Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Iskra444 wrote:Jeszcze zrobiłam drugiego owulaka i nie ma nawet odrobiny kreski testowej, pod światło jest 😂🙈 zgłupiałam
Póki co życzę ci wytrwałości do momentu testowania ✊💚 -
nick nieaktualnyIskra444 wrote:Jeszcze zrobiłam drugiego owulaka i nie ma nawet odrobiny kreski testowej, pod światło jest 😂🙈 zgłupiałam
Nie wiem, jak z LH, ale na przykład progesteron jest wytwarzany pulsacyjnie, dlatego tam ważne jest, żeby badania robić o tej samej godzinie, może tu jest podobnie?
Nie bez powodu ryzyko utraty ciąży spada, kiedy wytworzy się łożysko, wcześniej hormony dość mocno się wahają z tego co kojarzę, może i Ty akurat coś takiego zaobserwowałaś.
A masz jakieś objawy? -
Ja po porodzie już zawsze mam kłopot z rozpoznaniem czy jest otwarta czy zamknięta 🙈🤷🏻♀️
-
Iskra, pozwolę sobie tutaj bo wiem że zaglądasz tu do nas. Chciałam tylko powiedzieć że dziękuję za w pewnym sensie obronę przed hejtem który się wylał na majowe dwie kreseczki na grupie czerwcowej. Śledzę tamten wątek regularnie bo mimo że wcale nie udzielam się dużo na formu to wiele z Was czuję jakbym znała i stale trzymam kciuki byście zobaczyly dwie kreseczki na teście a następnie szczęśliwie je donosiły 💖
Iskra444, Kasiekkk, Dip88, Marcelq, Izi lubią tę wiadomość
-
nulka_23 wrote:Iskra, pozwolę sobie tutaj bo wiem że zaglądasz tu do nas. Chciałam tylko powiedzieć że dziękuję za w pewnym sensie obronę przed hejtem który się wylał na majowe dwie kreseczki na grupie czerwcowej. Śledzę tamten wątek regularnie bo mimo że wcale nie udzielam się dużo na formu to wiele z Was czuję jakbym znała i stale trzymam kciuki byście zobaczyly dwie kreseczki na teście a następnie szczęśliwie je donosiły 💖
Ja po prostu wierze ze „trzymanie się razem” nie jest tylko do momentu ⏸. Sama największy stres przeszłam w 1ciazy nie podczas starań (bo tu mi się poszczęściło) ale w 10tc gdy pękł krwiak a ja z krwotokiem trafiłam na IP. A potem jak się urodzi to jest jeszcze gorzej, można się już martwic dosłownie p wszystko 😂😂😂 wiec wsparcie się przyda na każdym etapie
No i ja tu tez do Was zaglądam (wcześniej cichaczem ) bo lubię wiedzieć co u Was, w końcu razem testowaliśmy w majunulka_23, Belie lubią tę wiadomość
-
Kasiekkk wrote:Nie wiem, jak z LH, ale na przykład progesteron jest wytwarzany pulsacyjnie, dlatego tam ważne jest, żeby badania robić o tej samej godzinie, może tu jest podobnie?
Nie bez powodu ryzyko utraty ciąży spada, kiedy wytworzy się łożysko, wcześniej hormony dość mocno się wahają z tego co kojarzę, może i Ty akurat coś takiego zaobserwowałaś.
A masz jakieś objawy?
Moim objawem jest brak objawow na @ wiec wszystko się okaze pewnie koło niedzieli
-
Iskra444 wrote:Ja po porodzie już zawsze mam kłopot z rozpoznaniem czy jest otwarta czy zamknięta 🙈🤷🏻♀️
-
nick nieaktualnyTeż zaglądam na wątek czerwcowy i taaak, zrobiło mi się przykro, zwłaszcza, że byłyśmy tu z Alis, jak już tu prawie nikt nie zaglądał i starałyśmy się ją pocieszać.
Ale to nieistotne, życzę wszystkim jak najlepiej.
