X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    Dzień dobry
    Ja zalapalam wlasnie dola, bo tempka dzisiaj znowu zaliczyła doliny.... Eh.... Nadzieja pryska totalnie, czekam na @...

:( a moze jednak jednak jeszcze odbije wzywam temp do odbicia i nie robieniaa sobie jaj z Cymci

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macham jestem w pracy ale zaraz jade do pszczyny zawieść papiery

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Malenq, Biedroneczko! ;)
    Malenq czyli się myliłam co do przerywanej linii ehhh :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa ja sama nie wiem kiedy ten program wyznacza OVU linią ciągłą....chyba jak ma się TYPOWO książkowe objawy i się je skrupulatnie dzień w dzień wypełnia chyba......
    uhmmm..........

Katjaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dodatkowo czosnek, miód i gorące mleko musiały "pójść w ruch" gardło mam całe białe i boli......ech :-/
    ale już od dzisiaj w końcu mam czas na forum posiedzieć, ostatni gość odjechał przed 7dmą :)

justta lubi tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki uzupełniłam złośliwą temperature ( owulacji wredna nie stwierdza ) i idę odkimac nocne bzykanie ;)

Katjaa lubi tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • helenkq Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczynki co tam slychac? zadko ostatnio siedze przy kompie wiec mnie raczej nie ma, ale czasem zagladam ;)
    gratulacje dla nowych mamusiek ;)

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry Helenq :) :*

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki.
    Ja tylko na moment żebyście nie zapomniały jak wyglądam :)
    I lecę do pracy :) Później też zajrzę :)

Katjaa, Malenq, Blondik, Tamka lubią tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam. u Was tez tak zimno, buro i mokro?

Katjaa lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć, ja już z pracy..

Kroko - miałam nadzieję, ze po króplówce i tym zastrzyku (co to było) będzie lepiej,. noo.. trzymaj się!

Tamka gratulejszyn pięknego 2,5cm bobasa!

LaRa - ja na Twoim miejscu jeszcze bym nie szła do gina.. tak naprawdę niczego się nie dowiesz.. poza tym czy jest pęcherzyk i jak jest umiejscowiony..

cymcia - nie smutaj; tulę

Ja też wszystkie zęby wyleczyłam..ale kiedyś niestety nie dbano o zęby tak jak powinno.. mam troche o to żal do rodziców, że pozwolili wyrwać 10 letniemu dziecku 3 zęby, których oczywiscie nie mam.. a później przez lata nikt nei zadbał abym miała koronkę i teraz mam problemy, bo obniżyła mi się górna kość w której osadzone sa zęby - aa długo by opisywać.. jednym słowem lipa :(
    co do zębów, to chciałam Wam też napisać, ze przy Tymku jakos w kwietniu, gdy ciepło się robiło na dziąśle powstał ropień - ogromny..oczywiście nie muszę Wam pisać jaka byłam wystraszona, bo wiem, ze takie zakażenia są niezbyt bezpieczne.. jak się okazało.. genialni lekarze z czasów mojej młodości tak wyrwali mi zęba, że korzeń zostawili! w tym miejscu pojawił się ropień, bo zaczęło to gnić (po tylu latach!); byłam na zabiegu chirurgicznym, jak już małego urodziłam, choć karmić go nie mogłam przez 6h.. traumatyczne przeżycia - oba..teraz niby mam wszystkie zeby na tip top (te, które mam), wiec mam nadzieję, że takich przygód mieć nie będę..

a my po randce.. byliśmy na Lucy - całkiem niezły ten filmik.. spodziewałam sie czegoś innego, ale nie jestem rozczarowana.. mąż chyba trochę..ale widziałam reklamę filmu: dawca pamięci - będzie genialny! muszę go pilnie obejrzeć :)

witajcie Anuśka, cymcia, Katjaa, Asha, zgredka, Ania, helenq, Ariena, Malenq, Kroko, LaRa, Tamka, Nieukowa, Dronka, Psotka, Czarnula, choco, momo, justa, smarta, Blondik i cała reszta!:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 08:17

Blondik, Katjaa, Malenq, Tamka, Anuśka, justta lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Blondik, konwalianka! :)
    Blondik u mnie słoneczko za oknem tylko trochę zimno :/

konwalianka lubi tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moim zdaniem wcale nie jest za wczesnie na wizytę Lary, to wczesna ciżąa i trzeba o nią dbać, może jej lekarz zaleci np. duphaston...ja biore od 2 dnia po pozytywnym tescie, a wtedy nie mialam nawet wynikow bety

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Konwalianka, hej Katjaa, hej Blondik, hej Anuśka, hej reszta której nie mam siły dalej wymieniać :)
    Ja dziś z rana ciężki start do pracy miałam bo budzik mi nie zadzwonił :P Na szczęście sama obudziłam się 10 min później.

Małżonek coś mi burczy że nie ma ochoty na seks bo ma doła pourlopowego a tu owu się zbliża. Co ja mam z tym facetem :) Pogoniłam go i coś tam zadziałał ale jakoś tak niemrawo :D
    Ej u was też tak jest, że jak facet jest mega podjarany to jest potem więcej spermy, a gdy "robi bo musi" jest tego mniej? Dziwne ale moj tak ma :)

Poza tym u mnie chyba też dołek po urlopie, jestem 4 dzień w pracy i normalnie nic mi się nie chce a moi kochani kumple z roboty przez miesiąc prawie nie ruszyli tego co mieli w moim zastępstwie zrobić i teraz nadrabiam z jakimiś papierami ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 08:25

konwalianka, Blondik, Katjaa lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blondik u mnie tak: zimno, szaro, ponuro i zimno, około 7dmej miałam tylko 8C brrrrr

• Zakochana Przyjaciółka

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Doberek :) Dni płodne zakonczone,owulacja prawdopodobnie była 19.08...teraz nie pozostaje nic innego jak czekac na efekty :) Mam nadzieje ze tym razem sie udało. mam pytanko jak myslicie kiedy mozna najwczesniej wykonac test? Dodam ze przewidywany termin @ to 02.09. Pozdrawiam

Katjaa, Arienna lubią tę wiadomość

Zakochana
  • Zakochana Przyjaciółka

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Hej Konwalianka, hej Katjaa, hej Blondik, hej Anuśka, hej reszta której nie mam siły dalej wymieniać :)
    Ja dziś z rana ciężki start do pracy miałam bo budzik mi nie zadzwonił :P Na szczęście sama obudziłam się 10 min później.

Małżonek coś mi burczy że nie ma ochoty na seks bo ma doła pourlopowego a tu owu się zbliża. Co ja mam z tym facetem :) Pogoniłam go i coś tam zadziałał ale jakoś tak niemrawo :D
    Ej u was też tak jest, że jak facet jest mega podjarany to jest potem więcej spermy, a gdy "robi bo musi" jest tego mniej? Dziwne ale moj tak ma :)

Poza tym u mnie chyba też dołek po urlopie, jestem 4 dzień w pracy i normalnie nic mi się nie chce a moi kochani kumple z roboty przez miesiąc prawie nie ruszyli tego co mieli w moim zastępstwie zrobić i teraz nadrabiam z jakimiś papierami ;/

Mój to codziennie mnie budzi przed praca zanim wyjdzie o 5:30,nieraz mi sie poprostu nie chce,ale nie ma lekko.

Blondik, helenkq lubią tę wiadomość

Zakochana
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik, nie wiem..ale podejście lekarza, dam choć nic się nie dzieje do mnie nie przemawia.. po co faszerować kobietę i dziecko lekami skoro nie ma pco do tego wskazań? rozumiem, gdy kobieta np. miała za sobą poronienie, albo problemy z luteiną czy inne w cyklach ale tak na "zaś" - jestem przeciwniczką..

zresztą prawda jest taka, że jeśli ciąża ma się utrzymac, to się utrzyma, jeśli nie, to żadne leki jej nie pomogą..poza tym wiem, że to okrutne, ale sama tak sobie to tłumacze.. jeśli traci się ciążę, to najprawdopodobniej dziecko było chore.. oczywiście nie mówię o nawracających poronieniach, bo to zapewne już nie kwestia dziecka a problemów w organizmie mamy..
    każdy robi, jak uważa :D

Zakochana - tu opinie są podzielone :) ale często test wychodzi ok. 12-14d po owulacji; wcześniej nróżnie to bywa, co widać w galerii wykresów, ale sa też testy robione w 8dp i też są cienie kreseczek :)

Nieukowa, u nas to raczej ilość spermy jest uzależniona od częstotliwości, jak rzadziej jest jej więcej..czasem mąż mówi, ze miał mega fajerwerki a jednak nie było tego dużo.. nie wiem od czego to zależy..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 08:36

Zakochana, Nieukowa lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Zakochana Przyjaciółka

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    Blondik, nie wiem..ale podejście lekarza, dam choć nic się nie dzieje do mnie nie przemawia.. po co faszerować kobietę i dziecko lekami skoro nie ma pco do tego wskazań? rozumiem, gdy kobieta np. miała za sobą poronienie, albo problemy z luteiną czy inne w cyklach ale tak na "zaś" - jestem przeciwniczką..

zresztą prawda jest taka, że jeśli ciąża ma się utrzymac, to się utrzyma, jeśli nie, to żadne leki jej nie pomogą..poza tym wiem, że to okrutne, ale sama tak sobie to tłumacze.. jeśli traci się ciążę, to najprawdopodobniej dziecko było chore.. oczywiście nie mówię o nawracających poronieniach, bo to zapewne już nie kwestia dziecka a problemów w organizmie mamy..
    każdy robi, jak uważa :D

Zakochana - tu opinie są podzielone :) ale często test wychodzi ok. 12-14d po owulacji; wcześniej niezbyt często wychodzi, co widać w galerii wykresów, ale sa też testy robione w 8dp i też są cienie kreseczek :)

Dziekuje :) ehhh niecierpliwa jestem,juz bym chcila wiedziec

Zakochana
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi się wydaje, ze wcale nie bylo to dzialanie "dam choc nic sie nie dzieje", bo mam hashimoto :) i kazde wsparcie zeby utrzymac ciaze chyba jest wskazane

Zakochana trzymam kciuki;)

Zakochana lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
‹‹ 1705 1706 1707 1708 1709 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