Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHera już niedługo wrócisz do domku i bedziesz u siebie
Marzycielka herbatka z cytrynka albo z malinami do się wygrzewac, a będzie lepiej
Ja czekam na tą owulke... 17 dc dziś.. mam nadzieję, że to ten dzień. W zeszłym cyklu 17 dnia właśnie była, ale niestety co cykl to się zmienia, a cykl się wydłuża.. brałam też olej z wiesiolka może to przez to? Ech... już nie wiem.
A gdzie się podziała Asmee? -
Temperatura w nocy sięgnęła zenitu chyba. 40 stopni.. Jeszcze mi kochana teściowa wcisnęła dziecko do opieki... I gry do tego zeby sie z nim bawić!!! ..
Ja nie mam siły kredki trzymać.. A ona poprostu mnie zagiela. Jeszcze mi przyprowadziła chłopka którym sie opiekuje... Leżę w betach łeb mi pęka.. Ale w dupie. Moge jeszcze kogoś przygarnąć. Zapraszam -.- -
My dzisiaj znowu mamy rocznicę tum razem 7 lat bycia ze sobą. No ale ja dalej u teściów a mąż w pracy a potem będzie kończył malowanir i na wieczór albo dopiero jutro rano do domu. Miałam cos na obiad tutaj wymyślić ale ja siedzę pytam z czego jak miesa jest cala gromada a nie ma zadnego sosu ani produktów do sosu ani makaronu ani ryżu. Wstawilam zupe jakąś warzywna z tego co znalazłam i tyle
-
Czesc dziewczyny
Nadrobilam Was , troszkę popisalyscie .
Ja dziś pierwszy trening z chodakowska miałam , ojjj czuje uda czuje
Ale już nie poddam się z niczym , dieta jest już 3 tydzień , ćwiczenia są i bajka ...
A upocilam się przy nich niesamowicie a za to po kąpieli czulam się wyśmienicie.
My ogólnie ok jeśli kogoś to interesuje Oskarek rosnie i jest naprawdę bardzo grzeczny , Mama chudnie , Tatuś będzie za 8 dni po Nas i za 13 dni lecimy do domku ) ah stresuje się troszkę przed pierwszym lotem małego .
Wczoraj zakończyłam swoją edukację i lecimy dalej
Dzisiaj była znajoma u Mnie calusienki dzionek z corcia 6 tygodniową , a zesmy poplptkowaly że hoho aż przyjemnie było się zmkim spotkać , dostaliśmy w prezencie kombinezon na zimę i dresik a My kupilismy dziewczynce karuzele i szlafroczek hehe .