METODA NAPROTECHNOLOGI
-
WIADOMOŚĆ
-
Archeolog i co tam ciekawego zobaczyliście?
Riri, super. Na pewno już bliżej celu. Ile miałaś dawek i jak często?
Bo my się chyba będziemy poważnie zastanawiać nad autoszczepionkami...
Majeczko, u nas można powiedzieć, tradycyjnie, znów antybiotyk.
Pod moim wykresem jest więcej info na ten temat.
Ale póki są bakterie nie ma dalszych kroków, czyli ogólnie nie ma starań
Olencja, zanim złapiesz załamkę poczekaj do piątku, a może akurat się mile zaskoczysz. -
Dzięki Majeczko . Kochane moje byłam wczoraj monitoring wyszedł super, wszystko w porządku, w prawym jajniku pęcherzyk 12mm, a w lewym kilka małych, za tydzień następna wizyta i zobaczymy jak urósł. Dziś mój dzielny mąż był u urologa i zrobił sobie tam badania, mam pytanie, wyszło mu żylaki na powrózku i ma iść do radiologa, czy któryś mąż tak miał i czy to jest łatwe do wyleczenia. Resztę wyszło dobrze. Wczoraj miałam super urodziny mąż się tak o mnie troszczył, zrobił kolację(spagetti), a teraz już muszę wrócić do rzeczywistości, czeka nas wiele badań mąż także dostał zalecenie do zrobienia badań krwi, a także posiewu moczu i zobaczymy co będzie dalej. Pozdrowienia
majeczka87, Niczkka lubią tę wiadomość
Jeżeli Bóg dopuszcza, by coś w Twoim życiu runęło, to tylko po to, by na tych ruinach zbudować coś piękniejszego.
Nasz Ślub: 16.07.2011
-
archeolog wrote:Dzięki Majeczko . Kochane moje byłam wczoraj monitoring wyszedł super, wszystko w porządku, w prawym jajniku pęcherzyk 12mm, a w lewym kilka małych, za tydzień następna wizyta i zobaczymy jak urósł. Dziś mój dzielny mąż był u urologa i zrobił sobie tam badania, mam pytanie, wyszło mu żylaki na powrózku i ma iść do radiologa, czy któryś mąż tak miał i czy to jest łatwe do wyleczenia. Resztę wyszło dobrze. Wczoraj miałam super urodziny mąż się tak o mnie troszczył, zrobił kolację(spagetti), a teraz już muszę wrócić do rzeczywistości, czeka nas wiele badań mąż także dostał zalecenie do zrobienia badań krwi, a także posiewu moczu i zobaczymy co będzie dalej. Pozdrowienia
Mój miał usuwanego żylaka laparoskopowo. Wypuścili go do domu dzień po zabiegu.archeolog lubi tę wiadomość
-
Dzięki za wiadomość Maczku, a czy to bardzo przeszkadza w płodności i czy po laparoskopii jest coś lepiej, mąż ma na razie małe te żylaki i musi je dokładniej zbadać u radiologa w Krakowie i w tedy będziemy wiedzieli co dalej, mam nadzieję, że mu nie naświetlą co nieco. Dzięki. Pozdrowienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 07:54
Jeżeli Bóg dopuszcza, by coś w Twoim życiu runęło, to tylko po to, by na tych ruinach zbudować coś piękniejszego.
-
Tak mi przykro Olencja, kochana może postaw na napro, może tam znajdą przyczynę. A jak u Ciebie z hormonami, bo np. ja mam za wysoką prolaktynę i to utrudnia zagnieżdżenie i utrzymanie się zarodka. Oni na pewno znajdą przyczynę. Ja nie żałuję, byłam u pięciu lekarzy z invtro i każdy nam mówił,że jest dobrze, że tak dobrych wyników nie widzieli, a w napro się okazało, że ja mam problemy z hormonami, a mąż z żylakami powrózka. Kochana spróbuj, może akurat to mała przyczyna i szybka do wyleczenia. Tego wam życzę. Trzymaj się i pamiętaj, że cię wspieramy. Pozdrowienia
Niczkka lubi tę wiadomość
-
jestem przebadana wzdluz i wszerz, biore bromka i luteine.... nie wiem co napro moze odkryc jeszcze
teraz mialam stymulacje letrozolem i zastrzyk na pekniecie, nie wiem czy robic przerwe czy ciagnac kilka stymulowanych cykli pod rzadWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 08:34
-
archeolog wrote:Dzięki za wiadomość Maczku, a czy to bardzo przeszkadza w płodności i czy po laparoskopii jest coś lepiej, mąż ma na razie małe te żylaki i musi je dokładniej zbadać u radiologa w Krakowie i w tedy będziemy wiedzieli co dalej, mam nadzieję, że mu nie naświetlą co nieco. Dzięki. Pozdrowienia
Nie wiem, jak Ci odpowiedziec, bo u nas ciąża pojawiła się znienacka przed ustaloną datą zabiegu Aczkolwiek mąż miał fatalne wyniki nasienia, a lekarze upatrywali przyczyny właśnie w przegrzewaniu jąder przez żylaka, bo hormony miał ok, a bakterii w posiewie nie było.
Zabieg i tak zrobił, żeby sytuacja się nie pogarszała, no ale już nie badał potem nasienia, więc nit wiem, czy to poprawiło parametry.
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Maczek, mój ma dobre wyniki nasienia (jeszcze zrobimy jedno badanie dla porównania, czy na pewno jest dobrze) i może to nie przeszkadzać, ale warto to sprawdzić. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Olencja możesz zrobić sobie przerwę i spróbować w napro, jeżeli tam ci nie pomogą to zawsze możesz wrócić do swojej kliniki, a jak tam twój mąż był u urologa, kochana twój organizm potrzebuje czasu, najprawdopodobniej jest jakaś przyczyna, mam nadzieję że ją odkryjecie, a z mojej strony mogę zaoferować pomoc i wirtualne ramię.Niczkka, majeczka87 lubią tę wiadomość