Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorciax mam nadzieję że szybko poczujesz się lepiej! U mnie zawsze było boleśnie, zdarzyło mi się zemdleć raz. Brałam sporo ibuprofenu. Teraz mam trochę lepiej, chciałam zrezygnować z ibuprofenu całkiem, biorę tylko paracetamol i daje radę.
Mam nadzieję że u Ciebie to jednorazowo tak boleśnie! Trzymaj się kochana! -
Abi, trzymam kciuki za wizytę!
Co do mierzenia temperatury, na początku też mnie to mega stresowało. Później zrobiłam sobie przerwę całkowitą, następnie zaczęłam mierzyć tylko do owulacji. Ale w końcu wróciłam do codziennego mierzenia temperatury ale podchodzę do tego na spokojnie, jaka będzie taka będzieAnitaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A z mojego testowania chyba wyjdzie jedna wielka d... Dziś temp spadła, więc ovu całkowicie usunęło wyznaczoną wcześniej owulację. Może chociaż @ w końcu przyjdzie dziś 44dc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 09:54
Starania od sierpnia 2018
09.2019 - 10tc puste jajo płodowe 💔
09.2020 - cb 😔
13.08.2021 - II 🍀
25.08.2021 - 6mm człowieka z bijącym💚
15.09.2021 - 2,43cm/❤️177
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dorciax wrote:Ehhh dziewczyny.. co za noc miałam
Zazwyczaj jak @ się rozkręca to maksymalnie muszę wziąć 1 ibuprom i jest ok.
Ty razem obudziłam się po 3... z ostrym bólem brzucha.. który po chwili spowodował u mnie wymioty.. drgawki.. duszności Nie mogłam leżeć z bólu.. a jak stałam to myślałam że zemdleje. Najgorsze że nie mogłam nic zażyć bo wymiotowałam
Pojechałam na SOR .. podali mi kroplówkę z ketonalem i zobaczymy jak będzie jak przestanie działać.
Czy któraś tak strasznie przechodzi okres? Ten 1 dzień @?
Współczuję kochana... Mam nadzieję, że poczujesz się już lepiej, ale ja też mam bolesne miesiączki, a właściwie 1 dzień, później już daję radę.
Lekarz powiedział, że to ze względu na moje tyłozgięcie - jest większe ciśnienie w macicy. I tak samo jak mnie trzasną skurcze to w żadnej pozycji (siedzącej, leżącej, zgiętej w pół) nie mogę znaleźć ulgi i do tego mdłości.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 10:16
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 13:52
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Judit wrote:Ja chyba dzisiaj mam owu.Wczoraj test byl prawie pozytywny.Mąż niestety wraca dopiero jutro wieczorem.Ale może jakimś cudem zadziałają wczorajsze wieczorne starania. Chociaż wątpie.
Dzisiaj mam usg to dowiem sie czy juz na pewno jest po.
Judit jak wczoraj i jutro to szansę są bardzo duże na powodzenie! Trzymam kciuki!!!Judit lubi tę wiadomość
-
[.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 13:52
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny, wzięłam wolne i idę się położyć.
Powodzonka dla tych co mają pozytywne owulaki I nie ma że się nie chce czy głowa boli WalczymyDośka, AnitaK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaija wrote:Dziewczyny, wiem, że było na forum mnóstwo informacji o badaniu szyjki, ale czy któraś z Was ją bada? I może się wypowiedzieć na ten temat?
Maija, AnitaK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWik89 wrote:Hej Dziewczyny, zgadzam sie co do mierzenia temp, ja troche w zeszlym miesiacu odpuscilam mierzenie tzn mierzylam w kratke, okazalo sie ze bezowulacyjny cykl, w tym cyklu pomierze bo mam zaplanowane jakies badania a potem moze tez odpuszcze, nie wiem..
Ladinola pomylily mi sie daty, przepraszam, czy mozesz mnie wpisac na 22.03? -
Dziewczyny, pamiętajcie że w każdym cyklu zdrowa para ma chyba ze 30% szans na ciążę. Więc nie jest tak, że jak tylko plemniki są w organizmie to zaraz będzie zapłodnienie. My staraliśmy się 9 cykli nim zaszłam w ciążę z młodszym synem, mimo że wszystkie poprzednie ciąże - a było ich 5 - pojawiały się po max 3 miesiącach, więc nie było problemów z płodnością. Trzeba być niestety cierpliwym.
Ladinola, axox, AnitaK, Salome lubią tę wiadomość
30 lat
Listopad 2011 - syn ❤️
2015-2016 - 4 poronienia
Styczeń 2017 - syn ❤️
Hashimoto
Dodatnie ANA
Mikrozakrzepy -
nick nieaktualny