My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja za to wierzę, że i u ciebie będzie w końcu wiosna
A nie testujesz w tedy co ja? przesunęła Ci się owulka to termin testowania też przesuwasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 15:05
Tamka lubi tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Nie powitałam nowej koleżanki, wredna ja! Witaj smarta, napisz coś więcej o sobie, długo już uskuteczniasz starania ???
Nie obrażam się Dopuszczając do siebie myśl że jest problem to nie długo bo jakieś 3 miesiące i to wręcz obsesyjnie - aż się sama siebie boję , natomiast niezabezpieczamy się 4 lata, także troszkę to trwa...
******************************GANG18+***************************** -
Witaj Krokodylica
Anastazja u mnie super, nastrój jak trzeba też czekam już po owulce więc teraz tylko czekanie mi zostało
Mam nadzieję, że pogoda się poprawi i że na święta będzie ładna, bo dzisiaj masakrycznie zimno u nas i leje i nic się nie chce -
To ja dzisiaj chyba ostatnia, zamykam listę obecności Asiula, Smarta - witam Dzisiaj bóle małpowe minęły, za to do szału mnie już te moje wzdęcia doprowadzają ;( ledwo spodnie dopinam, brzuch mam jak wielki balon, wczoraj rano biegunka, a poza tym już nie pamiętam kiedy kupkę robiłam sory za ten opis, ale już mnie to wkurza. Pół dnia dziś przespałam, bo miałam wolne, a popołudniu pobiadoliłam z przyjaciółką, która już po 5 inseminacjach i nic eh... chyba mam dziś doła.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
cześć
dziewczyny pęcherzyk miał dziś 20mm jupiiii a wodniak jakby mniejszy i mam się nie stresować aczkolwiek ja go widziałam na monitorze, więc może tak mi tylko powiedziała żeby się nie martwićchmurreczkaa, Anastazjaaa, Tamka, Alfetka lubią tę wiadomość
-
lemurek wrote:cześć
dziewczyny pęcherzyk miał dziś 20mm jupiiii a wodniak jakby mniejszy i mam się nie stresować aczkolwiek ja go widziałam na monitorze, więc może tak mi tylko powiedziała żeby się nie martwić
Skarbie jest dobrze Bez stresu czekaj aż pęknie i bierz się do robotyRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
chmurreczkaa wrote:To ja dzisiaj chyba ostatnia, zamykam listę obecności Asiula, Smarta - witam Dzisiaj bóle małpowe minęły, za to do szału mnie już te moje wzdęcia doprowadzają ;( ledwo spodnie dopinam, brzuch mam jak wielki balon, wczoraj rano biegunka, a poza tym już nie pamiętam kiedy kupkę robiłam sory za ten opis, ale już mnie to wkurza. Pół dnia dziś przespałam, bo miałam wolne, a popołudniu pobiadoliłam z przyjaciółką, która już po 5 inseminacjach i nic eh... chyba mam dziś doła.
Chmureczka nie dołuj się już te twoje objawy mogą być ciążowe i wzdęcia i biegunka, więc nie łamać się i głowa do góry, będzie dobrzechmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
Trzymam trzymam
Mnie dzisiaj gardło boli, chyba się przeziębiłam przez tą pogodę, idę się położyć bo padam już dzisiaj, może coś w tv pooglądam, do jutraWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 21:36
-
lemurek trzymam kciuki i nie puszczę
justta, w ciąże jakoś nie wierzę. ledwo napisałam, że bóle małpowe minęły a pojawiły się znowu. jakiś taki humor mam beznadziejny. Jeśli owulkę miałam tak jak myślę 9 a nie 7 dni temu to od piątku będę czekać na @Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
spojrzałam na Twój wykres, wygląda obiecująco. Masz w planie jutro testować widzę. Ja bym jeszcze zaczekała, nic nie skłoni mnie do tego by zatestować, jedynie brak @. Jeśli jednak się zdecydujesz to będę trzymać kciuki z ranaRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!