MARCOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinka23x Gratulacje czekamy na betke
Diamond92 wow ale piekne przyrosty widać Bąbelek ma się świetnie od 1500 już coś widać także kiedy idziesz na usg ?
U mnie tak po wczorajszym monicie...doktor bardzo zadowolony ja tez swoją drogą wczoraj 11dc dopiero a endo 11mm , 2 jajka 24 i 26 mm dostałam zastrzyk owulacja ma być szybko co tez szok dla mnie bo tak jak nigdy ... mówił, że takie cykle sa najlepsze gdzie się nic nie ociaga jak w tamtym . I , że ma byc króliczek na święta ... cóż zobaczymy To ja testuje jakoś od dziś za 2 tygagniecha2101, Marryy lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Martusia9, przy takiej ilości plemników ogółem (wow!), macie ponad 15 mln o prawidłowej budowie. To jest naprawdę OK, niekiedy mężczyźni nie mają tyle w całym ejakulacie. Don't worry
Edit: ma zwiększoną lepkość nasienia, więc każ mu pić więcej, nawet 2,5 l. wody dziennie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 09:15
rocznik '85. AMH 1,3. Starania od 06.2017.Czynnik męski. Asthenozoospermia. Morfologia 3%, FDNA 8%. Invicta Gdańsk. Pierwsze ivf: 10.11.2018 - transfer blastki 4AB; 16.11 - bHCG - 46.28; 20.11 - bHCG - 285.81; ❄❄ w zapasie
30.07.2019 - poród SN, dziewczynka
18.07.2023 - kriotransfer 4BB, 24.07. bHCG <0,2
18.08.2023 - kriotransfer ostatniej blastki 2BB na cyklu naturalnym
23.08.2023 - pozytywne testy, bHCG- 29,77
24.08.2023 - bHCG- 63,90
28.08.2023 - bHCG - 571,00 -
Martusia9 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aeb366855c29.jpg to jego wyniki
Macie ilość baardzo duża, więc naprawdę ich wychodzi Wam sporo. Ruch też bardzo dobry.
Zwiększona lepkość widzę, z tego co się orientuje to dziewczyny dają swoim M. syrop bądź tabletki Flegamina, taki na kaszel na rozzedzenie. Dla spokoju można zrobić posiew i usg.
Jeśli Twój gin jest w miarę ogarnięty to możesz pokazać mu wyniki ale najlepiej udać się do andrologaLuty 2017 spermiogram 3 mln
Kwiecień usunięcie żylaków powrózka
10.06.2017 sonohsg -jajowody niedrożne
13.06.2017 hydrotubacja
13.11.2017 hsg jajowody drożne
-
Dziewczyny, zrobiłam dziś tabelkę publiczną więc każda może wejść i się wpisać/poprawić. Namawiam do tego, jutro zostanie wyłączona ta możliwość. Starałam się uzupełnić, ale mogłam coś przeoczyć. Miłego dnia :*
Katti lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Helenka_mała wrote:Martusia9, przy takiej ilości plemników ogółem (wow!), macie ponad 15 mln o prawidłowej budowie. To jest naprawdę OK, niekiedy mężczyźni nie mają tyle w całym ejakulacie. Don't worry
Edit: ma zwiększoną lepkość nasienia, więc każ mu pić więcej, nawet 2,5 l. wody dziennie.9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
patylka wrote:Macie ilość baardzo duża, więc naprawdę ich wychodzi Wam sporo. Ruch też bardzo dobry.
Zwiększona lepkość widzę, z tego co się orientuje to dziewczyny dają swoim M. syrop bądź tabletki Flegamina, taki na kaszel na rozzedzenie. Dla spokoju można zrobić posiew i usg.
Jeśli Twój gin jest w miarę ogarnięty to możesz pokazać mu wyniki ale najlepiej udać się do androloga9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
nick nieaktualnyDiamond92 wrote:Sung donga do owu się bierze, w połączeniu z Ashwagandhą słyszałam, że dobrze działa, jedna dziewczyna na of tym połączeniem właśnie zmusiła swoje leniwe jajniki do pracy no ale wiadomo, że na każdego inaczej wszystko działa
Malinka23x no to idziemy tak samo bo jeżeli wierzyć moim bolącym jajnikom, że wtedy była owulka to też jestem w 4t i 5d gratulacje ;*
Katti wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Fasoleczka niech rośnie zdrowo i mamie nie dokucza spełnienia reszty marzeń ;*
Almond jednak mdłości przyszły dzisiaj ze zdwojoną siłą, podbrzusze też boli więc jednak nie ominę tego, ale tyle czekałam na dzidziusia, że nie narzekam, to są najpiękniejsze mdłości w życiu
W końcu przyszły wyniki z piątku i z dzisiaj (bo okazało się, że te piątkowe im się gdzieś zapodziały ) no ale wygląda to tak:
12.03: 35,53
14.03: 95,96 (po 48h przyrost 171%)
16.03: 268,37 (po 48h przyrost 182%)
19.03: 1145,59 (po 72h jak zobaczyłam wartość to aż mnie zszokowało, że tyle przyrosła w takim czasie ale kalkulator na bbf mnie uspokoił, że przyrost jest w normie i dwudobowo wynosi 169%)
Tak więc chyba wszystko jest ok, nie będę już bety robić bo niepotrzebnie się stresuje a to uzależnia trochę ;P teraz tylko wizyta 28 marca, oby wszystko było ok
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki ;* ja czekałam tyle i się doczekałam w końcu więc oby jak najszybciej i Wam się udało;*Diamond92 lubi tę wiadomość
-
Almond wrote:Ja od razu po owulacji wiedzialam ze cos sie szykuje, bol poersi byl specyficzny a od 4dpo bol podbrzusza non stop
Gratuluję pozytywu :*
Ja bólu piersi nie mam, ale ból podbrzusza od kilku dni non stop ..
Pewnie to zasługa Duphastona .. człowiek co chwile chce się czegoś dopatrzeć ..
W którym dniu cyklu robiłaś test ?
-
Dziś zrobiłam pierwszy test (8dpo). Jak zwykle się głupia wyrwałam Wstałam z przeświadczeniem, że muszę zrobić i koniec i na nic zdały się tłumaczenia samej sobie, że to za wcześnie. I co? I oczywiście tłusta jedna kreska
Katti lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
nick nieaktualnyagniecha2101 wrote:Dziś zrobiłam pierwszy test (8dpo). Jak zwykle się głupia wyrwałam Wstałam z przeświadczeniem, że muszę zrobić i koniec i na nic zdały się tłumaczenia samej sobie, że to za wcześnie. I co? I oczywiście tłusta jedna kreska
-
nick nieaktualnykiciakicikici wrote:Wszystkiego najlepszego kochana !! :* Dużo wytrwałości :* Niech Fasolka rozwija się a Tobie jeszcze kochana spełniania kolejnych marzeń !!
-
nick nieaktualny