze ma czas :)

Iskierka - 2018👧🏼
    11.2020 - cb
    02.2021 - cb
    03.2021 - diagnostyka 🧔🏻- teratospermia, asentospermia, testosteron⬇️ - rozpoczęcie leczenia
    07.2021 - ⏸ 💖
    Iskiereczka - 2022😍

f2w3skjodu7e6olv.png
  • Dip88 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2021, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskra zapraszamy 😃 I przy okazji będziesz miała tu od nas full dawkę wirusków, także czekam na twój ciążowy suwaczek ❤️

Co do kosztów to … a zostawię bez komentarza, bo i tak każda wie 😂

Nulka to trzymam kciuki żeby zrobiła ci usg i daj znać czy będziesz mieć 17 wizytę czy przełożysz 😉

Kasienka o której jutro masz wizytę ? A dobrze musi być !!! Choć wiadomo, że stres i tak jest i będzie 🤷🏻‍♀️ Koniecznie daj znać po i trzymam mocno kciuki ✊✊

Iskra444, Kasiekkk, Kasienka22 lubią tę wiadomość

3jgx9jcgaorgom11.png
    Nikodem & Alexander ❤️
    Starania od 11.2019
    12.2019 Poronienie 6tc💔
    04.2021 Ciąża biochemiczna💔
    💗13.05.2021⏸ NIFTY ✅ 💙 Antoś 💙

PCOS❗️FSH❗️Testosteron ❗️LH/FSH ❗️
    Styczeń 2021 Klinika w NL 🇳🇱
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2021, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka1992 wrote:
    Cześć dziewczyny. Trochę mnie tu mało ale niestety pracuje na popołudniu i nie bardzo mam czas. A do południa to obiad zrobić z małym posiedzieć i mija nie wiadomo kiedy. Jutro idę na powtórkę bety . Ale nie mogłam się powstrzymać i po powrocie z pracy zrobiłam test i chyba jest ciemniejszy 😁

Jest zdecydowanie ciemniejszy! ❤️ Trzymam kciuki za jutrzejszą betę 🤞 I nic nie szkodzi, że nie piszesz tu tak często, po prostu dawaj znać co jakiś czas, co u Ciebie 😊

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2021, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskra444 wrote:
    A w ogóle jak nie macie nic przeciwko to ja tu się u Was zadomowie chyba, tyle ze szwaczka ciążowego nie będzie 😂😂😂
    Super! ❤️ Rozgość się na własnym wątku i razem czekamy na Twoje testowanie! 😊

• Anulka1992 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2021, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny ze rozumiecie. Nie mam możliwości teraz odnieść się do wszystkich wiadomości z dziś. Ale chcę tylko powiedzieć że za każdą z was trzymam mocno kciuki i za każdą wizytę✊

Dip88, Kasiekkk, Iskra444 lubią tę wiadomość

• Dip88 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2021, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka1992 wrote:

Pewnie, że jest ciemniejszy. Kciuki za ładny przyrost bety ✊✊

3jgx9jcgaorgom11.png
    Nikodem & Alexander ❤️
    Starania od 11.2019
    12.2019 Poronienie 6tc💔
    04.2021 Ciąża biochemiczna💔
    💗13.05.2021⏸ NIFTY ✅ 💙 Antoś 💙

PCOS❗️FSH❗️Testosteron ❗️LH/FSH ❗️
    Styczeń 2021 Klinika w NL 🇳🇱
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2021, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasienka22 wrote:

Na pewno będzie dobrze! Zobaczysz, to będzie piękna, wzruszająca wizyta! ❤️ O której jutro trzymać kciuki?

• Kasienka22 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2021, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero o 18:20 wizyta, więc cały dzień w stresie 😪

Dip88 lubi tę wiadomość

🙋🏽‍♀️ 25l.
    🙋🏽 27l.
    + 🐈🐈‍⬛

f2w3ikgn2nxq0ylr.png
  • Anulka1992 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2021, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasieńka przepraszam ale nie wiem więc zapytam to twoja pierwsza wizyta?

• Kasienka22 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2021, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka1992 wrote:
    Kasieńka przepraszam ale nie wiem więc zapytam to twoja pierwsza wizyta?

Tak, pierwsza

🙋🏽‍♀️ 25l.
    🙋🏽 27l.
    + 🐈🐈‍⬛

f2w3ikgn2nxq0ylr.png
  • Anulka1992 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2021, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Więc trzymam kciuki za tą wizyte✊ może już będzie serduszko😍

• Rosalie Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2021, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Az sie przeszlam na czerwcowy poczytac. I az sie przykro robi. Alis, nie wiem czy jeszcze tu jestes, ale trzymalysmy za Ciebie kciuki caly czas i dyskutowalysmy o roznych obawach, o cieniach itp.
    Wiadomo, ze cudze kreski smuca, kiedy nasze sa negatywne, ale niestety tak wyglada ta rzeczywistosc, jednym sie udaje szybciej, innym dluzej, sama myslalam, ze czekam mega dlugo, a gowno sie naczekalam 😅 no ale ja jeszcze chlopa urabialam chyba z 2 czy 3 lata, moze dlatego mialam takie wrazenie 🙈
    No i ja od siebie jedynie potwierdze stara zasade 'miej wyje.... a bedzie Ci dane', dopiero jak odpuscilam i serio spisalam ten miesiac na straty, a test zrobilam juz tak o, to nagle sie pokazaly dwie krechy, przeciez juz bylam zapisana na testowanie w czerwcu 🤷🏼‍♀️
    Wiec mniej spiny, wiecej luzu, bo wszyscy pomrzemy 😅

Dip88 lubi tę wiadomość

0d1yskjo8vrc1yk9.png
  • Rosalie Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2021, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasienka22 wrote:
    Dopiero o 18:20 wizyta, więc cały dzień w stresie 😪
    Bede trzymac kciuki, daj znac!! 😘

0d1yskjo8vrc1yk9.png
  • Rosalie Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2021, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja podpytam, co na zapalenie pecherza w 1 trymestrze? Tylko urosept?

0d1yskjo8vrc1yk9.png
‹‹ 162 163 164 165 166 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