Młode staraczki ❤ (22-28)
-
WIADOMOŚĆ
-
AleOla26 wrote:Praca, sprzatanie. Moj M. Wraca w piatek wieczorem... mam nadzieje ze w rozsądnej godzinie i sie zobaczymy. Sobota- niedziela do południa znowu sama siedze bo moj ma meeting z kumplami... a.dalej nie wiem, pewnie wyskoczymy na Poznań w poniedziałek. Także weekend zapowiada mi się bez zmian z porządkami, oby pogoda była ładna to ogród ogarnę, ale zależy jak będę się czuć z @ Bo na ogół pierwszy lub drugi dzień umieram
Rozumiem, mam nadzieję, że zobaczycie się już w piątek 😊 u mnie też @ zawsze tak bolesne, że jeden dzień. Miałam wyciągnie ty z życia 😕 pytałaś gina dlaczego tak może być? Mi żaden nic nie poradził a ten z Poznania właśnie endometrioze podejrzewał... Mam nadzieję, że będzie ładna pogoda w weekend ❤️AleOla26 lubi tę wiadomość
-
Ja wstałam i takie okropne mdłości mam 😵 z odruchem wymiotnym, ale walczę żeby tylko nie wymiotować... Zrobiłam sobie wodę ze sokiem (bo tylko to i sprite przechodzi mi przez gardło) i pije, pije, pije żeby tylko przeszło. Wczoraj już balam się, Ze piersi mnie nie bolą, ale teraz czuję pobolewanie więc chyba jest dobrze 😁. Oczywiście Damian już nie śpi, bo budzi się teraz z moim K 🙈 więc oglądamy tv i zaraz liczę, że usniemy 😁
Co tam u was dziewczyny? ❤️ -
aliciaaa wrote:Ja wstałam i takie okropne mdłości mam 😵 z odruchem wymiotnym, ale walczę żeby tylko nie wymiotować... Zrobiłam sobie wodę ze sokiem (bo tylko to i sprite przechodzi mi przez gardło) i pije, pije, pije żeby tylko przeszło. Wczoraj już balam się, Ze piersi mnie nie bolą, ale teraz czuję pobolewanie więc chyba jest dobrze 😁. Oczywiście Damian już nie śpi, bo budzi się teraz z moim K 🙈 więc oglądamy tv i zaraz liczę, że usniemy 😁
Co tam u was dziewczyny? ❤️
Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
aliciaaa wrote:Matko, co się stało?? Daj znać jak będziesz tylko mogła! Jestem z tobą całym sercem, mam nadzieję, że to nic poważnego!
Nie wiem skąd, ale boję się, cholernie się boję.
Nawet się z młodą nie pożegnałam, a teraz nie wiem nawet czy stąd wyjdę...
Dziewczyny, przepraszam może to dziwnie zabrzmi. Ale która wierzy proszę o modlitwę za mnie.
Chciałabym jeszcze moc przytulić malutka
29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka wrote:Generalnie leżę i ryczę, mam podejrzenie sepsy...
Dziewczyny, przepraszam może to dziwnie zabrzmi. Ale która wierzy proszę o modlitwę za mnie.
Chciałabym jeszcze moc przytulić malutkaMama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
WTF 😲😲😲 że co kuźwa? Że sepsa? Matko!!!!
Kuźwa mac!!! Kochana ja pierniczę nie wierzę. Aż się zestresowałam.
Oczywiście z mojej strony masz modlitwe!!!!
Wyjdziesz z tego !!! I wszystko będzie dobrze!!!!
Wyjdziesz zdrowa, przytulisz mała, i nie długo zobaczysz dwie krechy ♥️ bądź dzielna.wirm że to nie łatwe że ci ciężko. Jesteśmy z tobą ♥️ i myślimy o tobie ♥️Patutka, Wiktorynka lubią tę wiadomość
Początek starań - październik 2018
Hiperprolaktynemia- opanowana
Podwyższone TSH-euthyox
Podwyższony cukier-glucophage
Niski progesteron-duphaston
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️ -
aliciaaa wrote:Rozumiem, mam nadzieję, że zobaczycie się już w piątek 😊 u mnie też @ zawsze tak bolesne, że jeden dzień. Miałam wyciągnie ty z życia 😕 pytałaś gina dlaczego tak może być? Mi żaden nic nie poradził a ten z Poznania właśnie endometrioze podejrzewał... Mam nadzieję, że będzie ładna pogoda w weekend ❤️
Aż tak źle nie jest, ibuprom pomaga, tyle ze jestem tego dnia osłabiona i szybko się męczę no i zanim wezme leki bol jest dokuczliwy.08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C -
Przeoczylam w wątku!!! Matko boska !!! Trzymaj sie Kochana ! Modlitwe masz zapewniona !Patutka lubi tę wiadomość
08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C -
Jak to możliwe? Lekarze muszą się mylić!!! Proszę cię nie zamartwiaj się, wyjedziesz ze szpitala szybciej niż myślisz! To musi byc jaki wirus ciężki, żadna spesa, zaraz napewno dostaniesz leki i będzie dobrze! A córeczkę przytulisz jak tylko wyzdrowiejesz! Jestem naprawę z tobą całym serce, modlitwe zaraz zmowie! Wierzę, że to wszystko jest pomyłka... -
Evelle28 wrote:A ja dziś do pracy na 8:30. Wstałam i pije kawę. Mój okres wczoraj się skończył. Znaczy się przez cały dzień rano tylko trochę brązowego plamienia a pozniek tampon czysty. Więc zglupilqlam. Nieźle mi te zioła namieszaly...
