My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Alfretka u mnie dzisiaj termin @ ale jej jeszcze nie ma, ale OVU wyznaczyło mi na jutro termin to pewnie już jutro przyjdzie, brzuch też mnie tak boli co chwilę i jajniki, nie wiem co to znaczy u ciebie suchy śluz, ja nie mam go w ogóle, a jakieś teściki robiłaś?
-
Na razie nie robiłam testu, szczerze nie liczę na to, że się udało, raczej podejrzewam jakieś problemy hormonalne ;| bóle jajników mam chwilowe, albo oba bolą albo na zmianę, w sumie nie są to moje objawy typowe okresu, ja tylko mam przeważnie bóle piersi (których teraz nie ma) i bóle brzucha. a z tym śluzem to ostatnio się powaliło bo po owulacji miałam jeszcze rozciągliwy przez parę dni ;| zawsze mam regularny więc podejrzewam, ze coś nie tak. I nie tak jakbym chciała
-
a ja zrobiłam sobie właśnie test LH. W zeszłym miesiącu w 12dc wyszedł pozytywny. Dziś 10dc i negatywny na razie. Czekam na monitoring po CLO do 12dc i tak sobie sprawdzam czy coś się tym razem wcześniej nie szykujeRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Hej Kochane, przepraszam, że trochę Was zaniedbałam, ale po 4 dniach wolnego musiałam w końcu wrócić do pracy (po 12,5 h)- więc same rozumiecie, że czasu trochę mało na forumowanie.
Jak tam samopoczucie? Którejś z nas coś się już zmieniło? Jakieś 2 kreseczki, czy coś?
Ja dziś zaczynam kolejną przygodę z Clostilbegytem - trzymajcie kciuki -
no właśnie żadnej krechy na razie u 30tek nie ma!! ale umówiłyśmy się wszystkie n kwiecień w porywach do maja, że fasole będą!
ja dzisiaj miałam wizytację rodzinki i z tej okazji urlop no i brak czasu
chmureczka, uśmiałam się z Twoich podstępnych knowań względem biednego nieświadomego, zmęczonego męża
Alfetka, a może jednak nie hormony tylko fasol?
u mnie okresu brak, zniknął bez wieści, jakieś plamienie delikatne zostało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 22:06
-
Pierwsza! Witam!
Co u Was moje Piękne?
Fajnie się zaczął kwiecień. Jest już pierwsza fasola na kwietniówkach Może to początek jakiejś dobrej passy . U nas w wątku też juz ktoś mógłby ją zacząć...a później to już poleeeciiiTamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No takie jakieś stałe mam te tempki, w zeszłym też, ale głównie na poziomie 36.3 przed owu. Ten wykres mi się nie podoba, w tamtym miałam większe różnice między pierwszą a drugą fazą. I te plamienia...I śluzu właściwie brak i samopoczucie już na @.
-
nick nieaktualnyU mnie tempka jest na wysokim poziomie - powyżej 37C, ale to przez torbiel, organizm odczytuje to jak stan zapalny - tak myślę...
a dopiero po 16kwietnia mam wizytę z usg...więc szykuję się na MAJ;)
ale "kopniaki" i kciukasy aby wszystko się uspokoiło, jak najbardziej -
nick nieaktualny
-
dziewczyny, byłam u tej mojej przyjaciółki, która 9 miesiąc właśnie zaczyna, notabene nie widać po niej tej ciąży kompletnie, dalej lata w obcisłych ciuszkach i na 12 cm obcasach, a brzuszek wygląda jak doczepiony
ale u niej ciąże zdiagnozowano jako olbrzymią torbiel na jajniku i mięśniaka macicy! torbiel okazała się ciałkiem żółtym, a mięśniak małym Leosiem, który się urodzi niedługo a wszystko zaczęło się u niej od strasznego wirusa, który doprowadził ją do szpitala, gdzie m.in. zrobiono jej bhcg i powiedziano, że kończy 2 miesiąc ciąży... a ona się wykłócała, że to niemożliwe, bo ma mięśniaka, torbiel i właśnie skończył się jej okres
także wszystko jest możliwe!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 10:31
Malenq, chmurreczkaa lubią tę wiadomość