Miovelia + miovelia nac
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny! Szukałam opinii na temat miovelii i trafiłam tutaj ja zaczelam drugi cykl z miovelia, zobaczymy jak efekty. Staramy się ponad rok, mój zestaw na ten cykl to miovelia, miovelia nac, lametta, wit d, wit c, siofor, glukophage, encorton, singulair, olej z wiesiołka i luteina 3 dni po owu. Mąż ma swój zestaw leków.. Czekamy na efekty, w środę monitoring dodam, że przy miovelii cały cykl odczuwam lekkie kłucie raz jednego raz drugiego jajnika.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2019, 00:16
-
nick nieaktualnyMój mąż musiał zbadać nasienie. Mika, my robiliśmy badanie w Medart w Poznaniu.
Pomimo tego, że ma wyniki jak koń co miesiąc kupuje mu zestaw różnych witamin. Teraz akurat kończy brać androvid. Bierze codzienie jak jemy obiad 😊
Dziewczyny? Wy przerywacie branie zwykłej miovelii w cyklu? Ja biorę dzień w dzień???? -
A ja dzis zrobilam 2 test, jeszcze bielszy niz poprzedni.
Brzuch i krzyze mnie bola okresowo.Drugi rok staran
PCO, laparo
drożność ok, immuno ok
MTHFR, czynnik VR2 hetero
Pai homo
Kariotypy ok
Mąż - ok
6/2020 lametta, miovelia nac, acard, pregnyl
3.07 || beta 942
6.07 beta 4106 pecherzyk w macicy 0.8
-
Cześć dziewczyny zaczełam wkońcu brać miovelia nac . Już myślałam że @ się nie zjawi. Teraz między 11 a 13 dc mam stawić się do gina ciekawe czy coś ruszy.... Niewiem czy korzystać z szansy jeśli taka sie nadarzy bo wczorajsza wizyta u okulisty zakończyła sie niepokojem prawdopodobnie począhtki odklejania się siadkówki 😢 starajac sie o dziecko wiedzialam że wada sie pogłębi i tak jest spora -26 ale po zabiegu przeviwjaskrowym zaczeło sie chrzanic .... 😕 Miałam nadzieje że Miovelia zadziała cuda i bedzie bobo ale teraz sama nie wiem czy sie nie wstrzymac ..... przynajmniej na najbliższe miesiace ...
Zaĺamana i rozgoryczona -
Mika1995 wrote:Myślę że sama ciaza nie zaszkodzi. Jak już to wysiłek podczas porodu
Ja tylko cesarką to wiadomo od początku 😉 obawiam sie ze jesli odklei mi sie siadkówka to bedę miała zabieg pod narkoza i potem 3 miesiace kroplenie oczu lekami przeciwzapalnymi ktorych nie wolno brac w ciąży... juz raz poroniłam 😢 nie wiedzac że jestem w ciąży kropiłam lekami przeciwjaskrowymi nie dozwolonymi dla ciężarnych ... teraz biore takie które sa dopuszczalne dla kobiet w ciąży . Mam niedoczynność tarczycy , hashimoto, jaskrę , wysoką krótkowzroczność, zanik nerwu wzrokowego, PCOS ale mimo tego wszystkiego chce zostać mamom i mam nadzieje że kiedyś się uda. Narazie czekam na badanie siatkówki i wtedy bede wiedziala co dalej robić ale strasznie mnie to stresuje.... -
Mika ja juz tez plamie idziemy leb w lebDrugi rok staran
PCO, laparo
drożność ok, immuno ok
Pai homo
Kariotypy ok
Mąż - ok
3.07 || beta 942
-
nick nieaktualnyWesoła_Muminka wrote:Mój mąż musiał zbadać nasienie. Mika, my robiliśmy badanie w Medart w Poznaniu.
Pomimo tego, że ma wyniki jak koń co miesiąc kupuje mu zestaw różnych witamin. Teraz akurat kończy brać androvid. Bierze codzienie jak jemy obiad 😊
Dziewczyny? Wy przerywacie branie zwykłej miovelii w cyklu? Ja biorę dzień w dzień????
Ja też biorę podstawową miovelie dzień w dzień, a miovelie Nac i clo od 4dc. do 8 dc. -
Mika jak twoj okres? U mnie praktycznie same skrzepy, nie wiem o co chodziDrugi rok staran
PCO, laparo
drożność ok, immuno ok
Pai homo
Kariotypy ok
Mąż - ok
3.07 || beta 942
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem po wizycie.
Pęcherzyki nie popękały do końca.
Od dzisiaj biorę antykoncepcję na wyciszenie jajników.
Z kolejną miesiączką mam się zgłosić do innego lekarza, na którego dostałam namiar (robił mi drożność) i zaczynam od początku.
Pytałam również, jak brać Miovelia.
Miovelia bierze się przez cały cykl, bez znaczenia jest to czy jest stymulowany czy nie.
Troszkę jestem przerażona i zła, że kolejny cykl mi przelatuje obok nosa.