Iskierko, ja to się już mega nie mogę doczekać Twojego testowania. Zaglądam i zaglądam na wątek czerwcowy i mam nadzieję, że zatestujesz jednak wcześniej 😁 Jakoś mam dobre przeczucia 😊Dip88 lubi tę wiadomość
-
Iskra444 wrote:Bardzo mi miło
Ja po prostu wierze ze „trzymanie się razem” nie jest tylko do momentu ⏸. Sama największy stres przeszłam w 1ciazy nie podczas starań (bo tu mi się poszczęściło) ale w 10tc gdy pękł krwiak a ja z krwotokiem trafiłam na IP. A potem jak się urodzi to jest jeszcze gorzej, można się już martwic dosłownie p wszystko 😂😂😂 wiec wsparcie się przyda na każdym etapie
No i ja tu tez do Was zaglądam (wcześniej cichaczem ) bo lubię wiedzieć co u Was, w końcu razem testowaliśmy w maju -
Jak dobrze że nie tylko ja to wzięłam do siebie... Bo serio wszystkim staraczką kibicuje. To chyba jest naturalne
Tym bardziej że wiedza jaką ma wiele z Was przeważa tą lekarską! Człowiek tak wiele się dowiaduje. Gdyby nie forum to bym chyba swojego bladzioszka nie wyłapałaKasiekkk, Dip88, Iskra444 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki..
ja żadnego hejtu nie robiłam na was laski.
Po za tym przypomnę , że Rosalie też wspieralam żeby sie nie poddawala . Bo jeszcze jest szansa i co udało sie cieszę sie mega.
Nie rozumiecie o co mi chodzilo wg.
Ze WIECEJ po prostu mialam wrażenie że nikogo nie ma na forum kto by jeszcze testowal albo przezywal ? Bo kazdy poszedł na czerwiec na nowy cykl. Albo tu byl temat o ciąży kiedy usg itd co w 1 dniach okresu bylo dla mnie trudne..
Ale dobra spadam stąd bo widocznie jestem ta zła.
Po za tym napisalam proozycje a fale hejtu wy na mnie wylewacie na 2 forach. Jakbym zrobila cos złego.
-
Kasiekkk wrote:Też zaglądam na wątek czerwcowy i taaak, zrobiło mi się przykro, zwłaszcza, że byłyśmy tu z Alis, jak już tu prawie nikt nie zaglądał i starałyśmy się ją pocieszać.
Ale to nieistotne, życzę wszystkim jak najlepiej.
Iskierko, ja to się już mega nie mogę doczekać Twojego testowania. Zaglądam i zaglądam na wątek czerwcowy i mam nadzieję, że zatestujesz jednak wcześniej 😁 Jakoś mam dobre przeczucia 😊 -
Iskra444 wrote:Ja tez się nie mogę doczekać, ale potem rozczarowanie będzie większe...
Iskra444, Kasiekkk lubią tę wiadomość
-
nulka_23 wrote:Dziękuję 💖💖 czekam z wytęsknieniem na wizytę bo się ciągle boje co tam się dzieje ❤️
Przydałoby się takie domowe usg 😂😂 -
Alis odpisałam Ci na majowym i mam nadzieje ze to przeczytasz
Dzieki dziewczyny. Ja to się ostatnio w sumie zastanawiam „niby dlaczego ma się teraz udać” ehhh mój M ostatnio jak podliczalismy miesiąc to mówi ze dużo pieniędzy z konta zniknęło (u nas ja jestem od $$$) a ja mówię do niego: badanie nasienia 300zl, androlog 200zl, hormony z krwi 200zl, leki i hormony które Ci przepisał 550zl , suplementów nie liczę....
A on patrzy i mówi „kurde to mniej nas Ciaza kosztowała niż te starania” 😂 -
A w ogóle jak nie macie nic przeciwko to ja tu się u Was zadomowie chyba, tyle ze szwaczka ciążowego nie będzie 😂😂😂
Dip88, Kasiekkk, Marcelq lubią tę wiadomość