Kurcze to nie mam pojęcia, co się dzieje. Widocznie nie możesz zażywać tych ziół ☹️ no i też lepiej żeby to była wina ziół niż co innego oczywiście. Bo tak zaraz organizm dojdzie do siebie 😊 -
Patutka wrote:Aluś. Piersi maja prawo Cię przestać boleć. To nie jest wyznacznik ciąży, czy zdrowej ciąży. Nie martw się
Ja oczywiście wiem, tylko strach gdzieś z tyłu głowę zawsze się pojawia 😕
Kochana ty się tu niczym nie przejmuj, odpoczywaj i naprawdę wierzę, że to jakaś okropna pomyłka, że zbija gorączkę, powiedzą, że to jakiś wirus i że wychodzisz że szpitala za kilka dnia ❤️ -
aliciaaa wrote:Jak to możliwe? Lekarze muszą się mylić!!! Proszę cię nie zamartwiaj się, wyjedziesz ze szpitala szybciej niż myślisz! To musi byc jaki wirus ciężki, żadna spesa, zaraz napewno dostaniesz leki i będzie dobrze! A córeczkę przytulisz jak tylko wyzdrowiejesz! Jestem naprawę z tobą całym serce, modlitwe zaraz zmowie! Wierzę, że to wszystko jest pomyłka...
Czekam na salę czerwona czyli monitorowana.
Mój stan się zmienia z godziny na godzinę, więc jeśli przestanę się odzywac pamiętajcie proszę że trzymam za was wszystkie kciuki.
Tak bardzo boję się stąd odejść...
29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
AleOla26 wrote:Aż tak źle nie jest, ibuprom pomaga, tyle ze jestem tego dnia osłabiona i szybko się męczę no i zanim wezme leki bol jest dokuczliwy.
Rozumiem, niestety tak ma prawo być... Jakby przyszła jednak @ to dużo odpoczywaj, jedz słodkości i niczym się nie za dręczą, to ma być dzień odpoczynku dla ciebie 🥰
A jak by jednak nie przyszła to proszę o tescik z rana!AleOla26 lubi tę wiadomość
-
Patutka wrote:To wychodzi w badaniach więc niestety pomyłka nie jest...
Mój stan się zmienia z godziny na godzinę, więc jeśli przestanę się odzywac pamiętajcie proszę że trzymam za was wszystkie kciuki.
Tak bardzo boję się stąd odejść...
Patutka, nie odejdziesz i nie przestaniesz się odzywać! Wierzę w to naprawdę! Tak nie może być! Kochana, nie znamy się jakoś długo, ale ja w to wszystko nie wierzę i naprawdę lekarze zrobią wszystko, że będziesz zdrowa! Powiedz mi, lekarze mówili jak to się mogło stać?
Wiem, że się boisz cholernie, ja też się boję o cię ie ale głowa mi mówi i serce, że wyjdziesz z tego ❤️ jesteś ślina i dasz radę! Lekarze pomogą! Modlę się o twoje zdrowie... -
Patutka wrote:To wychodzi w badaniach więc niestety pomyłka nie jest...
Tak bardzo boję się stąd odejść...Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
aliciaaa wrote:Patutka, nie odejdziesz i nie przestaniesz się odzywać! Wierzę w to naprawdę! Tak nie może być! Kochana, nie znamy się jakoś długo, ale ja w to wszystko nie wierzę i naprawdę lekarze zrobią wszystko, że będziesz zdrowa! Powiedz mi, lekarze mówili jak to się mogło stać?
Wiem, że się boisz cholernie, ja też się boję o cię ie ale głowa mi mówi i serce, że wyjdziesz z tego ❤️ jesteś ślina i dasz radę! Lekarze pomogą! Modlę się o twoje zdrowie...29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Patutka przestań. Nawet tak nie mów. Wszystko będzie dobrze!!!! Boże az mnie w żołądku ściska.Początek starań - październik 2018
Hiperprolaktynemia- opanowana
Podwyższone TSH-euthyox
Podwyższony cukier-glucophage
Niski progesteron-duphaston
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️ -
Patutka wrote:Lekarka do mnie jak zapytałam skąd to, to ona ze sama by chciała wiedzieć....
Normalnie, nie wierzę, że to się dzieje naprawdę... Powtarzam ciągle, że jestem z tobą całym sercem ❤️ modlę się i uda ci się wyjść z tego!!! Będzie wszystko dobrze!!! Wierzę w to!!