X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Asha Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Thalia wrote:
    Wiecie co ja myślę że chyba jestem w wieku przekwitania ta moja ovulka z testami teraz ten śluz dziś mi gorąca a najbardziej to mnie moja temp wkurza bo gdyby nawet jak byłabyś to powinna się trzymać mniej więcej a ja mam takie dziwne spadki nie mowie juz o tym zjebanym termometrze eh kuffffa
    Ale wymyslasz....prawie jak ja ;-) ....po pierwsze upal jest to wszystkim goraco...spadla ci bo owu mialas to czego oczekujesz ;-) a jak termomert zjebany to trzeba wymienic :-) gdzie tu menopauze widzisz? Kurna mi tez goraco, bo za oknem 42 stopnie kurna chyba menopauza

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    A kiedy masz termin @ ? Pytam bo mi w pierwszej ciąży cień cienia wyszedł dopiero 3 dni po terminie. I to było tak że nasikałam, nic nie wyszło, załamana pojechałam do babci się wypłakać, (bo mamy już nie miałam) i jak wróciłam po kilku godzinach weszłam do łazienki i okazało się że zapomniałam wyrzucić testa, więc rzuciłam okiem a tam cień cienia :)

Jutro albo w zasadzie w piatek wedlug mnie, no twoja historia jest pocieszajaca...mi sie nigdy nie spoznia wiec jak w piatek nie bedzie to ...hmmmm...to moze byc wit b6 wydluzyla mi faze lutealna ;-)

• smarta Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ale u mnie nie jest kwestia że on nie chce. On chce. Ale mam wrażenie że stresuje go to bardziej niż mówi. I po prostu zastanawiam się czy mu trochę nie oszczędzić. Bo przed owulką seks jest zaje, wszystko gra i trąbi, nawet spontanicznie wychodzi. A jak mówię że zbliżają się te dni, to prawie wołami go trzeba do łóżka zaciągać. Nie wiem, może to trochę takie podświadome u niego, z pracą też związane, bo ostatnio spać nie może. Bo generalnie u nas to ja na nas zarabiam i nas utrzymuje. Przed ślubem też tak było i mieszkanie i samochód w sumie też mój. On cały czas szuka, niby teraz ma coś, ale z wynagrodzeniem prowizyjnym, więc trzeba znaleźć klienta i doprowadzić sprawę do końća. Jak już się uda to będzie pięknie tyle że na razie jeszcze się nie udało. Zastanawiam się czy nie wywiera na niego ta sytuacja zbyt dużej presji no ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie odpuścić bo mój mąż jeszcze nie dorósł.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 08:35

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh bo ja już sama nie wiem a po wczorajszym obserwowanie to szyjka wysoko mokra śluz rozciągliwy ja pierdziule ja zaprzestanie chyba w ogóle obserwacji i w przyszłym cyklu zrobię sobie tylko mniej więcej ovu testy jak przypada i to wszystko bo ja zwariuje

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melanq, Choco - dzięki za wsparcie

Malenq lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalijko trzymam mocno kciukaski za USG :)
    i za syncia żeby zdrowy juz był

konwalianka lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Asha Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Thalia wrote:
    Eh bo ja już sama nie wiem a po wczorajszym obserwowanie to szyjka wysoko mokra śluz rozciągliwy ja pierdziule ja zaprzestanie chyba w ogóle obserwacji i w przyszłym cyklu zrobię sobie tylko mniej więcej ovu testy jak przypada i to wszystko bo ja zwariuje
    Bo moze sie owu przesuwa bo sie za bardzo stresujesz

• smarta Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:

