Forum Starając się - ogólne Młode staraczki ❤ (22-28)
Odpowiedz

Młode staraczki ❤ (22-28)

Oceń ten wątek:
  • Wiktorynka Ekspertka
    Postów: 226 51

    Wysłany: 8 listopada 2019, 09:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    Narazie to jestem w szpitalu, umieram. Dawno się tak nie czulam...
    Padła dawaj znać co z Tobą!!! Trzymam kciuki żeby wszystko było okej! Dużo zdrówka kochana ❤

  • Patutka Autorytet
    Postów: 2537 1072

    Wysłany: 8 listopada 2019, 09:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam dziewczyny na wynik crp... Do 2h ma być, a to chyba będzie wyrok czy rośnie czy maleje :(

    dxomj48afe4g6r21.png


    [*] 27.08.2016r [*]
  • Wiktorynka Ekspertka
    Postów: 226 51

    Wysłany: 8 listopada 2019, 09:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    aliciaaa wrote:
    Ja wstałam i takie okropne mdłości mam 😵 z odruchem wymiotnym, ale walczę żeby tylko nie wymiotować... Zrobiłam sobie wodę ze sokiem (bo tylko to i sprite przechodzi mi przez gardło) i pije, pije, pije żeby tylko przeszło. Wczoraj już balam się, Ze piersi mnie nie bolą, ale teraz czuję pobolewanie więc chyba jest dobrze 😁. Oczywiście Damian już nie śpi, bo budzi się teraz z moim K 🙈 więc oglądamy tv i zaraz liczę, że usniemy 😁


    Co tam u was dziewczyny? ❤️
    Kochana współczuję mdłości i jednocześnie teoche zazdroszczę 😁❤🤦‍♀️ to fajny dzionek się zapowiada ;) Ja wlansie w pracy, wcześniej w kolejce w labolatorium! Pomyślałam że zrobię sobie najpierw panel tarczycowy...coś mi się wydaje że nie będa dobre te wyniki...takie mam przeczucie że trzeba będzie znaleźć dobrego endokrynolog i leki...:(

  • Wiktorynka Ekspertka
    Postów: 226 51

    Wysłany: 8 listopada 2019, 09:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelle28 wrote:
    A ja dziś do pracy na 8:30. Wstałam i pije kawę. Mój okres wczoraj się skończył. Znaczy się przez cały dzień rano tylko trochę brązowego plamienia a pozniek tampon czysty. Więc zglupilqlam. Nieźle mi te zioła namieszaly...
    Evelka, kurczę szkoda że na Ciebie nie działają zioła.. :( Jednak co organizm to różne specyfiki działają.. :( szkoda że nie ma jakiegoś złotego leku! Mam nadzieję że już teraz wszystko się unormuje ;) A byłaś na monitoringu? ;)

  • aliciaaa Autorytet
    Postów: 1411 699

    Wysłany: 8 listopada 2019, 09:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    Czekam dziewczyny na wynik crp... Do 2h ma być, a to chyba będzie wyrok czy rośnie czy maleje :(

    Patutka będzie dobrze, musi byc! Crp będzie napewno pokazywało, że wszystko sobie już idzie precz! Będziesz niedługo tulic swoją córeczkę, uwierz mi. Będziesz zdrowa! ❤️ Powidz lekarze dają Ci leki? Co robią?

    🔸22 lata, starania od 06.2019.
    💗05.2018 synek, 36tc
    💔12.2019 aniołek, 9tc, poronienie zatrzymane
    ▪️04.2020 CB
    🔹Podejrzenie endometriozy w bliźnie po cc
    🔹TSH - 2,42 ,FT4-12,11pmol/L
    🔹FSH, Androstendion, Estradiol, Testosteron, Prolaktyna ✔️Progesteron ✔️
    🔹Antykoagulant toczniowy - ujemny ✔️
    🔹P/c. p.kardiolipinie IgG;IgM <2,00 ✔️
    ▪️EuthyroxN 25, kwas foliowy, Acard. Od dwóch kresek Fraxiparine

    *** STARANIA ZAKOŃCZONE ***
  • Wiktorynka Ekspertka
    Postów: 226 51

    Wysłany: 8 listopada 2019, 09:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    Generalnie leżę i ryczę, mam podejrzenie sepsy...
    Nie wiem skąd, ale boję się, cholernie się boję.
    Nawet się z młodą nie pożegnałam, a teraz nie wiem nawet czy stąd wyjdę...


