My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
zamówiłam sobie w Empiku taki kalendarz, tam jest miejsce na codzienne notatki, zapiski z badań, są porady i opisy co się dzieje tydzien po tygodniu.
kiedys kupiłam go siostrze, teraz kolej na mnie;)
Jacek stwierdził, że bedziemy miec 7 takich
http://www.empik.com/w-oczekiwaniu-na-dziecko-dziennik-murkoff-heidi-mazel-sharon,p1044722992,ksiazka-pKrokodylica, Malenq, Tamka lubią tę wiadomość
-
Blondik wrote:zamówiłam sobie w Empiku taki kalendarz, tam jest miejsce na codzienne notatki, zapiski z badań, są porady i opisy co się dzieje tydzien po tygodniu.
http://www.empik.com/w-oczekiwaniu-na-dziecko-dziennik-murkoff-heidi-mazel-sharon,p1044722992,ksiazka-pJa mojemu też powiedziałam, że robimy dwójkę od razu żeby się razem bawiły dzieciaczki
Bo jedno już mieliśmy i bardzo absorbująca jest do tej pory a jakby miała rodzeństwo w swoim wieku to bawiliby się razem i byłoby fajnie
-
Blondik wrote:zamówiłam sobie w Empiku taki kalendarz, tam jest miejsce na codzienne notatki, zapiski z badań, są porady i opisy co się dzieje tydzien po tygodniu.
http://www.empik.com/w-oczekiwaniu-na-dziecko-dziennik-murkoff-heidi-mazel-sharon,p1044722992,ksiazka-p
Chyba sobie też zamówię, a w środku fajny jest? -
Asha wrote:Z szyjka tez cos nie tak, bo sie cholera tak zamknela ze taka zamknieta to jeszcze nie byla nigdy, wogole to jeszcze ledwo ja znalazla bo sie cholera schowala z tylu calakiem wysoko jak nigdy, wyzej niz na owulacje, ktos z was tak mial? Bo normalnie to juz sie otwieralaa....moze to po tej witaminie b6 tak? Ale calkiem inaczej, jeszcze takiej to jej nie widzialam
aa i skarbie, raczej się nie badaj.. na pewnych etapach ciąży unika się tego..
Dzień doberek..póki co mam dobry nastrój..
Smoczku, zgredka, Krysi - ale wy młode jesteście.. co ja bym oddała, aby mieć w przyszłym roku 30lat
Ania_84 - ułoży się wszystko.. zobaczysz..muscie spaść na samo dni (dosłownie) aby się odbić,, wiem co mówię.. sama to przeszłam.. wrzesień - torbiel krwotoczna, październik - poronienie, listopad- odrzucono mnie w staraniu się o pracę, na 6-tym etapie!, grudzień - przewlekła choroba synka (trwająca do kwietnia), luty - teść w szpitalu,marzec - odrzucenie wniosku o odszkodowanie, początek czerwca - ospa synka i moja, zwolnienie z pracy..i teraz: koniec czerwca - ciąża, lipiec - przywrócenie do pracy, wakacje.. zaczyna się układać; zobaczysz u Was też będzie dobrze!
Blondik - gratulacje, teraz czekamy na serduszko
beszka - jak tam? o której masz dziś wizytę?
Krokodylku, Blondik - podobny kalendarz prowadziłam przy Tymku, ale on był z Baby Ono - też fajny
Ja lecę na usg o 12.40 - trzymać kciuki proszę
Mój Tysiek nadal chory, wczoraj dopadła go gorączka 38.6 leciał przez ręce - jak ja tego nienawidzę, nie mogę patrzeć na chore dzieci..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 08:17
Malenq, Krokodylica, Asha, olka30 lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Chyba sobie też zamówię, a w środku fajny jest?
bardzo fajny, sa dwie wersje okładkowe: jedna w takiej półytwardej okładce,a druga chyba starsza wersja -okładka niebieskawa i w formie kołonotatnika.
są zakładki, miejsca na fotografie...porady, pomiary. wszystko w 1 miejscu.
jak masz empik blisko to sobie podskocz obejrzec. w Matrasie tez kiedys je widzialam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zniknelam na chwie a te juz napierniczyly stron ;P
ja wlasnie zajezzam rybaotworzylam makrele w sosie pomidoroym
Konwalijko dziekuje
a Ty uwazj na ynka bo teraz w powietrzu panuje wirus taki 3-4 dni temp do 40 C przez 3 dni ;/
a no i Bostonka panuje kolezanki cora na to choruje masakra takie cos jak ospa ale tylko w jamie ustnej , na rekach ina stopach podobno w przeszkolu osatnio to jakas plaga ;/Asha, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:2000 lajkow kurna musza byc blizniaki do cholery w kule lece czy jak sie pytam
Asha lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:zniknelam na chwie a te juz napierniczyly stron ;P
ja wlasnie zajezzam rybaotworzylam makrele w sosie pomidoroym
Konwalijko dziekuje
a Ty uwazj na ynka bo teraz w powietrzu panuje wirus taki 3-4 dni temp do 40 C przez 3 dni ;/
a no i Bostonka panuje kolezanki cora na to choruje masakra takie cos jak ospa ale tylko w jamie ustnej , na rekach ina stopach podobno w przeszkolu osatnio to jakas plaga ;/ -
nick nieaktualnyWiecie co ja myślę że chyba jestem w wieku przekwitania ta moja ovulka z testami teraz ten śluz dziś mi gorąca a najbardziej to mnie moja temp wkurza bo gdyby nawet jak byłabyś to powinna się trzymać mniej więcej a ja mam takie dziwne spadki nie mowie juz o tym zjebanym termometrze eh kuffffa
-
Dzięki dziewczyny, ale ja nic nie robię.. po prostu taka kolej rzeczy.. już z mężem to zauważyliśmy, ze jest taki okres w życiu, że wszystko się wali.. ale trzeba zacisnąć zęby i iść do przodu, wtedy mówimy: minie, trzeba przeczekać, nie załamywać się, iść do przodu.. (oczywiście bywałam załamana, ale jednak starałam się myśleć pozytywnie)
zapewne większość z Was miała problemy i także sobie z nimi radziłyście - to domena kobiet, niby delikatne jak piórko, ale wewnątrz stalowe! w końcu to my rodzimy dzieci nie mężczyźni!Anuśka, smarta, olka30, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:2000 lajkow kurna musza byc blizniaki do cholery w kule lece czy jak sie pytam
Blondik lubi tę wiadomość