Momo kochana, wszystkie Cię mocno wspieramy i przytulamy. Buziak i trzymaj się :)

momo1009, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Kochane ale u mnie nie jest kwestia że on nie chce. On chce. Ale mam wrażenie że stresuje go to bardziej niż mówi. I po prostu zastanawiam się czy mu trochę nie oszczędzić. Bo przed owulką seks jest zaje, wszystko gra i trąbi, nawet spontanicznie wychodzi. A jak mówię że zbliżają się te dni, to prawie wołami go trzeba do łóżka zaciągać. Nie wiem, może to trochę takie podświadome u niego, z pracą też związane, bo ostatnio spać nie może. Bo generalnie u nas to ja na nas zarabiam i nas utrzymuje. Przed ślubem też tak było i mieszkanie i samochód w sumie też mój. On cały czas szuka, niby teraz ma coś, ale z wynagrodzeniem prowizyjnym, więc trzeba znaleźć klienta i doprowadzić sprawę do końća. Jak już się uda to będzie pięknie tyle że na razie jeszcze się nie udało. Zastanawiam się czy nie wywiera na niego ta sytuacja zbyt dużej presji no ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie odpuścić bo mój mąż jeszcze nie dorósł.
    Smarta, po prostu mu nie mów i będzie dobrze..albo ściemniaj że jeszcze nie teraz a jak już będzie po.. powiesz mu że było.. może tak być, że on się stresuje.. ale nie mówiąc mu ten stres odejdzie.. stres w pracy to inna kwestia.. wiadomo, ma to też wpływ na niego..ale własnie seks odstresowuje, wiec to dodatkowy argument..

Krokodylica lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Momo przykro mi z powdu testu..ne dobry test ;/
    Thalia zawsze tak jest wyczekujesz a ta pipa nie ;P powod jest jeden stres :)

KOnwallijko teraz czytalam 12:40 tzryamm kciuki :)

konwalianka, momo1009 lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Jutro albo w zasadzie w piatek wedlug mnie, no twoja historia jest pocieszajaca...mi sie nigdy nie spoznia wiec jak w piatek nie bedzie to ...hmmmm...to moze byc wit b6 wydluzyla mi faze lutealna ;-)
    Tak, tak.... Tak sobie tłumacz i się nie nakręcaj... :)

Asha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak będę w domu to usunę ten wykres i zdam się na.los tylko jak juz to ovu test

• Asha Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:

Moim zdaniem nic mu nie mowiac, caly stres ty bedziesz dzwigac a to wkocnu twoj cykl i twoja owu i nie mozesz sie tyle stresowac , on ma cie wspierac, a tak bedziesz sie czula sama z tym wszystkim, ale to tylko moje zdanie, ja sama to przeszlam i dlatego mojemu powiedzialam

Malenq lubi tę wiadomość

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nio ja tez niepotrzebnie sie stresuje trzeba na luzaka
    nio i mojemu nie ówie np oo dziś musimy bo sluz taki test taki jak spyta ok ale nie opowiadam mu i wtedy seks lepszy mniej stresujący dla niego :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• konwalianka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo - bardzo mi przykro :( wSpieram

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 09:28

momo1009 lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

Wysłany: 30 lipca 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Momo trzymaj sie!!!!

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Blondik Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Facet powinien wiedziec, sammeu się stresowac i dreczyc bez sensu

Asha lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do później:) teraz lecę prasowanko odstawić, trochę głowę zająć, zapomnieć o zębie....

• Asha Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Dzień dobry (chociaz nie dla mnie)
    Test zrobilam i jeszcze tak samotnej jednej kreski w życiu nie widziałam! :(.
    To chyba tyle...

Dziewczyny, trzymajcie się dzielnie
    Asha - kciuki za Ciebie!!!!
    Ja sobie idę bo jak zwykle jestem spóźniona :/

PS. Nienawidze testów ciążowych!
    Momo kurna twoj post mi sie zapodzial, musialam wrocic....twoja sytuacja jest jak moja ....jeszcze ta cholera @ nie przyszla, wiec nie smutaj do cholery bo ja tez zaczne, razem bedziemy tu testowac i czekac na ewentualny brak @ ...a jak nie no to zaczniemy razem nastepny cykl :-)

Moim zdaniem zagniezdzenie bylo dopiero przedwczoraj, no to za wczesnie na test

Nawet owu mialysmy w ten sam dzien , wiec idziemy razem, kiedy masz miec @ jutrro czy w piatek?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 08:57

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Momo, a może za wcześnie jeszcze na test... Ja zaciskam kciuki :)

‹‹ 1434 1435 1436 1437 1438 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