My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Hej dziewczyny ja też wyczuwam już @...choć mnie brzuch jak na @ boli już 10 dzień nie non stop ale co jakiś czas , ale dziś pojawiła się u mnie zachcianka na czekoladę- a to u mnie zwiastuje @
Niech już przyjdzie bo tylko ja się niecierpliwie.. ;/
ja na szczęście już po, zresztą u mnie ostatnie miesiączki trwają 3 dni, a cały cykl 30 dni, ostatnio patrzyłam na moje kalendarzyki i tak wychodzi, -
A mnie wrednota chyba popsuje plany na urlop ;/ bo ja mam zazwyczaj 33 dni cykl a sama @ około 6 dni
-
Witam Was Wszystkie
Ja też w pracy do 16 ;/ i moją @ też czuje dzisiaj od 5 rano bolał już mnie brzuch i nie mogłam już zasnąć ... massakra ... teraz siedzę w pracy i boli dalej ;/ a słodkie już od trzech dni pochłaniam .. mniam mniam ...
JA LUBIĆ SŁODKIE ...hehehheAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie jeszcze czeka 5h pracy przed kompem (takie min ) o 16 wraca mężuś i chyba wyciągnę go na spacerek z pieskiem do lasku chyba że będzie lać- bo tak sie zapowiada ;/
-
nick nieaktualnycześć dziewczynki
ja też dziś pochłonełam olbrzymiego ptysia z kremem pyszny był okres mam dostać jutro brzuch mnie boli 10 dzień
zrobiłam już dwa testu i oba negatywne więc pierwszy cykl za mną
teraz trzeba pomyśleć nad obiadkiemMalutkaEve, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie okres tuz tuz, choc kazdego miesiaca nie wiem kiedy dokladnie nadejdzie ten "cudowny dzien" i wczoraj pochlonelam prawie cala paczke slodkiego popcornu
A dzis sie mobilizuje zeby zaczac wreszcie cwiczenia na jedrna pupe
Poza tym tradycyjnie wraz ze zblizajaca sie @ jestem strasznie nerwowa, nawrzeszczalam dzisiaj na bogu ducha winnego meza wlasciwie bez powodu i lapie doly z byle powodu. -
nick nieaktualny
-
No właśnie, co z tym słodkim przed @ i w trakcie... Ja dziś pochłonęłam już pączka, jagodziankę, trzy czekoladowe cukierki i suszone owoce... No i oczywiście do tego duże śniadanie i jeszcze większy obiad. No i przegryzłam to wszystko pysznym żółtym serem... Generalnie jem dużo (mamusiu, dziękuję Ci za tę przemianę materii), ale tyle to chyba przesada...
-
Czesc dziewczyny, pisze zeby wam dodac otuchy, w maju skonczylam 34 lata i staralismy sie o dziecko 17 miesiacy. Juz plulam sobie w brode ze tak dlugo zwklekalismy. Starania byly na maxa, nawet podeszlismy to jednej inseminacji ktora sie nie udala. A tu prosze w tym miesiacu, nieoczekiwanie, gdy nic nie bralam zadnych wspomagaczy, zadnych folikow, nie nastawiajac sie za bardzo bo testy owulacyjne do 18 dc nie wychodzily pozytywne, przechodzac po drodze przeziebienie,zaszlam w ciaze i co wiecej naturalnie Nawet sobie nie wyobrazacie jak moglam byc juz zdesperowana na koniec tych 17 miesiecy. ALe dzieki Bogu sie udalo choc nadal nie wierze, i potrafie sobie czasem jeszcze zrobic test ciazowy zeby jeszcze raz popatrzec na druga kreske i sie upewnic. Takze dziewczyny, glowa do gory.
Anulkaa, Modelka, Makak, biedronka1982, maximka84, Katha81, aniczka, Mili, Iwka, Andzia33, Kasinek87 lubią tę wiadomość
Matylda -
Matylda Gratulacje
Mam nadzieję że każda z Nas doczeka się II
Ja właśnie zaczynam 4 cykl I to słodkie serio zwiastuje u mnie nadejście @MalutkaEve, maximka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlcio wrote:cześć dziewczynki
ja też dziś pochłonełam olbrzymiego ptysia z kremem pyszny był okres mam dostać jutro brzuch mnie boli 10 dzień
zrobiłam już dwa testu i oba negatywne więc pierwszy cykl za mną
teraz trzeba pomyśleć nad obiadkiem
a ja przed momentem wchłonęłam dwa tłuste, kaloryczne, słodkie pączki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny