My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hola,
Jak tam?
Ja jestem jakaś nie do życia, kiepskawo się czuję, niby nic konkretnego mi nie dolega ale jakaś słabość ogólna mnie trzyma...wkurza mnie to.
Anastazja, też w pewnym momencie martwiłam się, że nie rzygam jak kot...ale to bzdura Kochana, ciesz się dobrym samopoczuciemWszystko jest ok.
Tamek, trzymam kciuki za wizytę
Justyś, gratuluję 2 trymestruWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 10:36
Tamka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyuuuu a ja się niedzieli doczekać nie mogę - oficjalnie 5ty miesiąc wg belly:)
Justta BARWO witamy w II trym.
Konwalianka i dobrze Jej powiedziałaś...
i poprasowałam - prawie 2h, z przerwą na II śniadanie:)konwalianka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Kilka słów, a jak budujące
dziękuję!
Ale tak szczerze to mam takie ciche przeczucie, że dopóki nie wyreguluje mi się tarczyca (od niedawna Euthyrox) to nici będą z tego wszystkiego
Asha wrote:Dobrze jest dobrzeAsha lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:wczoraj się naczytałam że brak nudności może (aczkolwiek nie musi) być złym objawem, ponieważ im silniejsze mdłości tym większy poziom hormonu który stanowi o mocnej ciąży...
no i oczywiście panika spać już nie mogłam.... ah kiedy ten poniedziałek ?? ?
No co Ty... Nie czytaj takich bzdur.... W plemieniach, gdzie ludzie żyją bez stresów cywilizacyjnych żadne mdłości w ciąży nie występująTamka, Nenaaa, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Kropka_1 wrote:Kilka słów, a jak budujące
dziękuję!
Ale tak szczerze to mam takie ciche przeczucie, że dopóki nie wyreguluje mi się tarczyca (od niedawna Euthyrox) to nici będą z tego wszystkiego
Z euthyroxem też dziewczyny zachodzą, więc luzzzKropka_1 lubi tę wiadomość
-
Anastazja, właśnie rozmawiałam z moją jedyną koleżanką z biura, która jest dobrze po 50tce, ma dorodnie odchowanego syna
jako jedyna w pracy wie o mojej ciąży i powiedziała, że ona nie miała W OGÓLE przez całą ciążę ani jednego dnia z mdłościami
Nenaaa, Malenq, Krokodylica, Anastazjaaa, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Malenka, ale z Ciebie już "stara" ciężarówka
5 miesiąc...pomyka czas
No i się rozkleiłam ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 10:43
-
Euhyrox nie jest problemem, tylko wybawieniem
i to wcale nie jest tak, że z wysokim TSH nie zajdziesz, bo wysokie TSH z reguły rozregulowuje cykl i stąd problemy z zajściem, natomiast później , jśli nie masz włączonego euthyroxu, mogą być problemy z donoszeniem
także Kropuś, wszystko jest ok - masz leki, cykl pod kontrolą , możesz zachodzićKropka_1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha dobrze zrozumiałam, że testujesz codziennie i NIC? czy coś mi się poplątało???
Ano "stara ciężarówka" ....ale już mógłby być wrzesień - wtedy połówkowe;) i płeć dzieciątka;)
A jak się czujecie TAmka? Nenaa i inne ciężarówki....
Owulantki zaciskam kciukasy za cykl:)
widziałyście jaki lipiec był płodny??? pobicia rekordu w sierpniu życzęTamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Asha dobrze zrozumiałam, że testujesz codziennie i NIC? czy coś mi się poplątało???
Ano "stara ciężarówka" ....ale już mógłby być wrzesień - wtedy połówkowe;) i płeć dzieciątka;)
A jak się czujecie TAmka? Nenaa i inne ciężarówki....
Owulantki zaciskam kciukasy za cykl:)
widziałyście jaki lipiec był płodny??? pobicia rekordu w sierpniu życzę