X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Achh... Pamiętam ten etap budowy... Pięknie było... Każdego dnia rósł domek do góry :) A później stanął w miejscu i zaczął pożerać masę kasy ;) Ale fajnie.... Satysfakcja jest niesamowita jak już można w nim zamieszkać :)
    no jak dla mnie to już masa kasy w niego poszła...ale cóż trzeba mieć jakiiś cel w życiu i do niego dążyć :)to co możemy robimy sami np całe fundamenty osobiście zagęszczałam i ocieplałam z małżem no i kanaliza to nasza robota :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my sie nei mozemy zdecydowac. Mamy na oku dzialke po przystepnej cenie w prawie centrum miasta, blisko do atrakcji, blisko do rzeki, do sciezek rowerowych itd. Jest nieduza 430m2. Z drugiej strony moze jednak wolalabym gdzie na obrzezach miasta, zeby nei bylo tak glosno, wiekszy ogrodek. ALe czy ja wiem czy ja w tym ogrodku grzebac bede?No i daleko do znajomych, zawsze trzeba autem, dzieci tez by musialy byc pewnei wozone. Sama nei wiem :/

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    no jak dla mnie to już masa kasy w niego poszła...ale cóż trzeba mieć jakiiś cel w życiu i do niego dążyć :)to co możemy robimy sami np całe fundamenty osobiście zagęszczałam i ocieplałam z małżem no i kanaliza to nasza robota :)
    Hih witamy w klubie :) My (bardziej mąż) też sami robiliśmy wszystko łącznie z murowaniem ścian :) Tylko do wylewek i fundamentów zapraszaliśmy sąsiadów i rodzinę i chłopcy cały dzień zalewali fundamenty a wieczorem zalewaliśmy się wszyscy ;D

zgredka, Arienna, Nieukowa lubią tę wiadomość

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheh nio tylko Zuza już płacz ze całe wakacje tez musi chodzić do przedszkola :/ i to co 2 tyg do innego wrr

laski ale mi babka powiedziała w labku ze padłąm beta i progesteron najlepiej zrobić 3-4 tyg od domniemanego zapłodnienia koszt 42zł :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik jaka chałupka! coś pięknego! :)

Blondik lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    heheh nio tylko Zuza już płacz ze całe wakacje tez musi chodzić do przedszkola :/ i to co 2 tyg do innego wrr

laski ale mi babka powiedziała w labku ze padłąm beta i progesteron najlepiej zrobić 3-4 tyg od domniemanego zapłodnienia koszt 42zł :)
    No dziwna jakaś ta babka... Czy co??? 4tyg od owulki to ja już mam kolejną owulkę albo silne dwie krechy :D

zgredka, Czarnula87, Arienna, Blondik lubią tę wiadomość

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    No dziwna jakaś ta babka... Czy co??? 4tyg od owulki to ja już mam kolejną owulkę albo silne dwie krechy :D

nio tez padłam jak mi to powiedziała mnie niby wyliczyło ze jutro mogłabym iść ale ja sie wstrzymam do poniedziałku bedzie 10dpo a w przypadku tej wg mnie 13 dpo

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej a o której LaRa miała miec ta wizyte????

LaRa lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• justta Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane ale tematów nie wiadomo za co się zabrać

Gratuluję domków piękne są, mi osobiście podobają się kanadyjki i to w wersji góralskiej ;-) takie marzenie, kiedyś się zrealizuje ;-) narazie mieszkamy w mieszkanku i jest ok, działkę mamy na warzywka i owoce i dajemy radę , ale wiadomo co dom to dom, chociaż też ma minusy, więcej powierzchni do sprzątania np hihi

Tamuś czytałam, że II trymest jest najlepszy na podróże, ale samochodową tyle km to bym się nie wybrała, chyba że rozłożyć na parę dni dojazdu ;-) i spać w ciekawych miejscach, wymyślicie coś napewno, a i w PL można znaleźć super miejsca na wakacje

