Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sorry ze dopiero dziś ale jak sie omyslacie @ przylazła w piątek,no i przyszło u mnie załamanie przeryczałam cały piatek pierwszy raz od 2 lat, coś pękło. Mam tylko małą nazieje ze te cienie na testach i bóle @ przez tydzień oznaczają że cos u mnie ruszyło. Pozdrawiam i trzymam kciuki za Was dalej
-
nick nieaktualny
-
Melduje @. Powodzenia wam życzę dziewczyny w Marcu i tule dziewczyny @ ☺
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry. U mnie dzisiaj wzrost do 37,2. Nigdy temp takiej nie miałam. Najwięcej było Zawsze 37,0-37,1.
Dzisiaj 9dpo. Niby zazwyczaj mam okres w okolicach 33 dni więc tak jakby jutro ale były i miesiące że miałam cykle 40 dni więc zobaczymy co będzie
Jest 8:50 dziecko wstało już po 7. Zaczyna już powoli rozkręcać się z mowa. Jest 8:50 a ja już nie mam siły jej słuchać i potwierdzać że ,,tak córeczko brzydko jest dzisiaj nie pójdziemy na spacer". A buzia to już jej się nie zamyka. Gaduła mojaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 08:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jestem. Czytam co piszą dziewczyny. Niestety od wczoraj mam plamienie więc okres rozkręca się. Zachciało się starej babie dzieci :(Przeszłam przez weekend załamanie. Trzymam za Ciebie i za inne kobietki kciuki aby Wam się udało. Ja już rezygnuje ale będe do Was zaglądać i cieszyć się z każdej fasolki
-
nick nieaktualnykornelka38 wrote:Ja jestem. Czytam co piszą dziewczyny. Niestety od wczoraj mam plamienie więc okres rozkręca się. Zachciało się starej babie dzieci :(Przeszłam przez weekend załamanie. Trzymam za Ciebie i za inne kobietki kciuki aby Wam się udało. Ja już rezygnuje ale będe do Was zaglądać i cieszyć się z każdej fasolki
-
nick nieaktualnyStraciłam nadzieję, że się uda mi zajść w ciążę. Przez cały rok co miesiąc negatyw. Poza tym choruje na cukrzycę i to może zmniejszać szanse. I oczywiście wiek 38 lat. Chciałam się jeszcze odmłodzić tym dzidziusiem. Mieć jakiś cel. Na pewno odżyłabym przez tę ciążę ale tam na górze uwzieli się na mnie. Boję się, że już jest to poza mną. I to mnie dołuje.ale Wam kibicuje. Czekam na wiadomości czy się udało.
-
nick nieaktualnykornelka nie mozesz tak mówić. Kobiety i po 40 rodzą. czemu nie chcesz spróbować? skoro to już rok to moze warto zrobić badania??? ok cukrzyca i wiek, ale nikt nie mówił ze bedzie latwo. ja mam 26 lat i co? i też pół roku się staram. wiek tu nie ma nic do rzeczy
-
Słoneczkowa mama, Meginka, Motomi dziękuję dziewczyny!
Jak powiedziałam tak zrobiłam, 10 dpo i rażąca biel, wiem że jeszcze wcześnie ale i tak jakoś mnie to przytłoczyło ;/
Słoneczkowa mama, taki wzrost temperatury to dobry znak"Dziecko to marzenie wszystkich możliwości." -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysandra003 wrote:Słoneczkowa mama, Meginka, Motomi dziękuję dziewczyny!
Jak powiedziałam tak zrobiłam, 10 dpo i rażąca biel, wiem że jeszcze wcześnie ale i tak jakoś mnie to przytłoczyło ;/
Słoneczkowa mama, taki wzrost temperatury to dobry znak