My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka wrote:hehe, Aniu, mnie też nic nie swędzi
w ogóle jakieś mrowienie piersi czy swędzenie sutków jest dla mnie nie do pojęcia, nigdy nie miałam
za to boli mnie głowa
a sztywnienie szyi kochana jest bardzo niebezpieczne, musisz coś z tym zrobić, dobre są niektóre ćwiczenia z jogiTamka lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:Tamka znam to, znam to..
a ja sie właśnie wkurzyłam.. przyjechał koleś od borówek.. koleżanka mówi: ide sobie kupic, to i Tobie kupię, dałam jej kasę - wyliczoną! na duże borówki, a ona przychodzi i wręcza mi małe! nosz.. ja jej mówie, miały być duże, a ona, ze wydawało jej się, ze małe i daje mi małe.. no to mówię, pójdę wymienić.. zeby mi dała resztę, a ona, ze nie ma.. no jak tak można? do tego mówię, że chciałam sobie zaoszczędzić chodzenia po schodach a ona do mnie, że przyda mi się, bo przytyłam (a wie, ze w ciąży jestem i tak naprawdę nie przytyłam na wadze!a na dodatek wie, że mam zagrożoną ciąże) - taka złośliwa..ale mnie szlag trafia
Ale suczysko....sorry -
hehe, nie szukaj, już Ci mówię - możesz mieć za kilka lat problemy z utrzymaniem głowy na karku
niestety, dosłownie, mój kuzyn notariusz miał operację bo nawykowo przechylał głowę w prawo i mięśnie tak się nauczyły takiego ustawienia, że z lewej był cały sztywny
poza tym , niestety , większość bóli głowy bierze się z problemów z odcinkiem szyjnym kręgosłupa
-
Tamka wrote:konwalianka, i Ty ją "koleżanką" nazywasz??? pogoniłabym ją tymi borówkami że ze stanika by sobie je wyciągała! co za babsztyl
-
konwalianka wrote:Tamka znam to, znam to..
a ja sie właśnie wkurzyłam.. przyjechał koleś od borówek.. koleżanka mówi: ide sobie kupic, to i Tobie kupię, dałam jej kasę - wyliczoną! na duże borówki, a ona przychodzi i wręcza mi małe! nosz.. ja jej mówie, miały być duże, a ona, ze wydawało jej się, ze małe i daje mi małe.. no to mówię, pójdę wymienić.. zeby mi dała resztę, a ona, ze nie ma.. no jak tak można? do tego mówię, że chciałam sobie zaoszczędzić chodzenia po schodach a ona do mnie, że przyda mi się, bo przytyłam (a wie, ze w ciąży jestem i tak naprawdę nie przytyłam na wadze!a na dodatek wie, że mam zagrożoną ciąże) - taka złośliwa..ale mnie szlag trafia
Co to znaczy nie ma reszty? Ci ludzie to mnie przerażają. -
Ja dziś wstałam w średnim nastroju, tempka 36,8 więc średnio na jeża.. trochę zaczyna sobie skakać.. bez sensu. W tym cyklu jeszcze nie przeskoczyła 37
buuuuu smuteczek. Brzucho boli jak na @
Jak żyć?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 10:23
-
Hejka laseczki
U nas się zachmurzyło ale za to nie jest tak gorącomoże trochę popada
Ja dzisiaj zaczynam już II trymestr
Konwalianka to jakaś nieteges ta twoja koleżanka
Asha i Momo mocno trzymam kciuki dalej
I za wszystkie wizytujące się dzisiaj, miłego dnia
konwalianka, Tamka, Asha, Krokodylica, Malenq, marissith, momo1009 lubią tę wiadomość
-
witam serdecznie
trochę mało ostatnio się udzielam bo remontujemy salon i nie mam zbytnio czasu, mam nadzieję że nie zapomniałyście o mnie
Asha wrote:No to i tak cos wie i sie interesuje
moja wizyta za 5 dni i mam coraz większego stresa... wczoraj się naczytałam że brak nudności może (aczkolwiek nie musi) być złym objawem, ponieważ im silniejsze mdłości tym większy poziom hormonu który stanowi o mocnej ciąży...
no i oczywiście panika spać już nie mogłam.... ah kiedy ten poniedziałek ?? ? -
Kropka_1 wrote:Ja dziś wstałam w średnim nastroju, tempka 36,8 więc średnio na jeża.. trochę zaczyna sobie skakać.. bez sensu. W tym cyklu jeszcze nie przeskoczyła 37
buuuuu smuteczek. Brzucho boli jak na @
Jak żyć?!
Skaczesz...ale coraz wyzej zauwaz -
Anastazjaaa wrote:witam serdecznie
trochę mało ostatnio się udzielam bo remontujemy salon i nie mam zbytnio czasu, mam nadzieję że nie zapomniałyście o mnie
u nas dokładnie to samo
moja wizyta za 5 dni i mam coraz większego stresa... wczoraj się naczytałam że brak nudności może (aczkolwiek nie musi) być złym objawem, ponieważ im silniejsze mdłości tym większy poziom hormonu który stanowi o mocnej ciąży...
no i oczywiście panika spać już nie mogłam.... ah kiedy ten poniedziałek ?? ?Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:witam serdecznie
u nas dokładnie to samo
no i oczywiście panika spać już nie mogłam.... ah kiedy ten poniedziałek ?? ?
Pamiętamy o Tobie.
Za to ja mam mdłości a dziewczyny pisza że prawdziwa jazda zaczyna się w 7 tygodniu więc już się boję.
A Ty nie czytaj lepiej więcej.Anastazjaaa, LaRa lubią tę wiadomość