My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
LaRa wrote:Cierpię ostatnio na bezsenność, spowodowana bólem plecow. Chciałam wiedzieć czy melisa jest bezpieczna w ciąży.I zaczęłam czytać o cudownych właściwościach meliski m.in. ze pomaga zmniejszyć poranne mdłości, ze zawarta w niej witamina. C działa na organizm ciężarnej wzmacniajaco oraz ze pita podczas karmienia piersią pobudza laktacje
Nic tylko pic, a przy okazji moze sie wyspie
Jutro wizyta u gin, wiec lekki stresik jest
LaRa a w ktorym jestes tyg? Bo gin bardzo wczesnie moze nie zobaczyc nic poza pogrubialym endometrium a u ciebie chyba dopiero co test byl +? -
Nieukowa wrote:LaRa a w ktorym jestes tyg? Bo gin bardzo wczesnie moze nie zobaczyc nic poza pogrubialym endometrium a u ciebie chyba dopiero co test byl +?
mnie sie wydaje ze LaRa to tak 4-5 tydzien bedzie gdzieś nio u mnie było w tym czasie tylko pogrubione endo -
Mnie gin mówił, że przy BHCG powyżej 2 tyś. widać ciążę, tzn pęcherzyk
Nieukowa, a ja nawet nie wiem , co to fhr i gdzie Ty to wypatrzyłaśaaa, już wiem - tętno maluszka!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 20:33
momo1009, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyn a czemu kroko jest w szpitalu?
Co do zebow to ja bylam dwa miesiace temu na oczyszczniu bo mi sie paskudny osad zrobil ale tak, ze az mi wstyd bylo sie usmiechac zeby nikt tegonie zobaczyl. Nawet moj dentysta przyznal, ze naprawde spory jest i mysli, ze tam pod spodem to juz stan zapalny jest mimo, ze tego nie widac. Poczym sam z siebie dodal, ze problemy z zebami i wlasnie takie osady ktore powoduja ukryte stany zapalne sa czasem przyczyna nieplodnosci bo organizm nie chce byc w ciazy kiedy musi wlaczyc z infekcja. Sprawdzilam ta informacje potem tez na necie i rzeczywiscie wyglada na to ze zwiazek moze byc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 21:51
-
Hej Robaczki
Co tam słychać u Was?
Psotka ciekawa teoria z tym, że infekcja w zębach może być dla organizmu sygnałem, że nie czas na bobasa. Coś w tym jest.. tylko jak tu cholera w ciążę zajść skoro tyle przeszkód z każdej strony********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Ja mam obsesję na tym punkcie, dla mnie zęby to podstawa
W sumie to najważniejsze to dobry stomatolog i ginekolog
No właśnie byłam u gina, prolaktyna lekko ponad normę. Przy normie do 23.03 mam 24.40. Endometrium mam podobno piękne, a owulka prawdopodobnie już była. Dostałam Dupka i mam czekać na nienadejście @. A jeśli przyjdzie to w przyszłym cyklu monitoring.W związku z dupkiem testowanie przeniesione na 5 września. Ooooooo a może Tatuś mój w prezencie urodzinowym dowie się że będzie dziadkiem? To by było super.
U dentysty 2 zęby zaleczone.
Anuśka, justta lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Choco dobre wieści
Kochane pamietacie jak pisałam, że rozważamy z S adopcję pieska?
Dziś bylismy w schronisku i oficjalnie obiecaliśmy Łatkowi (ten, którego zdjęcie podesłałam), że zabierzemy go stamtąd w piątek. Legowisko już czeka, też dziś kupione
Wogóle ostatnio byłam stałą bywalczynią krakowskiego schroniska i gdyby nie to, że mieszkam daleko, chyba zdecydowałabym sie na jakiś okazjonalny wolontariat
Lecę spać, nie wiem czy jutro dam radę wpaść.
Trzymajcie się i trzymajcie kciuki za nas w piątek
Dobranoc:*zgredka, Zlotowlosa, choco, Katjaa, konwalianka, Blondik, Tamka, Yasmin lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Nie wiem czy wcześnie idę , pójdę poprostu z wynikami bhcg i prog, a pozatym mam do ginki sporo pytań...
Wg. Wyniku bety 5-6 tydzień
Melisa wypita, mam nadzieje na przestaną noccała.....
Dobranoc dziewczynki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry Kochane!
Czarnula masz przerywaną linię ponieważ że tak powiem program wyznaczył Ci nie pewną owulkę, występuje zbyt mało potwierdzonych czynników które potwierdzają owulację(śluz, położenie szyjki, testy owu.)bo widzę że masz tylko tempkę. Jesli się mylę dziewczyny poprawcie mnie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 07:17
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry:)
Zgredka ja nie miałam "książkowego" spadku na zagnieżdżenie.....
co do zębów, moje poniedziałkowe leczenie kanałowe nadal czuję.....pół nocy nie spałam - obudziłam się po północy z mega bólem i tak do 2giej..potem mężu "kołysanki" nucił hehehee......
Olga ja też miałam przerywaną linią, a obok temp. wpisywałam również szyjkę, śluz itp.....