Miovelia + miovelia nac
-
WIADOMOŚĆ
-
Oo czesc Kolezanko. Ja z Przeworska pod Rzeszowem. Jeżdżę do Lancuta do dr Kogut a ty?Drugi rok staran
PCO, laparo
drożność ok, immuno ok
MTHFR, czynnik VR2 hetero
Pai homo
Kariotypy ok
Mąż - ok
6/2020 lametta, miovelia nac, acard, pregnyl
3.07 || beta 942
6.07 beta 4106 pecherzyk w macicy 0.8
-
Mika95 wrote:Bibi25 w niedzielę zastrzyk na pekniecie. Owulacja z lewego jajnika. Gin powoła że póki co idzie w dobrym kierunku. Mówiła że rzadko się zdarzy żeby już w pierwszym cyklu lametty i miovelii nac była taka ładna owulacja.Drugi rok staran
PCO, laparo
drożność ok, immuno ok
Pai homo
Kariotypy ok
Mąż - ok
3.07 || beta 942
-
Mika mysle ze jestesmy na dobrej drodze daj znac pozniej co i jak.
Ja mam reszte miovelli skonczyc czyli 5 tabletek i 2 dni pojesc estrofemu. Mam nadzieję ze pomoze im dalej rosnac i peknac. Zobacze w poniedzialekDrugi rok staran
PCO, laparo
drożność ok, immuno ok
Pai homo
Kariotypy ok
Mąż - ok
3.07 || beta 942
-
nick nieaktualnyDziewczyny jak w tym miesiącu mam taką strategię miovelia codziennie, miovelia Nac i clo od 4 dc. do 8 dc. I dostałam trzy zastrzyki z Bemfola 75 UI. 4,6,9dc. Biorę jeszcze Glucophage i euthyroxu 50 codziennie, dzisiaj 12dc., Jutro będę u lekarza, pewnie będzie zastrzyk na pęknięcie. Kiedy po zastrzyku jest największą szansa żeby się udało zajść? Czuję się dobrze i dziwnie spokojna 😊 Mogłoby się udać w końcu na trzecią rocznicę starań 😊 Czy jest ktoś kto korzystał z tej bemfoli i może się wypowiedzieć czy pomogło? 😊
-
W poniedzialek bedzie decyzja o ovitrelle. Nigdy go nie bralam bo nie bylo tak duzych pecherzykow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2019, 21:50
Drugi rok staran
PCO, laparo
drożność ok, immuno ok
Pai homo
Kariotypy ok
Mąż - ok
3.07 || beta 942
-
nick nieaktualny
-
Saara wrote:Dziewczyny jak w tym miesiącu mam taką strategię miovelia codziennie, miovelia Nac i clo od 4 dc. do 8 dc. I dostałam trzy zastrzyki z Bemfola 75 UI. 4,6,9dc. Biorę jeszcze Glucophage i euthyroxu 50 codziennie, dzisiaj 12dc., Jutro będę u lekarza, pewnie będzie zastrzyk na pęknięcie. Kiedy po zastrzyku jest największą szansa żeby się udało zajść? Czuję się dobrze i dziwnie spokojna 😊 Mogłoby się udać w końcu na trzecią rocznicę starań 😊 Czy jest ktoś kto korzystał z tej bemfoli i może się wypowiedzieć czy pomogło? 😊
Saara lubi tę wiadomość
-
Mika95 wrote:Podobno najlepiej wspolzyc w dniu zastrzyku i trzy dni po. Piszę podobno bo będę ta regułę dopiero testować 😁
U mnie ta regula nie przyniosla oczekiwanych efektow 😤 ale tak jak mowisz od dnia zastrzyku, przez 3 dni trzeba szaleć ❤ ovi bralam przez 2 cykle, pozniej pecherzyki zaczely pekac juz same malymi kroczkami do przodu. Oby w tym miesiacu zaskoczylo, zostal mi jeszcze jeden cykl i czeka mnie sprawdzanie droznosci miala ktoras z was spr droznosci ale nie przez laparoskopie tyko jakims plynem ? cos na zasadzie kontrastu ? -
nick nieaktualnyEllou, ja miałam. Wygląda to jak zwykle badanie ginekologiczne. Lekarz podaje Ci kontrast A druga osoba ogląda na monitorze w 3d. Samo podanie kontrastu nie boli, ale jest dość nieprzyjemne. Badanie trwa chwileczkę. Ja dostałam 3 dniowy antybiotyk. I nie mogłam współzyc przez kilka dni, ponieważ krwawilam. A przed badaniem kazano wziąć no spa i Ibuprom. Musiałam też zrobić badanie na panel urogenitalny.
-
Wesoła_Muminka wrote:Ellou, ja miałam. Wygląda to jak zwykle badanie ginekologiczne. Lekarz podaje Ci kontrast A druga osoba ogląda na monitorze w 3d. Samo podanie kontrastu nie boli, ale jest dość nieprzyjemne. Badanie trwa chwileczkę. Ja dostałam 3 dniowy antybiotyk. I nie mogłam współzyc przez kilka dni, ponieważ krwawilam. A przed badaniem kazano wziąć no spa i Ibuprom. Musiałam też zrobić badanie na panel urogenitalny.
Normalnie pozniej funkcjonowalas po tym badaniu ? pomijajac krwawienie, bol brzucha byl do wytrzymania ? Powiedz mi jeszcze muminko ile placiłaś za ten panel urogen. ?bo widze ze na internecie ceny kosmiczne.