My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
maximka84 wrote:Pozytywy mówicie ? U mnie załamanie jak narazie ...
M... odebrał wyniki nasienia ... niby poczatek - ph, upłynnnienie jako takie - W NORMACH, ale niżej , cytuję : W PREPARACIE OBECNE POJEDYNCZE PLEMNIKI ... poza tym leukocyty 4-6wpw i nieliczne bakterie ...
dzidzi nie bedzie, .. nie wiem , wysyłam męza do urologa, ale czy to cos da ...Iwka, Andzia33, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Maximka - jest dokładnie tak, jak mówi Makak. Mój jednego dnia zrobił badanie i wyniki kiepskie. A powtórzył po tygodniu i były rewelacyjne!
No i koniecznie niech idzie do androloga - to jest lekarz od męskich problemów, taki męski odpowiednich ginekologaIwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maximka84 - tak, na wszystko androlog. Urolog to według mnie strata czasu, bo Twój nie ma chyba problemów z cewką moczową, tylko jakością nasienia. A od tego jest androlog.
Z doświadczenia - androlog, u którego był mój mąż od razu powtórzył badanie, żeby mieć własne wyniki, więc dobrze by było, gdybyście się 3-4 dni przed wizytą wstrzymali z serduszkowaniem. Ale - o to wszystko można wypytać zapisując się na wizytę.Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyModelka wrote:Maximka84 - tak, na wszystko androlog. Urolog to według mnie strata czasu, bo Twój nie ma chyba problemów z cewką moczową, tylko jakością nasienia. A od tego jest androlog.
Z doświadczenia - androlog, u którego był mój mąż od razu powtórzył badanie, żeby mieć własne wyniki, więc dobrze by było, gdybyście się 3-4 dni przed wizytą wstrzymali z serduszkowaniem. Ale - o to wszystko można wypytać zapisując się na wizytę.
Dziękuję ... więc szukam po necie, gdzie w mojej okolicy takiego lekarza może złapać ...Iwka lubi tę wiadomość
-
Maximka, nie wiem gdzie mieszkasz, ale jeśli masz gdzieś obok siebie klinikę leczenia niepłodności, to powinien tam być też androlog, ew. powinni z jakimś zewnętrznym współpracować.
A powiedz o co chodzi z tymi leukocytami? Tzn. ile ich jest? Bo jeśli niewiele, to nie ma się czym przejmować. A jeśli więcej, to pewnie jakieś zapalenie. Może trzeba będzie posiew zrobić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2013, 10:43
-
nick nieaktualnyA ja dziś ma lekką załamkę...
Znów kolejna koleżanka w ciąży, a ja tyle miesięcy i nic
Buuuuuuuuuuu.
Póki nie słysze jak wspaniale maja inne przyszłe mamy jakoś się trzymam, ale po takich informacjach zupełnie się rozsypujeAndzia33, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Maximka przytulam,ale tak jak dziewczyny piszą do androloga i będzie dobrze ,a na leukocyty mój m dostał antybiotyk na 3 miesiące.Powodzenia
Nadia głowa do góry niedługo my będziemy chwaliły się ogromnymi brzuszkami!
A gołąbki bardzo lubię jeśc ,ale robic już mniej.maximka84, Makak lubią tę wiadomość
Andzia33 -
biedronka1982 wrote:To wam ciekawostke powiem, ze moj lepiej @ wyczuwa niz ja! W ubieglym cyklu czul ja dzien przed, ale ze testowac chcialam, to mi nic nie mowil. Dopiero po fakcie, jak juz sie splakalam, to mi sie zwierzyl z przeczucia i ze nie chcial mowic, zeby mi przykro nie bylo.
biedronka1982 lubi tę wiadomość
"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz" -
nick nieaktualnyMakak wrote:Maximka, nie wiem gdzie mieszkasz, ale jeśli masz gdzieś obok siebie klinikę leczenia niepłodności, to powinien tam być też androlog, ew. powinni z jakimś zewnętrznym współpracować.
A powiedz o co chodzi z tymi leukocytami? Tzn. ile ich jest? Bo jeśli niewiele, to nie ma się czym przejmować. A jeśli więcej, to pewnie jakieś zapalenie. Może trzeba będzie posiew zrobić.
Wykryto 4-6 leukocyty wpw, a na poprzednim wyniku miał ich 8-10 || i nieliczne bakterie jeszcze pisze. Ja jestem ze śląska, i nadal szukam tego androloga ...
Tylko zastanawiam się czy nie iść do naszego lekarza 1-szego kontaktu - baaardzo dobry lekarz - i może zna jakiegoś androloga dobrego, gdzieś bliżej, bo na necie tez wszystkich nie ma ... -
maximka84 wrote:Wykryto 4-6 leukocyty wpw, a na poprzednim wyniku miał ich 8-10 || i nieliczne bakterie jeszcze pisze. Ja jestem ze śląska, i nadal szukam tego androloga ...
Tylko zastanawiam się czy nie iść do naszego lekarza 1-szego kontaktu - baaardzo dobry lekarz - i może zna jakiegoś androloga dobrego, gdzieś bliżej, bo na necie tez wszystkich nie ma ...
Czyli leukocytów jakoś strasznie dużo nie ma (norma to chyba do 5 wpw). Ja z przeciwnego końca Polski jestem, więc w wyborze androloga nie mogę pomócmaximka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalutkaEve wrote:kooochany...Blysk_kotka wrote:pewnie masz niezłe humorki wtedy ze taki ekspert z niego , albo sprzątasz jak szalona
Andzia33, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadia wrote:A ja dziś ma lekką załamkę...
Znów kolejna koleżanka w ciąży, a ja tyle miesięcy i nic
Buuuuuuuuuuu.
Póki nie słysze jak wspaniale maja inne przyszłe mamy jakoś się trzymam, ale po takich informacjach zupełnie się rozsypuje
przyjdzie taki dzień, że i my Tobie będziemy zazdrościć fasoleczki, zobaczyszIwka lubi tę wiadomość
-
Kochane nie traćcie nadziei
Mi się udało- mam fasolkę dzisiaj odebrałam wyniki beta HCG - 7,78
Przesyłam Wam ziieloonee wisruski ;* Oby i u Was pojawiły się zileone kropeczki w tym cyklu ;*biedronka1982, celia, Blysk_kotka, Makak, Mili, Modelka, Andzia33, MalutkaEve, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny