My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
justta wrote:Smarta to awansowałaś
a z tym wypadkiem to masakra, zawału można dostać jak się takie coś widzi, dobrze że wszyscy cali
Biedroneczka - pomidorowa - uwielbiam
No szkoda, że tak niespodziewanie i w aptece w której nawet nie znam kodu do drzwi wejściowych i sejfu bo jestem tu gościnniejustta, cymcia, momo1009 lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
justta wrote:Toż to wyróżnienie Smarta
ale nie przygotowali się na zmianę kierownictwa, nie ładnie
Mąż się śmiał że jak już jestem kierwonikiem to powinnam powiedzieć że niech oni pracują a ja lecę do domu odpoczywaćjustta, Blondik, Yasmin lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Jestem! maluch ma 2,8 cm, tętno 140, fikał koziołki jak szalony
gin powiedziała, że wyniki mam wzorcowe i mam się cieszyć ciążą! co więcej powiedziala, że jej zdaniem to, że teraz odzcuwam tak wielki stres było przyczyną tak długich starań - tzn ten stres utajniony we mnie siedział - bałam się "a co bedzie jak zajdę", i stąd tyle to trwalo, taka jej teoria
a jak na koniec wyciągnęłam kartkę z moimi wątpliwościami, gdzie na ostatnim miejscu był punkt pt. : nie mam zaparć, to dostała takiego ataku śmiechu, że jak wyszlam to na korytarzu ludzie się na mnie gapili co to za rechot w gabineciejustta, Anuśka, Nieukowa, Malenq, Czarnula87, Blondik, konwalianka, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Tamka super wiadomość gratuluje maluszka
A co do zaparć to ja też nie mam, a w poprzedniej ciąży miałam i to ogromne, mam nadzieję że już ich nie będzie, wiąże to z hormonami tarczycy, ze teraz mam unormowane i zaparć braktaka moja teoria hihi
Tamka lubi tę wiadomość
-
dziękuję dziewczynki, obiecuję sobie, że stresy odłożę na bok, zobaczymy jak długo wytrwam w tym postanowieniu
a na wydruku z USG jest napisane 9 tydzień 4 dzień ... nie mam pojęcia jak to odnieść do suwaczka... czy to na plus czy na minus?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 16:51
-
justta wrote:Tamuś i pytałaś sie o ten śluz żółtawy ? A zdjęcie Maleństwa masz?
tak - okazuje sie, że duphaston mnie wyjałowił i dostałam jakieś globulki bo jakiś stan zapalny malutki jest -
zrobiłam fotkę telefonem, kiepsko trochę wyszła ale może coś wypatrzycie
http://i1302.photobucket.com/albums/ag127/najkati/dzidzia9tydzie14402_zpsbf2a9a91.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 17:14
justta, Malenq, Czarnula87, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
wróciłam z roboty zła jak osa, ale po obiedzie przechodzi
postanowiłam zapisać się na studia podyplomowe i właśnie poszukiwałam foty, co prawda mam jedną sprzed 5 lat, włosy krotkie czarne (teraz dlugie blond), ale chyba nie bedzie z tego powodu jakiegoś dymu