X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
Odpowiedz

Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻

Oceń ten wątek:
  • nulka_23 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2021, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskra zapraszamy ❤️ o jej, faktycznie sporo... To tym bardziej mam nadzieję że to już ten miesiąc!

Dip, niby w przyszłym tygodniu (17.06) ale staram się zmienić termin. Jakoś ciągle są w godzinach pracy a mam problem z wychodzeniem... No i nie wiem czy na tej wizycie będę miała usg bo ta dr jest dziwna. Jak nie będę miała to pójdę jeszcze bardziej prywatnie 😂😂

Iskra444, Dip88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2021, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskra444 wrote:
    Alis odpisałam Ci na majowym i mam nadzieje ze to przeczytasz

Dzieki dziewczyny. Ja to się ostatnio w sumie zastanawiam „niby dlaczego ma się teraz udać” ehhh ;) mój M ostatnio jak podliczalismy miesiąc to mówi ze dużo pieniędzy z konta zniknęło (u nas ja jestem od $$$) a ja mówię do niego: badanie nasienia 300zl, androlog 200zl, hormony z krwi 200zl, leki i hormony które Ci przepisał 550zl , suplementów nie liczę....

A on patrzy i mówi „kurde to mniej nas Ciaza kosztowała niż te starania” 😂

Bo kiedyś musi! ❤️
    Oj ja też ostatnio robiłam podliczenie, bo bieda na koncie się zrobiła. Na same wizyty u ginekologów przy awarii z progesteronem poszło 700zł, luteina i duphaston póki co jakieś 200zł, badania bety i proga 200zł, jakoś tak szybko znikają te pieniądze 🙈

Iskra444 lubi tę wiadomość

• Kasienka22 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2021, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskra trzymam kciuki żeby suwaczek pojawił się u Ciebie jak najszybciej!!! 😁

Ja juz odliczam godziny do wizyty, i coraz bardziej się denerwuje, w głowie juz same złe myśli 😪 ale musi być dobrze, prawda?

🙋🏽‍♀️ 25l.
    🙋🏽 27l.
    + 🐈🐈‍⬛

f2w3ikgn2nxq0ylr.png
  • nulka_23 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2021, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny to doliczcie jeszcze koszty testów... Kurcze nawet zamawiając z allegro to trochę na to idzie...

Kasienka oczywiście że będzie dobrze!

Dip88 lubi tę wiadomość

• Anulka1992 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2021, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Trochę mnie tu mało ale niestety pracuje na popołudniu i nie bardzo mam czas. A do południa to obiad zrobić z małym posiedzieć i mija nie wiadomo kiedy. Jutro idę na powtórkę bety . Ale nie mogłam się powstrzymać i po powrocie z pracy zrobiłam test i chyba jest ciemniejszy 😁
    https://naforum.zapodaj.net/32043700e80f.jpg.html ten jest poprzedni

https://naforum.zapodaj.net/2ba4492bc979.jpg.html a ten z teraz

Dip88, Belie lubią tę wiadomość

• Iskra444 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2021, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nulka_23 wrote:
    Dziewczyny to doliczcie jeszcze koszty testów... Kurcze nawet zamawiając z allegro to trochę na to idzie...

Kasienka oczywiście że będzie dobrze!
    Ja mojemu ostatnie 10dni tylko policzyłam 😅😂😅

Iskierka - 2018👧🏼
    11.2020 - cb
    02.2021 - cb
    03.2021 - diagnostyka 🧔🏻- teratospermia, asentospermia, testosteron⬇️ - rozpoczęcie leczenia
    07.2021 - ⏸ 💖
    Iskiereczka - 2022😍

f2w3skjodu7e6olv.png
  • Iskra444 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2021, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasienka22 wrote:

Ja juz odliczam godziny do wizyty, i coraz bardziej się denerwuje, w głowie juz same złe myśli 😪 ale musi być dobrze, prawda?
    Będzie 🤞🏻 Może nawet będzie już ❤️ Choć jeszcze ma czas :)

Iskierka - 2018👧🏼
    11.2020 - cb
    02.2021 - cb
    03.2021 - diagnostyka 🧔🏻- teratospermia, asentospermia, testosteron⬇️ - rozpoczęcie leczenia
    07.2021 - ⏸ 💖
    Iskiereczka - 2022😍

f2w3skjodu7e6olv.png
  • Dip88 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2021, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskra zapraszamy 😃 I przy okazji będziesz miała tu od nas full dawkę wirusków, także czekam na twój ciążowy suwaczek ❤️

Co do kosztów to … a zostawię bez komentarza, bo i tak każda wie 😂

Nulka to trzymam kciuki żeby zrobiła ci usg i daj znać czy będziesz mieć 17 wizytę czy przełożysz 😉

Kasienka o której jutro masz wizytę ? A dobrze musi być !!! Choć wiadomo, że stres i tak jest i będzie 🤷🏻‍♀️ Koniecznie daj znać po i trzymam mocno kciuki ✊✊

