Miovelia + miovelia nac
-
WIADOMOŚĆ
-
Bibi25 od czasu jak zaczęłam brać miovelie nac i lamette zaczęły mnie kloc jajniki. Raz lewy raz pracy czasem mocniej czasem slabiutko. Staram się myśleć że leki pomogą i wszystko dobrze się skończy. Jednak bardzo boję się iść jutro na tą wizytę. Boję się że usłyszę od ginekologa że nie mam owulacji. 😢
-
Mialam laparo diagnistyczne 14 marca. Do dzis nie mam okresu. Endo w 42 dc slabe okolo 4 mm i nadal male pecherzyki. To pierwsza proba z miovelia nac. Tylko ze ja biore przez 10 dni po 1 tabletce + po 1 tabl. Clo + po 1 tabl. Estrofem tez pierwszy raz.Drugi rok staran
PCO, laparo
drożność ok, immuno ok
MTHFR, czynnik VR2 hetero
Pai homo
Kariotypy ok
Mąż - ok
6/2020 lametta, miovelia nac, acard, pregnyl
3.07 || beta 942
6.07 beta 4106 pecherzyk w macicy 0.8
-
nick nieaktualnyBibi25, poproś o wywołanie miesiączki. Troszkę długi cykl. Ja jutro odbieram wyniki tsh i amh i również jadę na monitoring pomimo tego, że to będzie dopiero 7 dzień cyklu. Jutro kończę brać lametta i nac. Póki co nic mnie nie boli, jajniki nie dają o sobie znać, ale zobaczymy co powie jutro mój gin.
Pierwszy raz biorę lametta i nac od 3 dc. Zawsze brałam od 5, ale może teraz zacznie się dziać to co miało przez ostatnie miesiące. Ostatnio przy pierwszym cyklu z nac nie mogłam wytrzymać na jajniki. Zobaczymy.
-
Doktorka celowo nie chce wywolywac okresu bo jak mówiła nie ma z czego byc ten okres z powodu małego endo. Kauteryzacja jajnikow oslabila ich prace i produkuja malo hormonow, dlatego chciala je 'podkrecic' clo i miovelia a estrofem na poprawę endo. Na intensywna stymulacje 2x1 moj organizm sie buntowal plamieniami. Teraz dzialamy powoli. Mam nadzieje ze w koncu zobacze pecherzyk dominujacy!Drugi rok staran
PCO, laparo
drożność ok, immuno ok
Pai homo
Kariotypy ok
Mąż - ok
3.07 || beta 942
-
nick nieaktualny
-
Ja Rzeszów. Tak o pierwszego. Mam 26 lat.Drugi rok staran
PCO, laparo
drożność ok, immuno ok
Pai homo
Kariotypy ok
Mąż - ok
3.07 || beta 942
-
Radom, a Ty Wesoła Muminko?ona: schorzenia reumatoidalne, p/c p-plemnikowe 1:10, hiperprolakt. czynnościowa, MTHFR A1298C - homo, PAI 4G/5G - hetero, KIR Bx, brak: 2DS2, 2DS3, HLA-C - C1, IL 10 poniżej normy, IL 4 w dolnych granicach normy, po szczepieniach limfocytami Męża
musi mieć plan działania, inaczej wpada w depresję, póki ma plan - ma siłę walczyć dalej;
on: p/c p-plemnikowe 1:100, obniżone parametry nasienia, hipogonadyzm hipogonadotropowy, CTFR: F508del - hetero, HLA-C - C1/C2;
leniwiec, przyparty do muru - walczy;
1. ICSI - nieudane;
2. PICSI: 24.10.2020 Malineczka jest po drugiej stronie brzuszka -
Ja się staram o drugie szczęście. Pierwsze ma 2,5roku. Urodziłam jak miałam 21 lat. W ciążę wtedy zaszłam w pierwszym cyklu starań a brałam tylko inofem niecałe dwa miesiące.
Dobra dziewczyny wyrusza w drogę do ginekologa. Boję się ale chce już mieć to za sobą i wiedzieć na czym stoję. -
1,5 w prawym, w lewym 1,34 i 0,89
Endo 0,25 ale mówiła że jest extra! Pierwszy raz mam takie pecherzyki.
Biore estrofem jeszcze. W poniedzialek kolejny monitoring Mika jak tam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2019, 09:14
Drugi rok staran
PCO, laparo
drożność ok, immuno ok
Pai homo
Kariotypy ok
Mąż - ok
3.07 || beta 942
-
nick nieaktualny