My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
justta wrote:Krokodylku biedna ty ale dobrze że widziałaś dzidzie i wszystko ok, a kroplówki muszą pomóc
Tamuś to czekam na zdjęcie
Anuśka i jak obiad co w końcu zrobiłaś?
No tą polędwiczkę cielęcą usmażyłam i z warzywami na parze podałam... Jak nigdy zjedli wszystko i pytali o jeszczeGłodomory jedne
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Wiecie co... Muszę iść do dentysty...
Ja z dentystą miałam taką samą historię jak z ginem : poprzedni mówił że wszystko jest super a tak na prawdę nie było. Wszystkie zęby, które mi robił psują się pod plombami
Założył mi porcelanę na zdrowego spiłowanego zęba i ten ząb pod tą porcelaną umiera w bólach
No i umówiłam się z moją nową dentystką, która poprawia fuszerkę poprzednika, że jak tylko wróci z wakacji to zrobi mi wycenę i naprawi całą szczękę... Kurczę niby mam ładne białe zęby z zewnątrz i nic nie widać, ale jak zrobiła mi fotki taką małą kamerką to jest masakra... Mam kilka tylko całkowicie zdrowych zębów
-
Anuśka to dobrze że poszłaś do innego dentysty, zęby są ważne, wszystkie bakterie mogą przechodzić na organizm, to dobrze że się za to bierzesz, a dentystów partaczy nie brakuje, ja mam teraz super fajnego dentystę i wszystkie ząbki zdrowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 18:00
-
justta wrote:Anuśka to dobrze że poszłaś do innego dentysty, żeby są ważne, wszystkie bakterie mogą przechodzić na organizm, to dobrze że się za to bierzesz, a dentystów partaczy nie brakuje, ja mam teraz super fajnego dentystę i wszystkie ząbki zdrowe
W sumie to najważniejsze to dobry stomatolog i ginekolog
justta lubi tę wiadomość
-
Tamka ekstra
Czytalam ze fhr>110 prognozuje pomyslny przdbieg ciazy
Usg tez super.
A propos usg. Sasiedzi opowiadali jak gin im plec powiedzial, ze ojciec dziecka pokazal palcem na ekran usg i dumny mowi "przeciez kazdy glupi widzi ze chlopak" a gin w konsternacji : ale pan pokazuje glowe dziecka a nie siusiakajustta, momo1009, Tamka, Blondik, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cierpię ostatnio na bezsenność, spowodowana bólem plecow. Chciałam wiedzieć czy melisa jest bezpieczna w ciąży.I zaczęłam czytać o cudownych właściwościach meliski m.in. ze pomaga zmniejszyć poranne mdłości, ze zawarta w niej witamina. C działa na organizm ciężarnej wzmacniajaco oraz ze pita podczas karmienia piersią pobudza laktacje
Nic tylko pic, a przy okazji moze sie wyspie
Jutro wizyta u gin, wiec lekki stresik jest