    Dziewczyny, przepraszam może to dziwnie zabrzmi. Ale która wierzy proszę o modlitwę za mnie.
    Chciałabym jeszcze moc przytulić malutka :(
    Ale jak to sepsa??? Ja pierdziele Patka trzymaj się!!! Modlę się za twoje zdrówko kochana! Pamiętaj jeszcze wszystko będzie dobrze !!! Jeszcze z Julką spędzisz milion pięknych chwil!

  • Wiktorynka Ekspertka
    Postów: 226 51

    Wysłany: 8 listopada 2019, 09:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niki wrote:
    WTF 😲😲😲 że co kuźwa? Że sepsa? Matko!!!!
    Kuźwa mac!!! Kochana ja pierniczę nie wierzę. Aż się zestresowałam.
    Oczywiście z mojej strony masz modlitwe!!!!
    Wyjdziesz z tego !!! I wszystko będzie dobrze!!!!
    Wyjdziesz zdrowa, przytulisz mała, i nie długo zobaczysz dwie krechy ♥️ bądź dzielna.wirm że to nie łatwe że ci ciężko. Jesteśmy z tobą ♥️ i myślimy o tobie ♥️
    Dokładnie! Podpisuje się pod słowami Niki!!! Będzie dobrze wszyatko na pewno!!!❤❤❤

    Patutka lubi tę wiadomość

  • aliciaaa Autorytet
    Postów: 1411 699

    Wysłany: 8 listopada 2019, 09:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiktorynka wrote:
    Kochana współczuję mdłości i jednocześnie teoche zazdroszczę 😁❤🤦‍♀️ to fajny dzionek się zapowiada ;) Ja wlansie w pracy, wcześniej w kolejce w labolatorium! Pomyślałam że zrobię sobie najpierw panel tarczycowy...coś mi się wydaje że nie będa dobre te wyniki...takie mam przeczucie że trzeba będzie znaleźć dobrego endokrynolog i leki...:(
    .
    Rozumiem, jednak jak umiem przejść przez zmęczenie tak mdłości sa dla mnie straszne. Modlę się jednak, żeby tylko na mdłości ach się skończyło bez wymiotów...
    Oj kochana może będą dobre wyniki, nie ma co zakładać najgorszego 😊 kiedy będą wyniki? Miłej pracy i daj znać jak już będziesz miała wyniki!

    🔸22 lata, starania od 06.2019.
    💗05.2018 synek, 36tc
    💔12.2019 aniołek, 9tc, poronienie zatrzymane
    ▪️04.2020 CB
    🔹Podejrzenie endometriozy w bliźnie po cc
    🔹TSH - 2,42 ,FT4-12,11pmol/L
    🔹FSH, Androstendion, Estradiol, Testosteron, Prolaktyna ✔️Progesteron ✔️
    🔹Antykoagulant toczniowy - ujemny ✔️
    🔹P/c. p.kardiolipinie IgG;IgM <2,00 ✔️
    ▪️EuthyroxN 25, kwas foliowy, Acard. Od dwóch kresek Fraxiparine

    *** STARANIA ZAKOŃCZONE ***
  • Wiktorynka Ekspertka
    Postów: 226 51

    Wysłany: 8 listopada 2019, 09:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    aliciaaa wrote:
    Kurcze to nie mam pojęcia, co się dzieje. Widocznie nie możesz zażywać tych ziół ☹️ no i też lepiej żeby to była wina ziół niż co innego oczywiście. Bo tak zaraz organizm dojdzie do siebie 😊
    Dokładnie! Mam nadzieję że twój cykl szybko wróci na dobre tory :) To znaczy na pewno tak będzie 😍

  • Wiktorynka Ekspertka
    Postów: 226 51

    Wysłany: 8 listopada 2019, 09:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    To wychodzi w badaniach więc niestety pomyłka nie jest...
    Czekam na salę czerwona czyli monitorowana.

    Mój stan się zmienia z godziny na godzinę, więc jeśli przestanę się odzywac pamiętajcie proszę że trzymam za was wszystkie kciuki.

    Tak bardzo boję się stąd odejść...
    Patka! przestań tak myslec! wyjdziesz z tego na bank!!! Modlimy się, trzymamy mocno kciuki! Na pewno podadzą ci leki i wrócisz do normy! Pewnie będzie ciężko ale jestem pewna że dasz radę! Pamiętaj! Nie poddawaj się! Masz dla kogo żyć! Jesteś silna babka i na penwonwszysyko bedzis dobrze!!!

  • Patutka Autorytet
    Postów: 2537 1072

    Wysłany: 8 listopada 2019, 09:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    aliciaaa wrote:
    Patutka będzie dobrze, musi byc! Crp będzie napewno pokazywało, że wszystko sobie już idzie precz! Będziesz niedługo tulic swoją córeczkę, uwierz mi. Będziesz zdrowa! ❤️ Powidz lekarze dają Ci leki? Co robią?
    Dostałam 3 kroplowki nawadniające, raz antybiotyk, raz coś na gorączkę, a teraz elektrolity i potas...

    dxomj48afe4g6r21.png


    [*] 27.08.2016r [*]
  • Patutka Autorytet
    Postów: 2537 1072

    Wysłany: 8 listopada 2019, 09:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiktorynka wrote:
    Patka! przestań tak myslec! wyjdziesz z tego na bank!!! Modlimy się, trzymamy mocno kciuki! Na pewno podadzą ci leki i wrócisz do normy! Pewnie będzie ciężko ale jestem pewna że dasz radę! Pamiętaj! Nie poddawaj się! Masz dla kogo żyć! Jesteś silna babka i na penwonwszysyko bedzis dobrze!!!
    Myślenie o niej mi nie pomaga. Rozkleja mnie, tak bardzo.... Nie wiem co się dzieje.
    Czekam na te wyniki jak na wyrok. Jeszcze 1.5h..
    :(

    dxomj48afe4g6r21.png


    [*] 27.08.2016r [*]
  • Wiktorynka Ekspertka
    Postów: 226 51

    Wysłany: 8 listopada 2019, 09:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    aliciaaa wrote:
    .
    Rozumiem, jednak jak umiem przejść przez zmęczenie tak mdłości sa dla mnie straszne. Modlę się jednak, żeby tylko na mdłości ach się skończyło bez wymiotów...
    Oj kochana może będą dobre wyniki, nie ma co zakładać najgorszego 😊 kiedy będą wyniki? Miłej pracy i daj znać jak już będziesz miała wyniki!
    Wiem...mam to samo! Wolę połknął przepis, przelezec niż wymiotować! To jest najgorsze co może być! niby po zawsze jest lepiej ale świadomość twgo że muszę się wyrzygac...bleee no nie mogę! Zawszw płacze że nie chce! Oby ci puściły szybko!
    Wyniki po 16! Ehh..ja jednak czuje że będzie ponad 2...I trzeba będzie zbijac. Mam jednak nadzieję że trafię na dobrego endo który przepis ze mi leki i szybko pójdzie a dół.

  • Wiktorynka Ekspertka
    Postów: 226 51

    Wysłany: 8 listopada 2019, 09:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    Czekam dziewczyny na wynik crp... Do 2h ma być, a to chyba będzie wyrok czy rośnie czy maleje :(
    Kochana dawaj znać! Wszystkie bardzo się martwimy!!

    Patutka lubi tę wiadomość

  • aliciaaa Autorytet
    Postów: 1411 699

    Wysłany: 8 listopada 2019, 09:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    Dostałam 3 kroplowki nawadniające, raz antybiotyk, raz coś na gorączkę, a teraz elektrolity i potas...

    Dobrze, niech działają... Niech dają wszystko co może tylko ci pomóc! Wyniki będą dobre, zobaczysz. Pójdzie sobie ta głupia sepsa precz! Trzymam za ciebie ciągle kciuki, że szybko wyjdziesz z tego i zaraz wypisza cie do domku!

