My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
konwalianka wrote:Nena, my w poprzedniej ciąży normalnie seks uprawialiśmy.. tym bardziej, ze się o niej dowiedziałam przy drugim okresie, to był chyba już 8 tydzień..nic się nie działo.. na ostatniej wizycie lekarz powiedział mi, że mam żyć jak przed ciążą, tyle, że odstawić sztuki walki i ciężki sport..
w jakim sensie przy drugim okresie? znaczy jeden jeszcze miałaś będąc w ciązy ?? -
Ewik wrote:Tamka ja mam to samo do tego bol podbrzusza leze i zdycham mam nadzieje,ze jutro cos lekarz zradzi
też chętnie bym poleżała ale niestety lekarz mi zwolnienia nie zaproponował nawet, więc siedzę w pracy, na szczęście mam pracę biurową więc się nie przemęczam
trzymam kciuki żeby lekarz jutro pomógł, daj znać, co powiedziałEwik lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:w jakim sensie przy drugim okresie? znaczy jeden jeszcze miałaś będąc w ciązy ??
-
aha,
czytałam właśnie, że przez jakiś czas można krwawienie brać za okres, przy czym jest skąpy, ale niestety to nie u mnie bo mój tym razem trwał z 7 dni.. a bębęn nadal lekko ćmi, koleżanka mnie już zapaleniem przydatków straszy -
Witajcie
Właśnie odzyskałam możliwość wchodzenia na forum w pracy (jakieś problemy z przeglądarką), więc znowu będę mogła co nieco podczytywać
Tamka, raz jeszcze serdeczne gratulacje!Tamka, Katjaa lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Tamka wrote:tak, dostałam duphaston, wczoraj kazał mi łyknąć 3 tabletki na raz, a póxniej co 8 godzin kolejne
A jak się Tamuś czujesz tak ogólnie? Chyba mnie tu sporo ominęło..
********Gang 18+********
a zakodowałaś Krokodylowego kropka?
i Czary Mary też ma kropka
i Beszka też miała pozytywny test
a ja czuję się ok, tylko mam te plamienia i samopoczucie jak na okres i mnie to martwiwczoraj byłam z tego powodu na usg - kropek ma 8 mm, wygląda ok, a bhcg wynosiła wczoraj 2750 więc lekarz powiedział, że mogą być bliźnięta jednojajowe
na razie pozostaję w stanie stresu, niestetymomo1009, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Dziękuję pięknie
. Krokodylka wychwyciła, nawet miałam okazję uczestniczyć w odliczaniu minut do powrotu Kroksa z wynikami bety
. Później niestety z braku czse, dostępu do neta itp. o Tobie i CzarceMarce dowiedziałam się z opóźnieniem, a Beszkę notuję dopiero teraz.
Beszka - super, gratulacje
Tamuś, nie jestem pewnie ekspertką w tym temacie, ale a tego co się tu zorientowałam wiele dziewczyn właśnie tak odbiera pierwsze tygodnie, a potem niczego złego to nie oznacza. Nawet teraz zauważyłam, że takie "opcje" masz w suwaczku. Na pewno jeszcze nieraz będziesz się niepokoić, w końcu kiedy się czegoś tak bardzo mocno chce, to się w końcu staje, emocje właśnie w taki sposób dają upust - niepokoju, zeby tego nie stracić.
Ale tak jak do słów "wyluzuj" przy staraniach trzeba podchodzić z dystansem, tak też do porady "nie stresuj się".
Na pewno jesteś w dobrych rękach i to jest najważniejsze
Będę kibicować, żeby wszystko przebiegało pomyślnieTamka, CzaryMary, Krokodylica lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Lista ciężarówek:
10 maj - Malenq
30 maj - Justta
31 maj - Helenkq
2 czerwiec - Nenaaa
26 czerwiec - Yasmin
30 czerwiec - Konwalianka
13 lipiec - Anastazjaaa
15 lipiec - Blondik
18 lipiec - Krokodylica
20 lipiec - Tamka
20 lipiec - CzaryMary
xx lipiec - Beszka
niech ktoś dopisze datę bo ja nie wiem kiedy był teścikmomo1009, Tamka, justta, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:tamka a kiedy następna wizyta?
wczorajsza to było tzw emergency bo zobaczyłam te plamienia, ale dzięki temu zobaczyłam kropka
Momo, dziękuję za wsparcie, pewnie masz rację i wierzę w to, że te plamienia i samopoczucie nie oznaczają niczego złego
Beszka napisała tylko w przelocie że miała pozytywne testy, martwiła się poziomem progesteronu i chciała go badać razem z betą, na razie więcej wieści od niej nie mamomo1009, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Owocny ten nasz lipiec, a ja tu jeszcze widzę wsród nas jeszcze kilka nowych kandydatek
. jak dla mnie, conajmniej dwa boćki jeszcze przylecą
Tamka, CzaryMary, Krokodylica lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Lista ciężarówek:
10 maj - Malenq
30 maj - Justta
31 maj - Helenkq
2 czerwiec - Nenaaa
26 czerwiec - Yasmin
30 czerwiec - Konwalianka
13 lipiec - Anastazjaaa
15 lipiec - Blondik
18 lipiec - Krokodylica
20 lipiec - Tamka
20 lipiec - CzaryMary
21 lipiec - BeszkaCzaryMary, justta, Malenq, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:następna, a tak naprawdę pierwsza wizyta u mojej gin prowadzącej 30 lipca, już powinno być dokładnie widać serduszko bądź dwa
wczorajsza to było tzw emergency bo zobaczyłam te plamienia, ale dzięki temu zobaczyłam kropka
Momo, dziękuję za wsparcie, pewnie masz rację i wierzę w to, że te plamienia i samopoczucie nie oznaczają niczego złego
Beszka napisała tylko w przelocie że miała pozytywne testy, martwiła się poziomem progesteronu i chciała go badać razem z betą, na razie więcej wieści od niej nie ma
Emergency wizyty są jak najbardziej wskazane, zawsze lepiej pójść, upewnić się, że wszystko ok niż stresować się i na siłę przekonywać, że tak jest.
Też na 30 mam wizytę, mam nadzieję, że ginka zleci mi jakieś badania, najwyższy czas dowiedzieć się na czym stojęTamka lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Tamka wrote:wczoraj byłam z tego powodu na usg - kropek ma 8 mm, wygląda ok, a bhcg wynosiła wczoraj 2750 więc lekarz powiedział, że mogą być bliźnięta jednojajowe
właśnie teraz do mnie dotarło, że 8 mm to dużo, jesteś jednak w młodszej ciąży niż moja, a moje dziecię ma ponad 6mm.. wróże tu bliźniakiTamka, Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:właśnie teraz do mnie dotarło, że 8 mm to dużo, jesteś jednak w młodszej ciąży niż moja, a moje dziecię ma ponad 6mm.. wróże tu bliźniaki
nie wiem czy nie zamieszałam
chociaż ja się na bliźniaki baaardzo ucieszę! za to małż przerażonyjustta lubi tę wiadomość