Miovelia + miovelia nac
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja czekam na @. Minęło 3 miesiące od okresu kiedy lekarz powiedział że mi pomoże a jak nie da rady to się poddaje a jak już jeden z najlepszych w mieście lekarzy mówi że się poddaje to ja też 🤷♀️Śmiej się wśród ludzi
Płacz w ukryciu
Bądź lekka w tańcu
Lecz nigdy w życiu -
BombiaMk wrote:A ja czekam na @. Minęło 3 miesiące od okresu kiedy lekarz powiedział że mi pomoże a jak nie da rady to się poddaje a jak już jeden z najlepszych w mieście lekarzy mówi że się poddaje to ja też 🤷♀️
Ja 4 dc, znowu lametta i czekanie do 11 dc na monitoring. Ciekawe 🤔 -
Suzi wrote:Może musisz poszukać w innym mieście? Nie eirm z jakich okolic jesteś... ja jeżdżę do lekaeza do Warszawy, ponad 100 km. Bo u mnie to Ci lekarze to dramat. Jak jest dobrze to są super, ale jak się zaczynają problemy to wychodzi ich niewiedza...
Ja 4 dc, znowu lametta i czekanie do 11 dc na monitoring. Ciekawe 🤔Śmiej się wśród ludzi
Płacz w ukryciu
Bądź lekka w tańcu
Lecz nigdy w życiu -
Magda1997 wrote:U mnie dzisiaj 27 dc zrobiłam test i oczywiście negatywny
U mnie dzień 5... w tym miesiącu żadnych bóli od lametty nie odczuwam. W zeszłym miesiącu rozsadzało mi jajniki, a w tym miesiącu cisza. Ciekawe czy to dobry znak czy raczej nie... ogolnie owu mam zawsze, także nawet nie biorę pod uwagę innej opcji, tylko ciekawe ile pęcherzyków narośnie...🤔Magda1997 lubi tę wiadomość
-
Suzi wrote:Ehhhh😞 ale poczekaj jeszcze kilka dni... może za wcześnie.
U mnie dzień 5... w tym miesiącu żadnych bóli od lametty nie odczuwam. W zeszłym miesiącu rozsadzało mi jajniki, a w tym miesiącu cisza. Ciekawe czy to dobry znak czy raczej nie... ogolnie owu mam zawsze, także nawet nie biorę pod uwagę innej opcji, tylko ciekawe ile pęcherzyków narośnie...🤔
Czy możecie polecić jakiegoś lekarza z okolic Poznania.? -
Magda1997 wrote:A kiedy masz wizytę?
Czy możecie polecić jakiegoś lekarza z okolic Poznania.?
Ja z centrum to raczej nie pomogę... poszperaj może na znany lekarz, poczytaj opinie, często też są fora na temat danego lakarza, np o tej mojej prof. z Warszawy jest utworzony temat. -
Magda1997 wrote:Dzisiaj przyszła. W tym cyklu jakoś dobrze się czuje. Jak na razie bez smutku. Nowy cykl nowe szansze. Czy któraś z was slyszala o technice Bowena właśnie na nieplodnosc
Technika Bowena... Pierwszy raz o czymś takim słyszę... ale poczytam. -
Suzi wrote:Ehhh😔 ale dobrze że się trzymasz... bo ja w tym miesiącu baaaardzo długo dochodziłam do siebie. Teraz 8 dc także wyczekiwanie na owu.
Technika Bowena... Pierwszy raz o czymś takim słyszę... ale poczytam.
A olej z wiesiołka w kapsułkach jak bralyscie dziewczyny ile dziennie i od którego dc do którego dc? -
Hej dziewczyny dzisiaj jestem w 9 dc I moim pierwszym cyklu na fertistim I allines Nac. Niestety od tego cyklu występują u mnie plemienia po miesiączce nie są duże Ale śluz jest w kolorze toffi. Czy któraś z Was tak miała po stosowaniu inoztolu I nac? Czy to normalne czy to mija?
-
Magda1997 wrote:Dużo osób poleca niektórym pomogło.
A olej z wiesiołka w kapsułkach jak bralyscie dziewczyny ile dziennie i od którego dc do którego dc? -
Hej dziewczyny 🙂🙂🙂 rzadko pisze bo u mnie w sumie nic nowego. Dalej tkwie w zawieszeniu. Z leków biorę tylko Wit. D3 20000, ovarin i kwas foliowy. Nie byłam u lekarza. Dziś 37 dc, @ brak ale nawet nie myślę że mogę być w ciąży więc testu nie robię.
-
Asia1989 wrote:Hej dziewczyny 🙂🙂🙂 rzadko pisze bo u mnie w sumie nic nowego. Dalej tkwie w zawieszeniu. Z leków biorę tylko Wit. D3 20000, ovarin i kwas foliowy. Nie byłam u lekarza. Dziś 37 dc, @ brak ale nawet nie myślę że mogę być w ciąży więc testu nie robię.
-
Asia1989 wrote:Hej dziewczyny 🙂🙂🙂 rzadko pisze bo u mnie w sumie nic nowego. Dalej tkwie w zawieszeniu. Z leków biorę tylko Wit. D3 20000, ovarin i kwas foliowy. Nie byłam u lekarza. Dziś 37 dc, @ brak ale nawet nie myślę że mogę być w ciąży więc testu nie robię.
Ja wczoraj poszłam na monitoring, miałam iść dzisiaj ale plany mi się pomieszały, wiec byłam wczoraj. I pęcherzyk jest... standardowo jeden, mimo że brałam po 2 tabletki lemetty dziennie. I zauważyłam też że większość moich owu jest z prawego jajnika. On jest w ogole sporo wiekszy niż lewy i lekarz powiedział że dlatego też może lepiej reaguje na stymulacje... a u Was jak jest? Macie na przemian czy też któryś dominuje?
Zastrzyk z ovitrelle też wziełam wczoraj... teraz działamy i znowu to czekanie...🙄 -
Suzi wrote:37 dc... może warto sprawdzić. Zdarzało Ci się już mieć tak długie cykle?
Ja wczoraj poszłam na monitoring, miałam iść dzisiaj ale plany mi się pomieszały, wiec byłam wczoraj. I pęcherzyk jest... standardowo jeden, mimo że brałam po 2 tabletki lemetty dziennie. I zauważyłam też że większość moich owu jest z prawego jajnika. On jest w ogole sporo wiekszy niż lewy i lekarz powiedział że dlatego też może lepiej reaguje na stymulacje... a u Was jak jest? Macie na przemian czy też któryś dominuje?
Zastrzyk z ovitrelle też wziełam wczoraj... teraz działamy i znowu to czekanie...🙄
U mnie dopiero 4dc biorę clo 2x1. We wtorek jadę na monitoring a w środę umówiłam się na technikę Bowena zobaczymy co z tego będzie