My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySmoczyca :] już ci mówię - w tym linku co podałaś musisz wejść w POBIERZ KODY - to jest pod zdjęciem i jak to klikniesz to ci się otwierają różne linki; kopiujesz ten na prawie samym dole oznacozny jako
Kody na fora dyskusyjne: Szerokość 500 pikseli z odnośnikiem do większego rozmiaru
Spróbuj :]Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 12:34
-
Smoczyca1 wrote:
fajny domek, właśnie taki chcemy
kurde ale mi się dziś w głowie kolebie..... owulka się zbliża mówię Wam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 12:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nio Arienna ja te mam dzis jakis kiepski dzien i do tego poryczałam sie bo moja niunia chciał jutro zamiast do przedszkola iść do mojego taty on juz na emeryturze jest i on sie nie zgodził bo cos tam ma do załatweinia i ja sie poryczałam że dzieci z jej grupy spedzają wakacje z dziadkami a jemu sie nie chce jeden dzien z nią byc
-
Anuśka wrote:To Twoje gniazdko się tam buduje? Bo coś mnie ominęło i nie wiem
-
dzięki dziewczyny, jak widać trochę na zdjęciu domek nieduży bo działka częsciowo zabudowana bo to u mojej mamy, oczywiście początkowo mój mąż nie chciał u teściowej bo chciał u swojej mamuni, ale dzięki Bogu udało mi się go przekonać do moich racji
i będę miała mamuśkę za płotem
Czarnula87, konwalianka, Blondik lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:nio Arienna ja te mam dzis jakis kiepski dzien i do tego poryczałam sie bo moja niunia chciał jutro zamiast do przedszkola iść do mojego taty on juz na emeryturze jest i on sie nie zgodził bo cos tam ma do załatweinia i ja sie poryczałam że dzieci z jej grupy spedzają wakacje z dziadkami a jemu sie nie chce jeden dzien z nią byc
myślę że małemu nie jest tak bardzo smutno jak Tobie :)będzie się bawił z dziećmi i szybko zapomni
-
Smoczyca1 wrote:dzięki dziewczyny, jak widać trochę na zdjęciu domek nieduży bo działka częsciowo zabudowana bo to u mojej mamy, oczywiście początkowo mój mąż nie chciał u teściowej bo chciał u swojej mamuni, ale dzięki Bogu udało mi się go przekonać do moich racji
i będę miała mamuśkę za płotem
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
Arienna wrote:dobre do podrzucania dzieci
babcia sama zaoferowała pomoc
ale nie ukrywam że jest to dla mnie duży plus, wiadomo z mamą też nie jest łatwo ale to moja mama i może mnie pouczać, a jak się pokłócimy to za chwilę jest ok, a z teściową to już by nie przeszło
Arienna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle mi się gęba drze przez ta pogodę
jakoś tak zimno szaro i buro
depresyjnie normalnie aż
już wczoraj u nas padało i mnie głowa bolała, dzisiaj to samo; chyba zaraz małolata na drzemkę razem ze sobą położe
w końcu dzięń wolny mam a czeka mnie intensywny weekend w pracy
-
Smoczyca1 wrote:moje moje buduje się od marca i coś powoli idzie ale nareszcie idzie dach, przed zimą chcemy jeszcze okna załatwić żeby można było coś zimą robić np elektrykę :)teraz to ja tylko żyję tą budową no i fasolką
A później stanął w miejscu i zaczął pożerać masę kasy
Ale fajnie.... Satysfakcja jest niesamowita jak już można w nim zamieszkać
Smoczyca1, Blondik lubią tę wiadomość