My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dołączam do Was dziewczyny
My starmy się od 3 cykli - a już na CLO - ten lekarz kazał odpuścić bo endo było cieniutki a przy pierwszym cyklu z CLO w 12 dc było 13 mm a teraz w 8 dc tylko 5mm.
Po ostatnim cyklu wczoraj sporo rozmawialiśmy i chyba ten cykl po prostu sobie odpuścimy , ja tylko będę mierzyc tempke zeby zobaczyć jak bez żadnych leków zachowuje się moje ciało, i zrobie sobie testy owu zeby zobaczyć czy będzie skok.
J apo ostatnim cyklu chyba chce odpocząć za bardzo się nastawiłam i po wczorajszym ujemnym wyniku całej nocy nie przespałam...
Od Poniedziałku Michał ma urlop i chyba się przejedziemy w góry trochę odpocząć
Pozdrawiam
MalutkaEve, maximka84, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj Ania, jak ja bym chciała sobie gdzieś wyjechać A tu doooopa. Chłop nie może nigdzie jechać, urlopu i tak ni ma, pieniądze na inne rzeczy musimy zbierać... A tak mi się marzy choć kilka dni kompletnego relaksu..ah...
Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
U nas Michał dostaje urlop wtedy kiedy jest przestój także też nigdy nic nie można zaplanować teraz tez dostał tylko 5 dni a pewnie następy dostanie gdzieś w styczniu lub lutym bo w wakacje o urlopie może zapomnieć... ja to inna sprawa- prowadzę działalność i sama normuję sobie czas pracy ...jednak sama nigdzie nie pojadę.. a musimy odpocząć bo ostatnio było ciężko.. trzeba sobie zaliczyć restarta
Makak, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOjjj tak relax & sex
Kochane ja Wam tylko tyle poradzę ... jeśli staracie się o dzidźkę i uważacie że z Wami jest - tak jak u mnie - książkowo ... wysyłajcie chłopa na badanie nasienia ... ja mojego wysłałam za późno ... ;\ i teraz zanim się podleczy...o ile da się TO podleczyć ... ;\
Ania_84, Andzia33, Makak lubią tę wiadomość
-
maximka84 wrote:Ojjj tak relax & sex
Kochane ja Wam tylko tyle poradzę ... jeśli staracie się o dzidźkę i uważacie że z Wami jest - tak jak u mnie - książkowo ... wysyłajcie chłopa na badanie nasienia ... ja mojego wysłałam za późno ... ;\ i teraz zanim się podleczy...o ile da się TO podleczyć ... ;\
My już jesteśmy po badaniach - od tego zaczęliśmy - wyniki bardzo złe-jednak podczas posiewu wyszło że miśko ma stan zapalny- dostał antybiotyk przez miesiąc brał..i teraz ma powtórzyć po 3 miesiącach czyli teraz lekarz powiedział ze najprawdopodobniej to mogło osłabić plemniki - a na regeneracje plemników potrzeba co najmniej 3 miechy - dodatkow łyka salfazin, nie pije alkoholu teraz już prawie w ogóle- choć i tak do tej pory wypijał 3 iwa np w ciągu 2 miesięcy .. teraz pijemy sobie co jakiś czas czerwone winko nigdy nie palił więc tu nie ma problemu .. i stara się nie nosić obcisłych gatekAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Makak wrote:Restarty często kończą się II kreseczkami
Oby
Choć tak jak mówie nie nastawiam się na nic.. ten cykl był wyjątkowy wszystko szło super... i kiszka... zarówno ja jak i Miśko bardzo sie napaliliśmy ze się udało... wę potrzebny jest nam restarcik -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:My już jesteśmy po badaniach - od tego zaczęliśmy - wyniki bardzo złe-jednak podczas posiewu wyszło że miśko ma stan zapalny- dostał antybiotyk przez miesiąc brał..i teraz ma powtórzyć po 3 miesiącach czyli teraz lekarz powiedział ze najprawdopodobniej to mogło osłabić plemniki - a na regeneracje plemników potrzeba co najmniej 3 miechy - dodatkow łyka salfazin, nie pije alkoholu teraz już prawie w ogóle- choć i tak do tej pory wypijał 3 iwa np w ciągu 2 miesięcy .. teraz pijemy sobie co jakiś czas czerwone winko nigdy nie palił więc tu nie ma problemu .. i stara się nie nosić obcisłych gatek
Kochana własnie u mojego w nasieniu tez są jakieś leukocyty, bakterie - i chyba przez to pojedyncze plemniki ... liczę że antybiotyki to jakoś naprawią i to wystarczy ... czekamy na wizytę ... mąż pójdzie do urologa już z wynikami z badania i posiewu nasienia ...
Ojjj... kiedyś się musi udać ... -
A wiecie co jest najlepsze - ja wiedziałam że wyniki wyjdą źle ..mamy kociczke i ona wcześniej kładła mi się na szyi - jak się okazało tarczyca sie znowu odezwała...a później właśnie michałowi uwielbiała spać na klejnocikach i przed badaniem tak sobie pomyślałam że może coś w tym jest że kot kładzie sie przy chorych miejscach ....i się potwierdziło..
Mój ma znowu zrobić posiew, antybiogram i jeszcze raz spermogramWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2013, 16:09
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:A wiecie co jest najlepsze - ja wiedziałam że wyniki wyjdą źle ..mamy kociczke i ona wcześniej kładła mi się na szyi - jak się okazało tarczyca sie znowu odezwała...a później właśnie michałowi uwielbiała spać na klejnocikach i przed badaniem tak sobie pomyślałam że może coś w tym jest że kot kładzie sie przy chorych miejscach ....i się potwierdziło..
Mój ma znowu zrobić posiew, antybiogram i jeszcze raz spermogram
Tak sobie strasznie glupio pomyslalam...
Jest taki maly, bardzo agresywny chory chlopaczek. I on ostatnio sie do mojego brzuszka przytula, a wczesniej bil i kopal, gdzie i kogo popadlo, w tym mnie. Dalej ma wybuchy, ale do brzuszka sie tuli...Andzia33 lubi tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Tak sobie strasznie glupio pomyslalam...
Jest taki maly, bardzo agresywny chory chlopaczek. I on ostatnio sie do mojego brzuszka przytula, a wczesniej bil i kopal, gdzie i kogo popadlo, w tym mnie. Dalej ma wybuchy, ale do brzuszka sie tuli...
Może daje sygnały że coś dobrego się święci I to go uspokaja
biedronka1982, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny - pozytyw jest taki, że jak jest zdiagnozowany problem, to można go leczyć, a gdy jest tak książkowo i nic długo się nie udaje, to chyba jeszcze smutniej...
Maximka 84, Ania 84 będzie dobrze:)
Miłego wieczoru dla wszystkich.Modelka, maximka84, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
Fasolka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMakak wrote:Cześć Dziewczyny,
pochmurno, deszczowo, ale ważne, że wolne Chłop mi wrócił z delegacji, więc dzień zaczął się stosunkowo dobrze
Tylko, że @ wyczuwam już na odległość.
Miłego weekendu, oby słoneczko wyszło!
To tak jak ja - wyczuwam JĄ ... ;\
Miłego dzioneczka -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ja też wyczuwam już @...choć mnie brzuch jak na @ boli już 10 dzień nie non stop ale co jakiś czas , ale dziś pojawiła się u mnie zachcianka na czekoladę- a to u mnie zwiastuje @
Niech już przyjdzie bo tylko ja się niecierpliwie.. ;/