Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulette i Asmee współczuje Wam takich osób w rodzinie, które podcinają tylko skrzydła
Paulette trzymam kciuki żebyś już niedługo musiała "martwić" się co kupić na wyprawkę
Ona huhu to zaszalałaś Ale ja kupowałam jeszcze przez allegro no i kilka rzeczy miałam jeszcze po synku. Do tego jeszcze zostało mi kupić laktator i aspirator do noska więc myślę że nie mniej wydam od Ciebie
U nas dzisiaj nie za dobrze. Mąż wrócił z pracy z takim bólem głowy że aż go mdliło. Wziął tabletkę i poszedł spać. Mam nadzieję że mu przejdzie jak trochę pośpi.
Z synkiem wyszłam i z psem na spacer po obiedzie. Synek wziął hulajnogę i po pół godzinie tak mnie zgotował że wróciliśmy do domu. Bo się nie słuchał jak mu mówiłam żeby nie puszczał samej hulajnogi z górki (bo obok stały samochody) wrrrrrrrrrrrrrr Na prawdę cieszcie się póki Wasze dzieci są malutkie bo im większe tym większe problemyPaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeathera jak to się mówi małe dziecie małe problemy, duże dzieci duże problemy no i coś w tym jednak jest. Z tym bólem głowy to może coś przez pogodę, bo mój wczoraj tak wrócił, że jak nigdy nie chce żadnych tabletek tak marudził, żebym mu coś dała. Też trochę się zdrzemnął i mu przeszło, ale musiało go mocno boleć skoro chciał tabletkę.
Tak czasami się zastanawiam czy można przedawkować kwas foliowy? wiem, że to głupie pytanie, ale lekarze każą brać 3 m-ce przed zaczęciem starań, a jak ja już go rok biorę? -
Paulette, jeżeli bierzesz nie więcej niż zalecana dawka dzienna to nie można. Kwas foliowy jest jedynym, którego nasz organizm nie wytwarza mimo, że potrzebuje. Teoretycznie powinno się go przyjmować przez całe życie, ale wiadomo jak to w praktyce jest, bierzemy tylko przed lub w ciąży bo wtedy zapotrzebowanie jeszcze bardziej wzrasta
Hera, Paulette ma rację to pewnie przez pogodę. Mnie wczoraj głowa bolała, a moja mama już drugi dzień walczy z tym. Tata za to dziś czuje się fatalnie.. podobno ciśnienie skacze i dlatego.
Wyrobiłam się z tym postem, ale zdecydowałam dziś tylko na zdjęcia wózka
http://maminyblog.pl/wybor-wozka/Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 19:13
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry .
Hera bardzo ładnie mieszkanko urzadziliscie a pokój synka jest cudowny , te łapki super na ścianie .
Biedroneczko kurcze nie fajnie , ze jesteś na antybiotykach przed samym porodem , oby szybko przeszło i żebyś zdrowa urodziłaHeathera lubi tę wiadomość
-
Zakręcona noo w końcu się odezwałaś Jak tam lot Wam minął i jak w domku ?
Dzięki Chyba każdemu te łapki się podobają ;p A wymyślił je mój mąż i teraz sie chwali jakie to on ma genialne pomysły
Paulette no pewnie coś z ciśnieniem było, na szczęście już jest ok
Jeju ale u nas wiać zaczęło normalnie aż strach z domu wyjść ;O
Asmee piękny ten wózek, fajne kolorki ma i taki zgrabniutki jest. A te na dole to jest do przechowywania rzeczy ?
I no nie gadaj że masz stół bilardowy w domu ? -
Tak, na dole jest zamykana torba Nie jest wielka, ale na małe zakupy czy duperele dla dziecka wystarczy. To był jeden z moich wymogów odnośnie wózka - coś zamykanego, nie otwarte kosze. Oczywiście jest odpinana i można ją wyprać.
Mam stół. Znaczy bardziej mój tata ma. Kupiliśmy mu jakiś czas temu, bo to jego marzenie od kiedy pamiętam. Cieszył się z niego jak dziecko. -
Asmee mi ta torba by się przydała dla pieska :p Pierwsze co o niej pomyślałam to że jakbym szła na długi spacer i nasz pies się zmęczył to bym go tam wsadziła i by sobie wygodnie siedziała Oj i na zakupy pewnie by się przydał
A stół fajnie też bym mogła mieć u siebie jakbym miała duży dom Kiedyś może to się stanie i w piwnicy bym zrobiła taki pokój gier właśnie bilard, dart i kanapa żeby było na imprezki ze znajomymi -
Heathera wrote:Ona huhu to zaszalałaś Ale ja kupowałam jeszcze przez allegro no i kilka rzeczy miałam jeszcze po synku. Do tego jeszcze zostało mi kupić laktator i aspirator do noska więc myślę że nie mniej wydam od Ciebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 08:01
-
Patkaaa hehe to u mnie by tak było tylko z jednym yorkiem A nawet nie wiem czy u mnie w wózku jest coś na dole, bo wózek jeszcze jest u szwagierki
Zakręcona dobrze że lot Wam spokojnie minął no i super rodzinka w komplecie
Ona to na pewno stąd ta cena jak laktator tam też brałaś
Jak tam dzisiaj dzionek ? -
U mnie ok mam już posprzątane i biorę się za rachunki póki mała śpi.
Dzisiaj zostałam ciocią taką przybraną moja przyjaciółka urodziła 10 dni przed terminem.
Hera ale odpicowałaś domHeathera lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Ona Nom ja zamówiłam do sklepu bo też darmowa dostawa od 150 zł jest. Nad laktatorem cały czas się zastanawiam ale kupię dopiero w następnym miesiącu albo jak zwrot z pitu przyjdzie bo na raz nie mam tyle gotówki.
Zakręcona Właśnie bardzo dużo osób mi tą aptekę polecało nawet Pregna jest tam o wiele tańsza niż w innych aptekach -
nick nieaktualnyDobry wieczor u mnie z rana nerwy bez powodu pozniej sprzatanie jak na swieta (tyle werwy w sobie mialam) pozniej szkola no i teraz siedze i sie troche uczr. Chociaz kompletnie mi sie nie chce. Dotego chce sie zapisac do gina ale nie wiem kiedy skoro nie wiem kiedy okres zawita