My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Modelka wrote:Zielona Kropeczko - już gratulowałam, ale pogoniona przez Ciebie poszłam dziś rano na betę. Po 16tej będę miała wyniki."Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry Kochane
Nie smuteczkujemy się z powodu testów ... główki do góry
Ja moją @ też czuję ... na weekend przybędzie, no ale w moim wypadku to normalne, bo najpierw mąż musi przeleczyć swoje nasienie
Ale jestem dobrej myśli - czego i Wam życzę -
u mnie ovu znowu zaszalało wczoraj rano był 5 dziem po ovu po wpisaniu temki już 7 dzień po a dzisiaj to już hohoho.... pokazał cokolwiek .... wczoraj robiłam progesteron dla lekarza i na pewno nie jest na tak wysokim poziomie by potwierdzić wykres z ovu .... mam ciągoty na słodkie czekam na @ i chce mi się wyć ;P
Moja wizyta u endokrynologa skończyła się na przepisaniu bromka .... i zobaczymy ...Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Witajcie Kochane,
mi właśnie przełożyli endokrynologa o kolejny miesiąc (SIC!), małżowin nie wykazuje chęci powtórnego przebadania się, więc czeka mnie znowu batalia, żeby go wysłać do kliniki, już wyczuwam @, chociaż jeszcze prawie tydzień. I ogólnie dzisiaj naszły mnie takie myśli, żeby wszystko zostawić w piździec, złożyć wypowiedzenie, spakować plecak i pojechać gdziekolwiek, żeby pobyć sama ze sobą. Zaczynam mieć wszystkiego serdecznie dosyć.Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Wiesz co widzę, że nie jestem sama ....... choć to wcale nie jest pocieszające ... ja w pracy mam masakre, nerwy, stres itp też bym najchętniej się gdzieś ulotniła. Tylko u mnie zaprzestanie staranek może okazać się realne ...jak mnie niedługo zwolnią .... nie mam już nadziei na szybkie zafasolkowanie. Męża też lekarz kazał wysłać na badanka... będzie musiał iść.
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny,
witam się -30 lat skończone pół roku temu i tyle też się staramy. Zaczęłam już czwarty cykl na Ovu, zdążyły dopaść mnie już znane Wam: rozgoryczenie, załamanie, smutek i żal do całego świata. A wokół mnie -jak na złość: same ciężarne albo świeżo upieczone mamy.
Tylko na Ovu czuję, że nie jestem sama
Pozdrawiam Was serdecznie!Andzia33, Iwka, Modelka, betina89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnastazja - rozmumiem Cię, ja też czasem jestem gnojona w pracy ... ale zaciskam zęby...w międzyczasie szukam czegoś innego...
Czasy mamy paskudne i wiele dziewczyn boryka się z tymi problemami ...
A wyjazd, wypoczynek sama ze sobą - dobry pomysł
Trzymajcie się ciepło...
Makak - głowa do góry ... Ja tez wyczuwam @ ... całą sobą ... jak co miesiąc zresztą ...Makak, Andzia33 lubią tę wiadomość