My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:ja widziałam dzidzie, urosła i serduszko bije
a mnie dalej męczy
KOchana, trudno to nazwać awansem. Dowalili obowiązków na czas nieobecności kierownika, mam nadzieję że na krótko, bo ja w sumie nawet uprawnień nie mam. Oczywiście różnicy w pensji nie ma. Gdybym miała jak to bym się z tego wykręciła.
Właśnie zauważyłam że nie ten post mi cytowało..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 17:11
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
Blondi duuży domek ale to miesce z ksiażkami to bajka
Smoczyca fajny domek ja to sobei moge pomarzycnarazie mamy 44m na kredyt
plany gdzies tam są marzenia tez ze w BB działke kupimy ale to jak udda sie anm najpierw mieszkanie moich dziadków wykupić ja bym tak chciała 1000m działka i ok 120-130 domek -
Blondik przygarniesz mnie do tego kącika plissssssss będę grzeczna i mogę gotować. Nie zajmę dużo miejsca tylko jedną podusie.
Taki kącik z książkami byłby spełnieniem moich marzeń.
My z mężem myślimy o kupnie mieszkania, budować się teoretycznie też mamy gdzie, bo moi rodzice dali by nam działkę. Tylko bank nie chce nam dać kredytu. Okazuje się ze to co my myśleliśmy ze będzie plusem - działalność gospodarcza męża, jest minusem i obniża nasza zdolność kredytową ponad trzykrotnie.Blondik lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnySmoczyca1 wrote:aaaa czyli tą fotkę muszę gdzieś umieścić? np?
Wiem wiem ciężka jestem ale bez nerwów
Jak masz zdjęcie na jakiejś stronie to kopiujesz adres zdjęcia albo prawym klikasz na fotkę i klikasz kopiuj url zdjęcia czy jakoś tak i potem wklejasz tutaj w treść posta i przed linkiem i po linku dajesz klamerki;]
zajrzyj tutaj: http://forum.gazeta.pl/forum/w,10264,86324793,0,JAK_wkleic_ZDJECIE_na_forum_instrukcja_.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 12:03
-
Smoczyca1 wrote:aaaa czyli tą fotkę muszę gdzieś umieścić? np?
Wiem wiem ciężka jestem ale bez nerwów
na www. fotosik.pl załaduj zdjęcie, a potem pod zdjęciem wyskoczą ci linki do wklejania na forum, wybierz ten: Zdjęcie 500px na forum i skopiuj go,a potem wklej do wysyłanej wiadomości -
a to jeszcze się Wam pochwalę
mój mąz pracuje też w firmie www.nasze-antyki.pl
no i zaczal kolekcjonować meble, mamy już barek z 1830 roku (Biedermeier), niciak, fotel rzeźbiony, mam toaletke, lustro dwumetrowe, i stól (również Biedermeier) ktory się rozklada na 4 metry;)
poogladajcie sobie te meble, sa cudne, no i bardzo solidne;) -
Wow, takie wielkie domiska
Ja mam 80m2 mieszkania i ledwo sprzątanie ogarniam
Ogród drugie tyle czasu mi zajmuje bo mam mizerne 100m2 działeczki
Ale zazdroszczę, w takim domu to i 5ka dzieci będzie mieć luksus
Co do wyjazdu: może jakaś bliska zagranica? Np. Niemcy, Czechy, Słowacja, nawet Francja jeśli przejazd rozłożyć na kilka dni. Maja cywilizowanych ginekologów, NFZ zwraca za wizyty za granicą jak się ma EKUZ...
Nasi sąsiedzi mają naprawdę piękne zabytki i przyrodę. Niby nie jest ciepło, ale na pewno jest to zmiana środowiska i do tego mało ryzykownaBlondik lubi tę wiadomość
-
Kobieto... Kto Ci te wszystkie okna będzie mył??????