Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale zawsze jest jakiś plus - jeśli się uda w tym.miesiącu to będziemy mieć niesamowite święta (w 6 - w moim przypadku ) !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 21:31
axox, AnitaK, Dorciax, blair., Maija lubią tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
Fajnie ze tak piszecie myślałam ze powiecie ze zwariowalam ze tak wybrzydzam;)
No ale co będzie to ma być u mnie dziś chyba była owu więc czas start urojone objawy ciąży i liczenie do testu;)Nera86, Dośka, AnitaK, Maija lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-69827.png -
axox wrote:Fajnie ze tak piszecie myślałam ze powiecie ze zwariowalam ze tak wybrzydzam;)
No ale co będzie to ma być u mnie dziś chyba była owu więc czas start urojone objawy ciąży i liczenie do testu;)Nera86, axox, blair., Dośka lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, ja moge chocby w listopadzie, zeby sie tylko wreszcie udalo;)
Chcialam prosic o dopisanie na 28 marca. Dzis u mnie 3dc. Nie wiaze z nim zbyt duzych nadziei bo mamy wlasciwie jedna szanse na „strzal” w owu z uwagi na nieobecnosc mojego meza. Ale testowac zapewne bede. A nuz sie uda...
Powodzenia wszystkim!Ladinola, AnitaK, Dośka lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWik89 wrote:Hej Dziewczyny, ja moge chocby w listopadzie, zeby sie tylko wreszcie udalo;)
Chcialam prosic o dopisanie na 28 marca. Dzis u mnie 3dc. Nie wiaze z nim zbyt duzych nadziei bo mamy wlasciwie jedna szanse na „strzal” w owu z uwagi na nieobecnosc mojego meza. Ale testowac zapewne bede. A nuz sie uda...
Powodzenia wszystkim!AnitaK, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Ladinola wrote:Zastanawiam się czy już od jutra by nie zacząć robić testy owu, dzisiaj 6dc i już wodnisty śluz się pojawił...W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
Ladinola wrote:Zastanawiam się czy już od jutra by nie zacząć robić testy owu, dzisiaj 6dc i już wodnisty śluz się pojawił...
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Do tej pory obserwowałam. Teraz nieśmiało dołączam się do Was. Nie mam długiego stażu to dopiero mój 2 cykl starań. Poprzednio udało się od razu. Ale szczęście niestety nie trwało długo. Teraz boję się że poronienie, stres i ciśnienie żeby znów być w ciąży wpływa na moje cykle...
Proszę zapiszcie mnie na testowanie 22.03
-
nick nieaktualnyGratka wrote:Cześć dziewczyny. Do tej pory obserwowałam. Teraz nieśmiało dołączam się do Was. Nie mam długiego stażu to dopiero mój 2 cykl starań. Poprzednio udało się od razu. Ale szczęście niestety nie trwało długo. Teraz boję się że poronienie, stres i ciśnienie żeby znów być w ciąży wpływa na moje cykle...
Proszę zapiszcie mnie na testowanie 22.03 -
Gratka wrote:Cześć dziewczyny. Do tej pory obserwowałam. Teraz nieśmiało dołączam się do Was. Nie mam długiego stażu to dopiero mój 2 cykl starań. Poprzednio udało się od razu. Ale szczęście niestety nie trwało długo. Teraz boję się że poronienie, stres i ciśnienie żeby znów być w ciąży wpływa na moje cykle...
Cześć Gratka fajnie że do nas dołączyłaś
-
nick nieaktualny
-
Gratka wrote:Cześć dziewczyny. Do tej pory obserwowałam. Teraz nieśmiało dołączam się do Was. Nie mam długiego stażu to dopiero mój 2 cykl starań. Poprzednio udało się od razu. Ale szczęście niestety nie trwało długo. Teraz boję się że poronienie, stres i ciśnienie żeby znów być w ciąży wpływa na moje cykle...
Gratka! Mocno ściskamy kciuki za Twoje szczęście
Wszystkie musimy być dobrej myśliCóreczka 18.01.2023
Syn 2019
-
nick nieaktualny
-