My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
ja wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę CLO, ten tydzień będzie dla mnie ważny, bo w środę mam monitoring i ogromną nadzieję, że urosły dorodne pęcherzyki. Od wczoraj pobolewa mnie podbrzusze i co jakiś czas czuję delikatne kłucie w jajnikach, szczególnie w prawym...mam więc nadzieję, że coś pozytywnego się tam dziejeRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Cześć dziewczyny, a mnie się okres skończył dwudniowego jeszcze jak żyję nie miałam, może to jakaś przerwa techniczna i znowu się pojawi ale dziwne to, okropny był też ten pierwszy dzień, nie pamiętam żebym tak się czuła kiedykolwiek, myślałam, że zemdleję, to chyba duphaston, wszystko na niego zrzucam
chmureczka trzymam kciuki!
Justa, to jakiś masażyk sobie zamów -
Tamka mój osobisty masażysta pojechał już wczoraj do pracy niestety, ale dzisiaj jest już lepiej, a co to za dziwny okres dwudniowy, takiego nigdy nie miałam, a pierwszy cykl bierzesz ten duphaston? może to on tak działa dziwnie, nie mam pojęcia? Ja jeszcze czekam na @ masakra, u nas dzisiaj zachmurzone niebo i nic się nie chce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 10:12
-
no właśnie pierwszy cykl z dupkiem więc sobie tłumaczę wszystkie anomalie nim, w końcu to hormon, bo też pierwszy raz dostałam okres bez plamienia, zawsze było,a teraz nie - od razu normalny okres, więc może coś tam się reguluje
no tak, bez osobistego masażysty to nie ma co narzekać tylko trzeba szybko dochodzić do siebie
a tak w ogóle Justa to może Ty się tego okresu nie doczekasz, co? jest taka opcja? bo wykres masz ładny -
nick nieaktualny
-
dzięki Malenq, właśnie tak myślałam, że to jego sprawka, nie wiem tylko czy przejmować się tymi dwoma dniami? tzn czy tak krótki okres "wystarczy" żeby wszystko się ładnie przygotowało do kolejnej owulacji?
Justa, no to ja nic nie mówię -
nick nieaktualny
-
Hej kobietki,
Ja czekam na @. Faktycznie ta moja owulka, jeśli była, musiała być bardzo wcześnie bo już mam pełen wachlarz, dobrze mi znanych, objawów przedokresowych. Cykl ogólnie do dupy. Temperatura, te plemienia, wszystko inaczej. Będzie rekordowo krótki, czuję to. W sumie nie wiem czy dalej plamię, na wkładce nic nie ma, głębiej nie sprawdzam, idę do łazienki z zamkniętymi oczami i szybko z niej uciekam, na nic nie patrzę, boję się
Tamka, dupek Ci troszkę miesza z pewnością, ale skoro to się zdarza po jego przyjmowaniu, to pewnie wszystko jest ok, więc nic się nie martw
Justta, Malenq i reszta kobietek, miłego dnia !Malenq, justta lubią tę wiadomość
-
Nena, a ile trwa Twoja faza lutealna? bo dzisiaj masz dopiero 6dpo, więc jeszcze minimum 6 dni do okresu moim zdaniem, jak nie lepiej no wtedy miałabyś cykl 24-25 dni, mnie się parę razy zdarzył cykl 26 dniowy, trzymam kciuki żeby coś było na rzeczy w tym zamieszaniu
a u mnie jeśli kolejny okres będzie tak samo krótki, to idę do gina jeszcze raz zbadać hormony
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 13:42
-
No ostatnia fl miała 12 dni niby, ale ten cykl jest tak dziwny od początku, że wszystkiego się można po nim spodziewać, chyba tylko oprócz fasoli. W zeszłym roku zdarzył mi się jeden cykl 23-dniowy, więc wiesz, może w tym być podobnie lub jeszcze krócej. Serio, czuję oddech @ na sobie. Już na nic w tym cyklu nie liczę, chcę tylko, żeby się skończył i nigdy więcej taki głupi nie powtórzył
-
dziewczynki a u mnie coraz bardziej nasila się ból prawego jajnika, nie jest nie do wytrzymania, ale czuję go znacznie mocniej. w ciągu dnia zmienia mi się też śluz na bardziej wodnisty, zauważyłam w nim też kilka rozciągliwych nitek... ale dziś dopiero 10dc... pierwszy monitoring mam znacznie za późno bo dopiero za dwa dni.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
Nenaaa wrote:Chmureczka, to serduchuj Kochana, serduchuj, bo u gina może się okazać, że już po owulce Nigdy nic nie wiadomo
Ja jestem tego przykładem.
Próbowałam rano, ale mój Małż taki wykończony, że odpuściłam w końcu ujeżdżanie go, bo zauważyłam, że nic z tego nie będzie... Nie wiem czy wieczorkiem będzie miał siły... Bo z nim to jest tak, że można bardzo długo a on nie zawsze ma wytrysk. Po prostu jest chłopak zajechany już chyba, więc jak wieczorkiem nie da rady to odpuszczę, nie chcę nic na siłe.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
lemurek wrote:chmurreczka to przytulańce jak najbardziej wskazane musisz mu zrobić jakiś owocowo-warzywny koktajl albo żółtka niech popija
jasne, tylko on na popołudniówce dzisiaj, będzie w domu ok 22:30 a ja na 3:30 do pracy. Na szybki seks to dziś raczej nie liczę po tym co było rano, a na długi nie będzie czasu ani siły o tej porze Chyba że go jakoś podstępem wezmę, tak żeby nie zaskoczył o co chodzi, bo on nie wtajemniczany w te moje dni płodne jest Kobiety mają w końcu swoje sposobyRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!