    🔸22 lata, starania od 06.2019.
    💗05.2018 synek, 36tc
    💔12.2019 aniołek, 9tc, poronienie zatrzymane
    ▪️04.2020 CB
    🔹Podejrzenie endometriozy w bliźnie po cc
    🔹TSH - 2,42 ,FT4-12,11pmol/L
    🔹FSH, Androstendion, Estradiol, Testosteron, Prolaktyna ✔️Progesteron ✔️
    🔹Antykoagulant toczniowy - ujemny ✔️
    🔹P/c. p.kardiolipinie IgG;IgM <2,00 ✔️
    ▪️EuthyroxN 25, kwas foliowy, Acard. Od dwóch kresek Fraxiparine

    *** STARANIA ZAKOŃCZONE ***
  • Evelle28 Autorytet
    Postów: 2402 2596

    Wysłany: 8 listopada 2019, 09:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiktorynka wrote:
    Evelka, kurczę szkoda że na Ciebie nie działają zioła.. :( Jednak co organizm to różne specyfiki działają.. :( szkoda że nie ma jakiegoś złotego leku! Mam nadzieję że już teraz wszystko się unormuje ;) A byłaś na monitoringu? ;)
    Zaczynam mowy cykl. 18.11 mam wizytę. Będę kilka dni przed owu.


    „Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie.” ❤️

    Mthfr 1298a-c Homo
    Pai 1 4G Homo
    Morfologia ✔️
    LH-14,4⬆️
    FSH-10,4 ⬆️
    Tsh : 1,32 ✔️
    Ft 3 : 2,97 ✔️
    Ft 4 : 1,01 ✔️
    Kwas foliowy : 15,2 ng/ml ✔️
    Wit b 12 : 397pg/ml⬇️
    Homocysteina : 6.67umol/L✔️
    Białko C : 78% ✔️
    Bialko S: 85%✔️
    Ferrytyna : 38,3 ng/ml ✔️
    Anty Tg : 2,57 IU /ml ✔️
    Anty Tpo : 0,29 IU/ml ✔️
    DHEA-s : 210,2 ug/dl ✔️
    Prolaktyna : 17,44 ng/ml ⬆️
    Wit D3 : 48,8 ng/ml ✔️
    Antykoagulant tocznia : ujemny ✔️
    ANA 3 ➕

    21 CYKL STARAŃ

    Mama Aniołków:
    27.01.2018[*]💔
    23.11.2019 [*] 💔
  • Patutka Autorytet
    Postów: 2537 1072

    Wysłany: 8 listopada 2019, 10:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam dziewczyny, czekam

    dxomj48afe4g6r21.png


    [*] 27.08.2016r [*]
  • aliciaaa Autorytet
    Postów: 1411 699

    Wysłany: 8 listopada 2019, 10:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    Czekam dziewczyny, czekam

    My czekamy z tobą ❤️ będzie dobrze, zobaczysz ❤️

    Wiktorynka lubi tę wiadomość

    🔸22 lata, starania od 06.2019.
    💗05.2018 synek, 36tc
    💔12.2019 aniołek, 9tc, poronienie zatrzymane
    ▪️04.2020 CB
    🔹Podejrzenie endometriozy w bliźnie po cc
    🔹TSH - 2,42 ,FT4-12,11pmol/L
    🔹FSH, Androstendion, Estradiol, Testosteron, Prolaktyna ✔️Progesteron ✔️
    🔹Antykoagulant toczniowy - ujemny ✔️
    🔹P/c. p.kardiolipinie IgG;IgM <2,00 ✔️
    ▪️EuthyroxN 25, kwas foliowy, Acard. Od dwóch kresek Fraxiparine

    *** STARANIA ZAKOŃCZONE ***
  • Niki Ekspertka
    Postów: 577 99

    Wysłany: 8 listopada 2019, 10:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    Czekam dziewczyny, czekam

    Trzymamy mocno kciuki♥️będzie dobrze ♥️ jesteśmy z tobą ♥️

    Początek starań - październik 2018
    Hiperprolaktynemia- opanowana
    Podwyższone TSH-euthyox
    Podwyższony cukier-glucophage
    Niski progesteron-duphaston

    Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️
  • Patutka Autorytet
    Postów: 2537 1072

    Wysłany: 8 listopada 2019, 12:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czekam na transport do zakaznego :(

    dxomj48afe4g6r21.png


    [*] 27.08.2016r [*]
‹‹ 89 90 91 92 93 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

Projekt OvuFriend: "Opracowanie nowych w skali światowej rozwiązań w obszarze uczenia maszynowego wspierających w planowaniu rodziny i pokonywaniu problemu niepłodności" współfinansowany przez Narodowe Centrum Badań i Rozwoju w ramach programu Inteligentny Rozwój 2014-2020.