Młode staraczki ❤ (22-28)
-
WIADOMOŚĆ
-
aliciaaa wrote:Ja wstałam i takie okropne mdłości mam 😵 z odruchem wymiotnym, ale walczę żeby tylko nie wymiotować... Zrobiłam sobie wodę ze sokiem (bo tylko to i sprite przechodzi mi przez gardło) i pije, pije, pije żeby tylko przeszło. Wczoraj już balam się, Ze piersi mnie nie bolą, ale teraz czuję pobolewanie więc chyba jest dobrze 😁. Oczywiście Damian już nie śpi, bo budzi się teraz z moim K 🙈 więc oglądamy tv i zaraz liczę, że usniemy 😁
Co tam u was dziewczyny? ❤️ -
Evelle28 wrote:A ja dziś do pracy na 8:30. Wstałam i pije kawę. Mój okres wczoraj się skończył. Znaczy się przez cały dzień rano tylko trochę brązowego plamienia a pozniek tampon czysty. Więc zglupilqlam. Nieźle mi te zioła namieszaly...
-
Patutka wrote:Czekam dziewczyny na wynik crp... Do 2h ma być, a to chyba będzie wyrok czy rośnie czy maleje
Patutka będzie dobrze, musi byc! Crp będzie napewno pokazywało, że wszystko sobie już idzie precz! Będziesz niedługo tulic swoją córeczkę, uwierz mi. Będziesz zdrowa! ❤️ Powidz lekarze dają Ci leki? Co robią? -
Patutka wrote:Generalnie leżę i ryczę, mam podejrzenie sepsy...
Nie wiem skąd, ale boję się, cholernie się boję.
Nawet się z młodą nie pożegnałam, a teraz nie wiem nawet czy stąd wyjdę...
Dziewczyny, przepraszam może to dziwnie zabrzmi. Ale która wierzy proszę o modlitwę za mnie.
Chciałabym jeszcze moc przytulić malutka -
Niki wrote:WTF 😲😲😲 że co kuźwa? Że sepsa? Matko!!!!
Kuźwa mac!!! Kochana ja pierniczę nie wierzę. Aż się zestresowałam.
Oczywiście z mojej strony masz modlitwe!!!!
Wyjdziesz z tego !!! I wszystko będzie dobrze!!!!
Wyjdziesz zdrowa, przytulisz mała, i nie długo zobaczysz dwie krechy ♥️ bądź dzielna.wirm że to nie łatwe że ci ciężko. Jesteśmy z tobą ♥️ i myślimy o tobie ♥️Patutka lubi tę wiadomość
-
Wiktorynka wrote:Kochana współczuję mdłości i jednocześnie teoche zazdroszczę 😁❤🤦♀️ to fajny dzionek się zapowiada Ja wlansie w pracy, wcześniej w kolejce w labolatorium! Pomyślałam że zrobię sobie najpierw panel tarczycowy...coś mi się wydaje że nie będa dobre te wyniki...takie mam przeczucie że trzeba będzie znaleźć dobrego endokrynolog i leki...
Rozumiem, jednak jak umiem przejść przez zmęczenie tak mdłości sa dla mnie straszne. Modlę się jednak, żeby tylko na mdłości ach się skończyło bez wymiotów...
Oj kochana może będą dobre wyniki, nie ma co zakładać najgorszego 😊 kiedy będą wyniki? Miłej pracy i daj znać jak już będziesz miała wyniki! -
aliciaaa wrote:Kurcze to nie mam pojęcia, co się dzieje. Widocznie nie możesz zażywać tych ziół ☹️ no i też lepiej żeby to była wina ziół niż co innego oczywiście. Bo tak zaraz organizm dojdzie do siebie 😊
-
Patutka wrote:To wychodzi w badaniach więc niestety pomyłka nie jest...
Czekam na salę czerwona czyli monitorowana.
Mój stan się zmienia z godziny na godzinę, więc jeśli przestanę się odzywac pamiętajcie proszę że trzymam za was wszystkie kciuki.
Tak bardzo boję się stąd odejść... -
aliciaaa wrote:Patutka będzie dobrze, musi byc! Crp będzie napewno pokazywało, że wszystko sobie już idzie precz! Będziesz niedługo tulic swoją córeczkę, uwierz mi. Będziesz zdrowa! ❤️ Powidz lekarze dają Ci leki? Co robią?29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Wiktorynka wrote:Patka! przestań tak myslec! wyjdziesz z tego na bank!!! Modlimy się, trzymamy mocno kciuki! Na pewno podadzą ci leki i wrócisz do normy! Pewnie będzie ciężko ale jestem pewna że dasz radę! Pamiętaj! Nie poddawaj się! Masz dla kogo żyć! Jesteś silna babka i na penwonwszysyko bedzis dobrze!!!
Czekam na te wyniki jak na wyrok. Jeszcze 1.5h..
29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
aliciaaa wrote:.
Rozumiem, jednak jak umiem przejść przez zmęczenie tak mdłości sa dla mnie straszne. Modlę się jednak, żeby tylko na mdłości ach się skończyło bez wymiotów...
Oj kochana może będą dobre wyniki, nie ma co zakładać najgorszego 😊 kiedy będą wyniki? Miłej pracy i daj znać jak już będziesz miała wyniki!
Wyniki po 16! Ehh..ja jednak czuje że będzie ponad 2...I trzeba będzie zbijac. Mam jednak nadzieję że trafię na dobrego endo który przepis ze mi leki i szybko pójdzie a dół.
-
Patutka wrote:Dostałam 3 kroplowki nawadniające, raz antybiotyk, raz coś na gorączkę, a teraz elektrolity i potas...
Dobrze, niech działają... Niech dają wszystko co może tylko ci pomóc! Wyniki będą dobre, zobaczysz. Pójdzie sobie ta głupia sepsa precz! Trzymam za ciebie ciągle kciuki, że szybko wyjdziesz z tego i zaraz wypisza cie do domku! -
Wiktorynka wrote:Evelka, kurczę szkoda że na Ciebie nie działają zioła.. Jednak co organizm to różne specyfiki działają.. szkoda że nie ma jakiegoś złotego leku! Mam nadzieję że już teraz wszystko się unormuje A byłaś na monitoringu?Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Patutka wrote:Czekam dziewczyny, czekam
My czekamy z tobą ❤️ będzie dobrze, zobaczysz ❤️Wiktorynka lubi tę wiadomość
-
Patutka wrote:Czekam dziewczyny, czekam
Trzymamy mocno kciuki♥️będzie dobrze ♥️ jesteśmy z tobą ♥️Początek starań - październik 2018
Hiperprolaktynemia- opanowana
Podwyższone TSH-euthyox
Podwyższony cukier-glucophage
Niski progesteron-duphaston
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️