My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja z natury jestem bardzo niecierpliwa, a te kolejne cykle ciągną się niemiłosiernie. Jak sobie pomyślę, że muszę odczekać kolejny miesiąc ... ehhh Nie wiem jak się tu nie stresować i wrzucić na luz
Ja najchętniej codziennie robiłabym jakieś badania, by tylko nie siedzieć bezczynnie. Czy to już początki paranoi?
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
maximka84 wrote:skad taki pesymizm od razu - skąd wiesz, że nie trafiliście w TEN Dzień ? Wiesz, tak całkiem nie ufaj temu co wyznacza OVU ... trzeba mieć na to poprawkę, to tylko program ... a organizm nasz to jednak organizm ...
więc luuuuzik
Echhh no to trzymajmy się i oby do piątku
No dobra, to zakładam, że może jednak nam się poszczęści tym razem
Eh, do weekendu jeszcze tyyyyyyle czasu, a do urlopu całe 3 tygodnie Jak żyć?Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Marudy z Was sa, wiecie? ;-P
Trzeba szukac w zyciu poztywow. Ja np. kupilam sobie dzis nowe majtki. Mala rzecz, a cieszy! A jak wieczorem jeszcze swoje zadanie spelni, to juz w ogole pelnia szczescia!Andzia33 lubi tę wiadomość
"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz" -
nick nieaktualnyBlysk_kotka wrote:znajdź mi pozytyw, luby będzie jutro , @ już puka do drzwi i jeszcze pokusiło mnie iść na solarium i teraz mam wysypkę na tyłku mimo że to była tuba stojąca -szlag ;p
Zazdroszcze solarium, tez sie wybieram! @ pogon w cholere, to moze sie jeszcze z lubym na numerek zalapiecie! Oby! -
nick nieaktualny
-
Znając życie i mojego to nawet jak @ będzie to mi nie przepuści, już on coś wymyśli poza tym będzie tu przynajmniej 2 tyg, więc nadrobimy co trzeba. Nie ma opcji dodania tylu serduszek na wykres i to mnie cieszy"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz"
-
nick nieaktualny
-
To ja też pozytywnie - gdy tak przeglądam tematy widzę mnóstwo starszych wpisów z aktualnymi, ciążowymi suwaczkami I naprawdę bardzo to budujące, gdy czyta się "staramy się 8 cykl..." - wypowiedź sprzed kilku miesięcy a na dole "jestem w 6 tygodniu"
Otucha leje się do serducha
Makak, Blysk_kotka, MalutkaEve, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Makak wrote:To ja mam kolejny pozytyw - wróciłam zmęczona, zła i głodna do domu, a tu czekały na mnie gołąbki made by moja Teściowa
Makak, Andzia33 lubią tę wiadomość
"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz" -
wiecie co wam powiem moj organizm zaskakuje mnie co miesiac wkoncu chyba wiem kiedy zbliza mi sie owulacja otoz nigdy tego nie czulam ale od jakis 2 cykli czuje bol w jajniku i bol sutkow nie calych piersi tylko guziczkow hehe chec na igraszki tez jest wieksza i sluz bardziej plodny przynajmniej tak mi sie wydaje mam nadzieje ze w tym cyklu tez tak bedzie i trafie wkoncu na ten dzien ktory sie okaze dla mnie szczesliwym
Iwka lubi tę wiadomość
-
Blysk_kotka - czemu piszesz, że @ puka do drzwi?
U mnie na razie spokojne wyczekiwanie i tylko nie wiem, czy kolejny test zrobić jutro (bo już nie wytrzymuję), czy w środę... Jakieś pomysły?
A gołąbków, Makak, zazdroszczę - chociaż ja ostatnio na mięso mam małą ochotę. Ja mam za to pyszny dżem malinowy, który zrobiłam wczorajMakak, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPozytywy mówicie ? U mnie załamanie jak narazie ...
M... odebrał wyniki nasienia ... niby poczatek - ph, upłynnnienie jako takie - W NORMACH, ale niżej , cytuję : W PREPARACIE OBECNE POJEDYNCZE PLEMNIKI ... poza tym leukocyty 4-6wpw i nieliczne bakterie ...
dzidzi nie bedzie, .. nie wiem , wysyłam męza do urologa, ale czy to cos da ...Andzia33, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycelia wrote:Hej Ja mam już na karku 32 wiosny i kilka miesięcy starań. Gdybym faktycznie fasolkowała za każdym razem, gdy czuję objawy ciąży, miałabym już pokaźną gromadkę Co by zupełnie nie sfiksować z niecierpliwości liczę na wsparcie od Was kobitki Nadziei nie tracę.
Słusznie napisane -
Modelka wrote:Blysk_kotka - czemu piszesz, że @ puka do drzwi?
U mnie na razie spokojne wyczekiwanie i tylko nie wiem, czy kolejny test zrobić jutro (bo już nie wytrzymuję), czy w środę... Jakieś pomysły?
A gołąbków, Makak, zazdroszczę - chociaż ja ostatnio na mięso mam małą ochotę. Ja mam za to pyszny dżem malinowy, który zrobiłam wczoraj"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalutkaEve wrote:ooo ja mam tak samo swietnie wyczuwam @ i mój mąż ma już tak samo
To wam ciekawostke powiem, ze moj lepiej @ wyczuwa niz ja! W ubieglym cyklu czul ja dzien przed, ale ze testowac chcialam, to mi nic nie mowil. Dopiero po fakcie, jak juz sie splakalam, to mi sie zwierzyl z przeczucia i ze nie chcial mowic, zeby mi przykro nie bylo.MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny