X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne METODA NAPROTECHNOLOGI
Odpowiedz

METODA NAPROTECHNOLOGI

Oceń ten wątek:
  • majeczka87 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanko jak teraz wyglada u Was sytuacja??

Riri powodzonka :)

Archeolog raz jeszcze najlepsze zyczenia :)

olencja @ przyszla?

archeolog lubi tę wiadomość

f2wlanlihx9vcryh.png
    Adaś skarbuś ;) 56 cm szczęścia 3580 g miłości <3
    Urodziłem się 12 lipca 2016
  • olencja Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie,mam 11 dpo, 12 po IUI i biore lutke wiec poki biore nie przyjdzie, w piatek bede testowac:/ kompletnie nie czuje ze to TEN cykl:(

u5cvp2.png
  • majeczka87 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e tam, nie trac nadziei poki co;)

f2wlanlihx9vcryh.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadzieje to ja juz z rok temu stracilam, wegetuje teraz

u5cvp2.png
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Archeolog i co tam ciekawego zobaczyliście?

Riri, super. Na pewno już bliżej celu. Ile miałaś dawek i jak często?
    Bo my się chyba będziemy poważnie zastanawiać nad autoszczepionkami...

Majeczko, u nas można powiedzieć, tradycyjnie, znów antybiotyk.
    Pod moim wykresem jest więcej info na ten temat.
    Ale póki są bakterie nie ma dalszych kroków, czyli ogólnie nie ma starań :/

Olencja, zanim złapiesz załamkę poczekaj do piątku, a może akurat się mile zaskoczysz.

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • olencja Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka,maz mnie od 2 dni gnebi zebym robila test:/ ale za wczesnie jest, dopiero 12dpo:/ i nie czuje ten ciazy wogole:/ kurde no mam juz dosc

u5cvp2.png
  • majeczka87 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja to kiedy planujesz?

f2wlanlihx9vcryh.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jutro zrobie zeby maz zobaczyl 1 kreche i dal mi spokoj

u5cvp2.png
  • archeolog Ekspertka

Wysłany: 25 lutego 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Majeczko <3. Kochane moje byłam wczoraj monitoring wyszedł super, wszystko w porządku, w prawym jajniku pęcherzyk 12mm, a w lewym kilka małych, za tydzień następna wizyta i zobaczymy jak urósł. Dziś mój dzielny mąż był u urologa i zrobił sobie tam badania, mam pytanie, wyszło mu żylaki na powrózku i ma iść do radiologa, czy któryś mąż tak miał i czy to jest łatwe do wyleczenia. Resztę wyszło dobrze. Wczoraj miałam super urodziny mąż się tak o mnie troszczył, zrobił kolację(spagetti), a teraz już muszę wrócić do rzeczywistości, czeka nas wiele badań mąż także dostał zalecenie do zrobienia badań krwi, a także posiewu moczu i zobaczymy co będzie dalej. Pozdrowienia <3 ;)

majeczka87, Niczkka lubią tę wiadomość

Jeżeli Bóg dopuszcza, by coś w Twoim życiu runęło, to tylko po to, by na tych ruinach zbudować coś piękniejszego. <3 <3 <3 <3
    Nasz Ślub: 16.07.2011 <3 <3
    vzljvd4kntnyexx8.png
  • majeczka87 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niech sie wszystkie wspaniale zyczenia szybciutko spelniaja ;)

olencja trzymam kciuki :)

olencja lubi tę wiadomość

f2wlanlihx9vcryh.png
  • Aneczka80 Ekspertka

Wysłany: 25 lutego 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olencja Twój poziom wiary jest taki jak mój... Trzymam za Ciebie kciuki

Aneczka80

• olencja Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka80 wrote:
    Olencja Twój poziom wiary jest taki jak mój... Trzymam za Ciebie kciuki
    no nie jest latwo... i co miesiac wiem,ze to nie ma sensu a mimo to probuje cos z tym robic:/ gupia ja

archeolog, Niczkka lubią tę wiadomość

u5cvp2.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    archeolog wrote:
    Dzięki Majeczko <3. Kochane moje byłam wczoraj monitoring wyszedł super, wszystko w porządku, w prawym jajniku pęcherzyk 12mm, a w lewym kilka małych, za tydzień następna wizyta i zobaczymy jak urósł. Dziś mój dzielny mąż był u urologa i zrobił sobie tam badania, mam pytanie, wyszło mu żylaki na powrózku i ma iść do radiologa, czy któryś mąż tak miał i czy to jest łatwe do wyleczenia. Resztę wyszło dobrze. Wczoraj miałam super urodziny mąż się tak o mnie troszczył, zrobił kolację(spagetti), a teraz już muszę wrócić do rzeczywistości, czeka nas wiele badań mąż także dostał zalecenie do zrobienia badań krwi, a także posiewu moczu i zobaczymy co będzie dalej. Pozdrowienia <3 ;)

Mój miał usuwanego żylaka laparoskopowo. Wypuścili go do domu dzień po zabiegu.

archeolog lubi tę wiadomość

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • archeolog Ekspertka

Wysłany: 26 lutego 2016, 05:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za wiadomość Maczku, a czy to bardzo przeszkadza w płodności i czy po laparoskopii jest coś lepiej, mąż ma na razie małe te żylaki i musi je dokładniej zbadać u radiologa w Krakowie i w tedy będziemy wiedzieli co dalej, mam nadzieję, że mu nie naświetlą co nieco. Dzięki. Pozdrowienia ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 07:54

Jeżeli Bóg dopuszcza, by coś w Twoim życiu runęło, to tylko po to, by na tych ruinach zbudować coś piękniejszego. <3 <3 <3 <3
    vzljvd4kntnyexx8.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dupacja:/ negatyw

u5cvp2.png
  • archeolog Ekspertka

Wysłany: 26 lutego 2016, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mi przykro Olencja, kochana może postaw na napro, może tam znajdą przyczynę. A jak u Ciebie z hormonami, bo np. ja mam za wysoką prolaktynę i to utrudnia zagnieżdżenie i utrzymanie się zarodka. Oni na pewno znajdą przyczynę. Ja nie żałuję, byłam u pięciu lekarzy z invtro i każdy nam mówił,że jest dobrze, że tak dobrych wyników nie widzieli, a w napro się okazało, że ja mam problemy z hormonami, a mąż z żylakami powrózka. Kochana spróbuj, może akurat to mała przyczyna i szybka do wyleczenia. Tego wam życzę. Trzymaj się i pamiętaj, że cię wspieramy. Pozdrowienia <3

Niczkka lubi tę wiadomość

vzljvd4kntnyexx8.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem przebadana wzdluz i wszerz, biore bromka i luteine.... nie wiem co napro moze odkryc jeszcze

teraz mialam stymulacje letrozolem i zastrzyk na pekniecie, nie wiem czy robic przerwe czy ciagnac kilka stymulowanych cykli pod rzad

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 08:34

u5cvp2.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    archeolog wrote:
    Dzięki za wiadomość Maczku, a czy to bardzo przeszkadza w płodności i czy po laparoskopii jest coś lepiej, mąż ma na razie małe te żylaki i musi je dokładniej zbadać u radiologa w Krakowie i w tedy będziemy wiedzieli co dalej, mam nadzieję, że mu nie naświetlą co nieco. Dzięki. Pozdrowienia ;)

Nie wiem, jak Ci odpowiedziec, bo u nas ciąża pojawiła się znienacka przed ustaloną datą zabiegu ;) Aczkolwiek mąż miał fatalne wyniki nasienia, a lekarze upatrywali przyczyny właśnie w przegrzewaniu jąder przez żylaka, bo hormony miał ok, a bakterii w posiewie nie było.
    Zabieg i tak zrobił, żeby sytuacja się nie pogarszała, no ale już nie badał potem nasienia, więc nit wiem, czy to poprawiło parametry.

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    No i dupacja:/ negatyw

Strasznie mi przykro :(

olencja lubi tę wiadomość

• archeolog Ekspertka

Wysłany: 26 lutego 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Maczek, mój ma dobre wyniki nasienia (jeszcze zrobimy jedno badanie dla porównania, czy na pewno jest dobrze) i może to nie przeszkadzać, ale warto to sprawdzić. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. <3 ;)
    Olencja możesz zrobić sobie przerwę i spróbować w napro, jeżeli tam ci nie pomogą to zawsze możesz wrócić do swojej kliniki, a jak tam twój mąż był u urologa, kochana twój organizm potrzebuje czasu, najprawdopodobniej jest jakaś przyczyna, mam nadzieję że ją odkryjecie, a z mojej strony mogę zaoferować pomoc i wirtualne ramię. <3 ;)

Niczkka, majeczka87 lubią tę wiadomość

vzljvd4kntnyexx8.png
‹‹ 207 208 209 210 211 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