My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny.
Dawno mnei tu nie bylo a w zasadzie to moja grupa wiekowa .
Tak w ramach przypomnienia powiem ze staram sie kolo 1roku do 2lat. Sama nei wiem .
Mam troche niski progesteron wiec dostalam w zeszlym cyklu tabletki dowcipne ale nei bralam bo sie rozchorowalam.
Wczoraj rozpoczelam nowy cykl. Mialam w nim robic LAPAROSKOPIE ale... rezygnuje.
Boje sie. Wole narazie sprobowac czegos naturalnego. Zapisalam sie na masaz brzucha majow i chce na akupunkture isc.
Chmureczka - wrozki to swietni psychologowie. One zawsze wiedza co powiedziec. Obserwuja otoczenie. I w sumie cokolwiek nei powie to czlowiek zawsze wszystko sobie z tym powiaze. Gdybys byla w ciazy to bys byla zaskoczona ze ona wie! Jesli nie jestes to bedziesz - przeciez ci to powiedziala . A ze dziewczynke bedziesz miec to jest bardzo prawdopodobne bo w koncu to jest szansa pol na pol.chmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
Cześć KotkaPsotka, powiedz więcej o tym masażu?
przypomniało mi się właśnie, że w Kazimierzu Dolnym dorwała kiedyś mnie i męża, ówcześnie miał status chłopaka, Cyganka, ja uciekłam, mąż z natury dobry i cierpliwy został - przepowiedziała mu, że będziemy małżeństwem, on dożyje 90tki, będziemy szczęśliwi i doczekamy się najpierw synka, później córeczki, gdzie te dzieci, pytam się?! -
Hmm, a ja mam ambiwalentny stosunek do czarów, magii, wróżek etc. Myślę, że są ludzie, którzy mają jakiś specjalny dar widzenia czy czytania pewnych rzeczy z naszej aury czy jak to nazwać, są świetnymi psychologami z magicznym dodatkiem ale myślę, że też , że łatwo jest się taką "wróżbą" zasugerować i ją mimowolnie spełnić, chociaż jak widać zajście w ciążę nie jest takie proste do spełnienia
-
Tamka - mam kolezanke ktora uczy sie na ostepoate i robila tez wlasnie kurs z zmasazu metoda majow. Szukala chetnych na masowanie wiec sie zglosilam:). To jest masaz brzucha ktory wlasnie jest glownei do kobiet skierowany choc rowniez i mezczyzni moga mu sie poddac. Kobietom pomaga w kobiecych sprawach miedzy innymi. Taki masaz powoduje przesuniecie organow na ich wlasciwe pozycje, odblokowuje rozne zatory i polepsza cyrkulacje limfy i energii. Wskazany glownei dla kobiet z innym ulozeniem macicy, z endometrioza, bolesnymi miesiaczkami itd. no i dla tych ktore nie moga zajsc w ciaze.
Tutaj link do filmiku gdzie pa wlasnie poddaje sie takiemu masazowi:
https://www.youtube.com/watch?v=Rx41xADwuh8
Nenaaa - wezme progesteron w tym cyklu.Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Witajcie KotkaPsotka i Asiulka
Nenaa ja chodzę o różnych porach spać i jeszcze na dodatek śpię niespokojnie i często się budzę w nocy więc ta moja tempka zawsze taka dziwna już będzie, ale to i tak w niczym nie przeszkadza więc się tym nie przejmuję
Kobiety ale leje u nas masakrycznie i jeszcze ten wiatr, brryyy
A ja mam dzisiaj imieninki że się tak pochwalę, już zaliczyłam wizytę teściowej i kawka plus ciastkoNenaaa lubi tę wiadomość
-
justta wrote:Już poświętowałam przez weekend najbardziej bo dzisiaj to już po świętowaniu, więcej nie ma z kim
Tamka a u ciebie ładny wykresik
no tak - Ty odliczasz czas od czwartku
a mój wykres to chyba nie do końca ładny, mnie się nie podoba -
teraz pierwsza w kolejce chyba Doris i tu myślę, że będzie serducho na bank! później chmureczka i lemurek, też obstawiam serducha później pada na mnie ale w tej kwestii powątpiewam.. no i dalej Ty i Nena - i tu też mają być serducha!!
justta, Nenaaa lubią tę wiadomość