Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAriadne002 wrote:Hej Dziewczyny
Izi, przytulam i trzymam kiciuki za kolejny cykl i wyniki badan ;*
Kochane zrobilam kolejne badanie przyrostu i chyba jest dobrze bo 16dpo bylo 536 a wczoraj 18dpo 2406 W poniedzialek mam pierwsza wizyte ciekawe czy juz coś bedzie widoczne ...
Na pewno! Powinno być już widać pęcherzyk przy becie 1500, pewnie będzie już widoczny zarodek ❤️ -
Izi wrote:Justyna32, Milkana - jak u Was? Testowałyście już? Bo widzę, że teoretycznie wczoraj
-
Izi wrote:Dzięki 😘
Dziś badanie nasienia więc trzymajcie kciuki bo mój mąż już przeżywa, że było za mało więc na pewno jest źleIzi lubi tę wiadomość
-
Ariadne002 wrote:Hej Dziewczyny
Kochane zrobilam kolejne badanie przyrostu i chyba jest dobrze bo 16dpo bylo 536 a wczoraj 18dpo 2406 W poniedzialek mam pierwsza wizyte ciekawe czy juz coś bedzie widoczne ... -
Justyna32 wrote:U mnie 20 maja przyszła 🐒 a dziś już po niej śladu niema i to jest dla mnie dziwne zawsze mam 5 dni♥ staraczka z 2021 - córka '22, wracam do starań
♥ ja - niedawno stwierdzona adenomioza
♥ mąż stwierdzona przy poprzednich staraniach teratozoospermia, powtórka badań w 2025
♥11.08.21 beta 137,70 - 13.08.21 beta 446,20. Poród 04.2022
♥ 31.12 II beta 52.64. 02.01 beta 203.32 04.01 beta 584.08 -
Milkana wrote:Ja w tym cyklu zwariowałam, nie wiem kiedy była owulacja, brałam ten castagnus i testy owulacyjne ciagle mi pokazywały dwie kreski, ściągnęłam sobie apke premom i tam wkleiłam te zdjęcia testów, potem zrobilam kolejny i dwie mocne krechy w apce dzień owulacji wyznaczyło mi na 22.05, a ja mam cykle 25 dniowe, chociaż kiedys mialam 34 dniowe, teraz jakoś mi się skróciły, po tym castagnusie teoretycznie jakby wróciło do tych 34 dni, no ale dzisiaj niby okres wg tych obecnych cykli, no ale wg premom to dzisiaj 4dpo, nic nie rozumiem z tego, zrobilam test ale bialy, no nic będę czekać, czuje się doskonale ani na okres ani na ciaze, piersi nie bola mnie w ogóle, lekkie kłucie jajników tylko i to wszystko, więc czekam.
Czasami te cykle potrafią być szalone... Może wrócili do tych 34 dniowych rzeczywiście.. Pewnie jeden czy dwa cykle i się nauczysz co obecnie się dzieje. Trzymam kciuki.Milkana lubi tę wiadomość
♥ staraczka z 2021 - córka '22, wracam do starań
♥ ja - niedawno stwierdzona adenomioza
♥ mąż stwierdzona przy poprzednich staraniach teratozoospermia, powtórka badań w 2025
♥11.08.21 beta 137,70 - 13.08.21 beta 446,20. Poród 04.2022
♥ 31.12 II beta 52.64. 02.01 beta 203.32 04.01 beta 584.08 -
Pani Miśka wrote:Wg mojego lekarza powinno już coś wyjść. Co prawda mówi się o zagnieżdżeniu do 12dpo, ale z tego co mówił to jest wlasnie dzien kiedy ten proces się już kończy więc od jakiegoś czasu beta hcg już sobie wzrasta. Moja ujemna beta w 12dpo jest uwazana za ostateczną. Chyba, że się nie ma pewności co do dnia owu, jesli Ci się przesunęła to jeszcze może się pojawić + 😊
Owu potwierdzona 14 maja i w ten dzień ♥️więc chyba zatestuje rano 26 testem zwykłym. A 27 z krwi ewentualnie albo 28 maja -
nick nieaktualnyKasiekkk wrote:Nie dziwię Ci się, wysoka temperatura to już przecież wydawać by się mogło taki pewnik 🙁
No dokładnie, ale to może ten progesteron mi coś tu psuje, muszę zapytać lekarza czemu jest jaki wysoki
Tu mój wykres temperatura zamiast już spadać zaś wzrosła 🙈 bardzo dziwny ten cykl
https://ibb.co/QHgkkd4Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2021, 11:36
-
nick nieaktualny
-
Vivian wrote:No dokładnie, ale to może ten progesteron mi coś tu psuje, muszę zapytać lekarza czemu jest jaki wysoki
Tu mój wykres temperatura zamiast już spadać zaś wzrosła 🙈 bardzo dziwny ten cykl
https://ibb.co/QHgkkd4Vivian lubi tę wiadomość
-
U mnie dzisiaj pojawił się rozciągliwy śluz. Zauważyłam go rano przy podcieraniu i nie powiem, ale zaskoczył mnie. Trochę wcześnie, jak wczoraj pęcherzyk dopiero 12mm miał. Zobaczę jak dalej będzie, może to jednorazowa akcja, tym bardziej, że u mnie z tym śluzem to raczej średnio. W zeszłym cyklu wcale go nie widziałam i ogólnie jest go jak na lekarstwo. Może z ciekawości zrobię dzisiaj owulaka. Ciekawe czy coś zaczynają ciemnieć 🤔33l. ♀ ➥PCOS
-
nick nieaktualnyVivian wrote:No dokładnie, ale to może ten progesteron mi coś tu psuje, muszę zapytać lekarza czemu jest jaki wysoki
https://ibb.co/QHgkkd4
O matko, ten wykres naprawdę jest bardzo sugerujący. Zwłaszcza, że masz lekkie spadki i później jeszcze bardziej do góry. Podobny do mojego teraz z tym że mi odbił jeszcze bardziej do góry przed samym terminem 🐵
A jaki progesteron bierzesz?Vivian lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
U mnie @ się już powoli kończy, ale następny cykl cały w 🍑 bo tak jak wam już wcześniej pisałam, mój mąż miał wylecieć do Francji na szkolenie dopeiro 31.05 więc to byłby 12/13dc więc szanse by jeszcze jakieś tam były, ale niestety PRZEDWCZORAJ wieczorem dowiedzieliśmy się że lecieć musi jednak DZISIAJ czyli mój 4dc 🤷♀️🤦♀️
Także mój ukochany wyleciał już dzisiaj o 6 rano i wróci dopiero za 29 dni 😭
Jest mi ogólnie smutno bo nigdy nie mieliśmy tak długiej rozłąki, nie potrafię sobie wyobrazić jak będzie wyglądał ten cały miesiąc bez Niego 😢
No nic... Wam życzę dalej kolejnych pięknych kreseczek na testach 💛 będę tu zaglądała i dalej i kibicowała, a ze swoimi "staraniami" wrócę dopiero w lipcu 🙂 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiekkk wrote:O matko, ten wykres naprawdę jest bardzo sugerujący. Zwłaszcza, że masz lekkie spadki i później jeszcze bardziej do góry. Podobny do mojego teraz z tym że mi odbił jeszcze bardziej do góry przed samym terminem 🐵
A jaki progesteron bierzesz?
Właśnie nie biorę, w tym cyklu miałam tylko Clo i Ovitrelle -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czytam Was już od jakiegoś czasu, ale do tej pory nie udzielałam się aktywnie. Trzymałam milcząco kciuki za Wasze testy i cieszyłam z udanych prób. Sama dzisiaj jestem po teście i biel. To drugi aktywny cykl starań, trzeci po odstawieniu anty, owu wyznaczona testem, aktywne starania dwa dni wcześniej, dzień wcześniej i dnia, w którym była gruba krecha. No i fiasko. Tak sobie myślę, czy to już czas na badania i szukania przyczyn, czy jeszcze próbować bez paniki? 9 lat brałam antykoncepcję, pod odstawieniu cykle regularne, test owulacyjny pozytywny, wzrosty temperatury są. Za kilka dni pierwsza dawka Pfizera, więc pewnie cykl będziemy musieli sobie darować. Chociaż jestem już po przechorowaniu, więc kusi mnie, żeby jednak próbować i ewentualnie odpuścić drugą dawkę. Po tym pozytywnym owu byłam pewna, że się uda, szczególnie, że po odstawieniu anty niby przez pierwsze 3 miesiące starań płodność jest największa. U nas już ten czas właśnie mija, więc boję się, że będzie tylko trudniej.
-
Ariadne002 wrote:Hej Dziewczyny
Kochane zrobilam kolejne badanie przyrostu i chyba jest dobrze bo 16dpo bylo 536 a wczoraj 18dpo 2406 W poniedzialek mam pierwsza wizyte ciekawe czy juz coś bedzie widoczne ...
Kochana w którym dniu po robiłaś pierwszy test ?