My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
czesc Wam 30-tki
dopiero zaczelam na ovu i podoba mi sie tu. bardzo milo z wami jest. mam 31 lat i staram sie o pierwsze dziecko.
w tej chwili jestem jeszcze do konca tygodnia na L4 ale o poniedzialku musze wracac do pracy i strasznie mi sie niechce bo nagle moja praca marzen przestala mi sprawiac przyjemnosc a to dlatego ze moje mysli skupiaja sie wlacznie na pragnieniu zajscia w ciaze. Wszystko inne przestalo sie dla mnie liczyc...Iwka, Modelka, MalutkaEve, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitamy KATHA Powiem Ci jedno ... nie możesz myślec tylko o dziecku , bo ... po prostu się nie uda ... a czemu - blokada psychiczna ... najwazniejszy jest luz ... My tu już dużo przeszłyśmy, każda ma jakieś problemy, czy za sobą czy w trakcie ... Tobie oczywiście życzę szybkiego zajścia w ciążę, ale ... spokojnie
Makak - jakie doły z powodu pogody ? U mnie słonkoKatha81, Mili lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Andzia33 wrote:Witajcie nowe dziewczyny!
Anastazja jaki masz ten progesteron?
Makak nie denerwuj się bo Ci prolaktyna skoczy,uśmiechnij się!
Modelka przytulam bardzo,następny miesiąc będzie Twój!!!!
Progesteron wyszedł dobrze po ovulacji (faza lutealna) teraz 16.04 wiec w ciąży na pewno nie jestem ;PAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:Dzień doberek
Iwka - jaki weekend ... jeszcze dziś i jutro do 13 tej w pracy ;\\\\\
kochane miłego piątku 13-tego
15 mm pęcherzyk
8 mm endo
13 dcMalutkaEve, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwka wrote:
no wieeeem... choć wiesz - byłam pewna, że za pierwszym razem zaskoczy! nawet nie wiesz, jakie było moje zdziwienia, kiedy przyszła @
ale głowa do góry, nie?biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:jeszcze 1,5 godz
MalutkaEve, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve - my jakoś też byliśmy pewni, że za pierwszym razem się uda. No a za drugim już na 100%!
Ja podchodzę do tego na razie na spokojnie, chociaż mi przykro było, ale mój pyta "co z nami nie tak?" No i jak ja mam mu przetłumaczyć, że wszystko jest w porządku, tylko czasami nie udaje się tak od razu?MalutkaEve lubi tę wiadomość