Biedroneczka biedna ta twoja Zuzia do dziadka chciała, może na weekend się uda ją tam podesłać, albo wtedy kiedy dziadkowi będzie pasowało

Tamka lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znowu mnie spanie rozkłada..zaraz padne tu na klawiaturę.. mam dość ;(

Dronka.. dlatego my mieszkamy ileś tam km od rodziców..wiem, że mogę liczyć tylko na siebie.. jeśli dziadkowie mają życzenie to jedzie na wakacje, jeśli nie, nie proszę ich.. przykre to, szkoda, że przez wakacje nie udało się zorganizować czasu wnuczka - dziadkowie..

justa wydaje mi się, że ona chciała jutro, bo ma już dość chodzenia do przedszkola właśnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 13:35

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa szykuje mi sie przymusowe wolne jutro musze wziąc jeden dzień :P ale sie ciesze pośpie sobie aaa jak :) z małą na spacer pójde oby tylko szef nie marudził

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    znowu mnie spanie rozkłada..zaraz padne tu na klawiaturę.. mam dość ;(

Dronka.. dlatego my mieszkamy ileś tam km od rodziców..wiem, że mogę liczyć tylko na siebie.. jeśli dziadkowie mają życzenie to jedzie na wakacje, jeśli nie, nie proszę ich.. przykre to, szkoda, że przez wakacje nie udało się zorganizować czasu wnuczka - dziadkowie..

justa wydaje mi się, że ona chciała jutro, bo ma już dość chodzenia do przedszkola właśnie

to nie jest az tak żle bo oni ja zabierają wiesz byłą 3 dni z nimi w ustroniu a 2 dni przed wyjazdem juz u nich spała i dziadke ją odbieraz przedszkola codziennie ja ją potem od nich zabieram
    moja mama jeszcze pracuje ma 52 lata tata 57 sa osobami lubiącymi jeżdzic podróżować nawet teraz 30 jadą do polanicy na tydzien wiec znou bede mojego dziadka prosiłą zeby niunie odbierał zeby do 15 nie musiała siedzieć damy rade
    ja tez jezdziąłm sama z nimi ale mój maż leniwy jest nie nauczony wyjazdów wakacyjnych temat rzeka tescie dopiero teraz pierwszy raz byli w stanatorium co równało sie z urlopem nigdy nie jezdzili tesciowa mogłanby do nas przyjechac (74km) ale tesc nie chce bo wiadomo obiadku nie bedzie tralalala

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh, to dobrze.. bo już się martwiłam o Was :)

moi jeszcze nie zabrali nigdzie Tymka, rozumie, że jeszcze się obawiają, ale akurat w te wakacje trochę u nich jest :)

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• LaRa Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na 14:30 mam, zaraz sie zbieram, fajnie ze pamietasz :*
    Biedroneczka83 wrote:
    hej a o której LaRa miała miec ta wizyte????

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nio moja miała 3 lata jak pierwszy raz pojechała z moimi rodzicami na 4 dni :) ale mi było smutno hehe
    wczoraj np pojechali po moją mame i na jej masaż poem na lody przywizła naklejki soczki wróciła o 18 hehe wiec ona uwielbia z nimi byc oni z nią ale nie mają jeszcze akiego poczucia zeby np wnuczke zabrac na 2 tyg ehhe
    mój tata dłubie na działeczce :P mam w pracy heheheh

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:

to zaciskam kciuki :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Szkoda że foteczki jeszcze nie będzie... Ale pewna jestem, że wszystko będzie ok i ginka Cię uspokoi :)

• justta Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka to masz super z nimi naprawdę , mała często jest u dziadków to może i dziadkowie muszą trochę odpocząć ;-)

LaRa trzymam kciuki za wizytę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 14:03

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara powodzenia :) trzymam kciuki!

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co robicie na obiad?
    dzis mam ostatni dzien lenistwa;) od jutra do pracy, buuu

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
‹‹ 1712 1713 1714 1715 1716 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