Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w końcu kupiłam ten laktator z LOVI. Gdziekolwiek ruszałam temat to mi go polecano, w sieci też opinie pozytywne, więc co mi tam Prawie 4stówki, mam nadzieję że okażą się dobrze wydane.
Wczoraj nie wchodziłam tu do Was za dużo, tak tylko podczytywałam w międzyczasie. Więc na szybko odpowiem na to co do mnie pisałyście. Jak chodzi o wózek, to kolory wybrałam takie, bo właściwie uznałam, że najłatwiej będzie go sprzedać później.. neutralne, nie za ciemne i mało brudzące (mam nadzieję!). A jak chodzi o stół bilardowy (Hera, to chyba do Ciebie) to szczerze powiedziawszy, zabawka na chwilę. Mój tata z niego korzysta póki co ale już coraz bardziej mu się nudzi. Mnie też już średnio bawi, gdy kolejna koleżanka wpada entuzjastycznie na pomysł 'zagrajmy!'.
Paulette, wczoraj był chyba taki dzień, że aż chciało się działać. Ja cały czas coś grzebałam, a w końcu zaprosiłam gości na kolację i przygotowałam wszystko od sałatek po ciasto na deser. Fakt, że od tego ciągłego stania wieczorem już miałam mocno napięty brzuch, ale za to jaka satysfakcja, że wszystko dałam radę zrobić sama.
KlaudyŚ, cześć! Mam nadzieję, że szybciutko się zaadaptujesz wśród nas -
Klaudyś witaj
Ja wczoraj miałam właśnie leniwy dzień, nic mi się za bardzo nie chciało. Po południu tylko pojechaliśmy z młodym do goku na czytanie bajek i rebusy. Fajnie w sumie było chociaż młody to tylko latał z kolegą z przedszkola a my rodzice za nich te rebusy rozwiązywaliśmy :p
A nasz kochany piesek wczoraj wpadł do sypialni i ktoś go tam zamknął niechcący a ten rozrabiaka dorwał się do mojego pudełka z lekami i zeżarł mi prawie całe opakowanie renie no i wieczorem biegunki dostał ;O Dobrze, że pies mały to i mało sprzątania było chociaż i tak to mąż sprzątał bo ja bym nie dała rady ;p
Dzisiaj za to energii więcej. Wstawiłam zmywarkę i pranie więc trzeb będzie potem rozwiesić i naczynia pochować. Do tego odurzyć i pomyć podłogi. Na obiad lasania i zrobię jeszcze ciasto, ale to po obiedzie bo taką babkę cytrynową to najlepiej ją jeść na ciepło.
Asmee to w sumie tak jak u nas xbox. Pierwsze 2 miesiące była frajda a teraz w sumie leży prawie nieużywany
A jak tam u Was dzisiaj ? -
A i jeszcze śniło mi się że byłam z mężem na jakiś zawodach wiejskich, była cala jego rodzina i inni ludzie i ja stanęłam do konkurencji dojenia krowy. Wszyscy w sumie się zdziwili bo ja nigdy krowy nawet nie dotykałam ale ja im pokazałam i wydoiłam pół wanny xdd
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Klaudyś, ja chętnie! Taki miałam piękny plan na dziś i już cały się posypał. Od rana miał być spacer z przyjaciółką - odwołałyśmy, bo pada. Później miałam mieć ciotkę na hybrydy i też dupa, bo coś jej wypadło.. a po cichu liczyłam, że wpadnie trochę grosza na coś dla małej.. no i tak siedzę bezczynnie ;/
Za to dzwonili do mnie z obu hurtowni, że już mam do odebrania bazę familyfix do fotelika i mebelki dla małej Jutro pojadę po meble, a bazę odbierze mi brat, bo mieszka bliżej, a w sumie i tak nie jest mi teraz już ta baza w domu potrzebna. -
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny zaliczyłam wczoraj głupi egzamin u beznadziejnej wykładowcy!!! Mam z głowy sesje i do przodu jeszcze tylko 5 semestrów koleś chyba podrzuca egzaminy i wpisuje oceny tam gdzie spadną, bo aż się dziwimy z koleżankami kto zdał, a kto nie i jak różne były i są oceny... Masakra.
Przeziebilam sie zarazajac się od męża i teraz dwa takie smarkacze... Jedziemy na Śląsk dziś do moich rodziców. Starania w tym miesiącu marnie... Bo u kuzynki męża gdzie będziemy spać warunków nie będzie, a owu mam dziś albo jutro także tego.. No trudno. Kolejny miesiąc z głowy -
Klaudys z chęcią bym pomogła ale sama ledwo swoje robię ;p Niestety brzuszek już duży i kręgosłup boli więc zrobię jedną rzecz i muszę trochę poleżeć i tak ciągle
A napisz może coś więcej o sobie. skąd jesteś ?
Asmee no to kiepsko ale za to mebelki już będziesz miała Pochwal się zdjęciami jak coś
Tymoteuszowa no i super ze egzamin zdany i sesja zaliczona Miłego wyjazdu życzę i zdrówka
U nas też dzisiaj pada Myślałam że po obiedzie wyjdziemy z synkiem na spacer i z psem ale nie da rady więc pewnie zrobimy sobie dzień gier -
Tymoteuszowa, z czego? ;> Na pierwszym roku dużo takich prowadzących było, co to z sesji loterię robili.. do dziś wspominam swoje podboje z filozofią i pedagogiką ogólną. Jak jedziecie, to nic straconego! Mało to parkingów po drodze, a na śląsk droga długa
KlaudyŚ za łóżeczko z szufladą i komodę wyszło mi około 850zł i jeszcze załapałam się na promocję -15% od tej kwoty Mam ambitny plan zliczyć ile łącznie wydałam na wyprawkę dla małej, choć orientacyjnie. ale zabieram się do tego już dobry tydzień ;d -
Jestem z krosna okolice rzeszowa woj.podkarpackie mam nadczynnosc tarczycy no i co tu wiecej opowiedziec wam jak widac za półtora roku mam wesele:) o maluszka staramy się 3 cykl. Decyzje podjęliśmy tuz przed operacja mojego p.
Minely trzy miesiące i rozpoczelismy jednak bez skutków -
Dziewczyny zazdroszczę Wam tych zakupów u mnie dzisiaj brak chęci do życia i znowu jakieś plamienia więc teraz już na pewno @ będzie. Daje sobie spokój ze staraniami chyba bo to chora gra w którą człowiek wpada i podporządkowuje całe życie i wszystko co się w koło dzieje temu. Daje sobie jeszcze z 4-5 lat i jeśli to nie wyjdzie to in vitro chyba zostanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 13:40
-
Patkaaa, a może warto spróbować pod kontrolą lekarza (monitoring)? Bo z tym staraniem jest tak, że czym więcej o tym myślisz tym gorzej.. można wpaść nie dość, że w totalną paranoję to jeszcze depresję, bo się nie udaje. ;/
KlaudyŚ, a co jeszcze planujesz robić? Masz jakieś problemy z cyklami? Ja z tarczycą też walczyłam, ale u mnie dziwnie się to odbywało, bo przed ciążą wyniki trzymały mi się w górnej granicy normy, a w ciąży wszystko poszło w górę i leki były niezbędne. Leci już prawie 7 miesiąc, a mi ciągle nie mogą wyregulować tego paskudztwa. Za to zaszłam mając TSH przekraczające normę o 0,5.