Iskra444, Kasiekkk, Kasienka22 lubią tę wiadomość

3jgx9jcgaorgom11.png
    Nikodem & Alexander ❤️
    Starania od 11.2019
    12.2019 Poronienie 6tc💔
    04.2021 Ciąża biochemiczna💔
    💗13.05.2021⏸ NIFTY ✅ 💙 Antoś 💙

PCOS❗️FSH❗️Testosteron ❗️LH/FSH ❗️
    Styczeń 2021 Klinika w NL 🇳🇱
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2021, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka1992 wrote:
    Cześć dziewczyny. Trochę mnie tu mało ale niestety pracuje na popołudniu i nie bardzo mam czas. A do południa to obiad zrobić z małym posiedzieć i mija nie wiadomo kiedy. Jutro idę na powtórkę bety . Ale nie mogłam się powstrzymać i po powrocie z pracy zrobiłam test i chyba jest ciemniejszy 😁

Jest zdecydowanie ciemniejszy! ❤️ Trzymam kciuki za jutrzejszą betę 🤞 I nic nie szkodzi, że nie piszesz tu tak często, po prostu dawaj znać co jakiś czas, co u Ciebie 😊

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2021, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskra444 wrote:
    A w ogóle jak nie macie nic przeciwko to ja tu się u Was zadomowie chyba, tyle ze szwaczka ciążowego nie będzie 😂😂😂
    Super! ❤️ Rozgość się na własnym wątku i razem czekamy na Twoje testowanie! 😊

• Anulka1992 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2021, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny ze rozumiecie. Nie mam możliwości teraz odnieść się do wszystkich wiadomości z dziś. Ale chcę tylko powiedzieć że za każdą z was trzymam mocno kciuki i za każdą wizytę✊

Dip88, Kasiekkk, Iskra444 lubią tę wiadomość

• Dip88 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2021, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka1992 wrote:

Pewnie, że jest ciemniejszy. Kciuki za ładny przyrost bety ✊✊

3jgx9jcgaorgom11.png
    Nikodem & Alexander ❤️
    Starania od 11.2019
    12.2019 Poronienie 6tc💔
    04.2021 Ciąża biochemiczna💔
    💗13.05.2021⏸ NIFTY ✅ 💙 Antoś 💙

PCOS❗️FSH❗️Testosteron ❗️LH/FSH ❗️
    Styczeń 2021 Klinika w NL 🇳🇱
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2021, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasienka22 wrote:

Na pewno będzie dobrze! Zobaczysz, to będzie piękna, wzruszająca wizyta! ❤️ O której jutro trzymać kciuki?

• Kasienka22 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2021, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero o 18:20 wizyta, więc cały dzień w stresie 😪

Dip88 lubi tę wiadomość

🙋🏽‍♀️ 25l.
    🙋🏽 27l.
    + 🐈🐈‍⬛

f2w3ikgn2nxq0ylr.png
  • Anulka1992 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2021, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasieńka przepraszam ale nie wiem więc zapytam to twoja pierwsza wizyta?

• Kasienka22 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2021, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka1992 wrote:
    Kasieńka przepraszam ale nie wiem więc zapytam to twoja pierwsza wizyta?

Tak, pierwsza

🙋🏽‍♀️ 25l.
    🙋🏽 27l.
    + 🐈🐈‍⬛

f2w3ikgn2nxq0ylr.png
  • Anulka1992 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2021, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Więc trzymam kciuki za tą wizyte✊ może już będzie serduszko😍

• Rosalie Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2021, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Az sie przeszlam na czerwcowy poczytac. I az sie przykro robi. Alis, nie wiem czy jeszcze tu jestes, ale trzymalysmy za Ciebie kciuki caly czas i dyskutowalysmy o roznych obawach, o cieniach itp.
    Wiadomo, ze cudze kreski smuca, kiedy nasze sa negatywne, ale niestety tak wyglada ta rzeczywistosc, jednym sie udaje szybciej, innym dluzej, sama myslalam, ze czekam mega dlugo, a gowno sie naczekalam 😅 no ale ja jeszcze chlopa urabialam chyba z 2 czy 3 lata, moze dlatego mialam takie wrazenie 🙈
    No i ja od siebie jedynie potwierdze stara zasade 'miej wyje.... a bedzie Ci dane', dopiero jak odpuscilam i serio spisalam ten miesiac na straty, a test zrobilam juz tak o, to nagle sie pokazaly dwie krechy, przeciez juz bylam zapisana na testowanie w czerwcu 🤷🏼‍♀️
    Wiec mniej spiny, wiecej luzu, bo wszyscy pomrzemy 😅

Dip88 lubi tę wiadomość

0d1yskjo8vrc1yk9.png
  • Rosalie Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2021, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasienka22 wrote:
    Dopiero o 18:20 wizyta, więc cały dzień w stresie 😪
    Bede trzymac kciuki, daj znac!! 😘

0d1yskjo8vrc1yk9.png
  • Rosalie Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2021, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja podpytam, co na zapalenie pecherza w 1 trymestrze? Tylko urosept?

0d1yskjo8vrc1yk9.png
‹‹ 162 163 164 165 166 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