My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:No to wedlug tego co mowisz to wogole moglam nie miec owulki...spoko dzieki
walnę Cię zaraz
owulkę miałaś, bo tempka poszła w górę!!Asha, Malenq, Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Kochanie to ja Ci powiem, że jeśli GIN Ci nie potwierdzi na usg owulki, to nigdy nie ma pewności 100% co do dnia....wiem, bo przechodziłam przez to....testy, tempka, śluz mówiły mi że owulka była, a gin twierdził co innego więc wiesz....zrób sobie +/- 2dni:)
ale ja wiem że będzie dobrze:) -
Malenq wrote:ta słabość mnie dopadła również na tym samym etapie, ale i stres robi swoje...
wypoczywaj ile się da, nie forsuj się i już na dniach również powitasz II wyczekiwany trymestr....Malenq lubi tę wiadomość
-
Yasmin, espesziali for ju
Hormony ciążowe (HCG, progesteron i estrogen) obniżają ciśnienie krwi w skutek czego możesz mieć zawroty głowy i być bardziej podatna na zasłabnięcia podczas dłuższego stania w miejscu.Yasmin, Malenq, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:Yasmin, espesziali for ju
Hormony ciążowe (HCG, progesteron i estrogen) obniżają ciśnienie krwi w skutek czego możesz mieć zawroty głowy i być bardziej podatna na zasłabnięcia podczas dłuższego stania w miejscu.105/66
całkiem nieźle
-
Asha kochana nie załamuj sie bedzie dobrze ja wiem ze czujesz bezsilnośc bo nic w tej chwili juz nic nie da sie zrobic co ma byc bedzie zobaczysz bedzie pozytywnie musi nie ma wyjścia
to zwątpienie na koniec cyklu połaczone ze stresem i nadzieją jest do bani sama chciałbym przesypiac ten ostatni czas bo boli jedna kreska boli @ małpa w majtach ale my dzielne twarde kobity jestesmy a u ciebie coraz lepsze te wykresy !!!! a ten bedzie zielony!!!!
ja sie np stresuje ze dziś tak nisko i śluz co jest o co komen???Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNenaa ja co 2 miesiące robię badania, z ginem uzgodniłam, że nie ma sensu co miesiąc, chyba, że mnie coś zaniepokoi....ale "na styczniówkach" prawie wszystkie laski co miesiąc zdają krew i mocz...
ja w domku mam ciśnieniomierz i glukometr więc to sobie sama mierzę....
Asha PLISSSSSSSSSSSSSSSSSS nie rycz!!!!!!!!! głowa do góry:)
Tamuś ale ja co kilka dni nadal mam bóle jak na @, a tak codziennie czuję jak mi się wszystko rozciąga.....Tamka, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:ja jestem niskociśnieniowcem i w weekend dwa razy mierzyłam sobie ciśnienie (babcia była na miejscu = aparat do mierzenia
) i miałam 90/50
przy czym puls 100, i jak tu się dobrze czuć?!
-
nick nieaktualny