My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka, ja bym jechala, jak poszlam zaraz po pozytywnym tescie to tez go wypytywalam. planowalismy leciec do Egiptu, Egipt odradzil ze wzgeldu na mozliwa zemste faraona i zbyt wysokie temperatury.
lot samolotem bezpieczny wg niego
mysle,ze podroz z przerwami i wyjazd we wrzesniu, gdy juz nie ma upalow nie zaszkodza,ale to twoja decyzjaTamka lubi tę wiadomość
-
Blondik wrote:nasze przedszkole przyjmuje dzieci od 2,5 lat;)
-
nick nieaktualnyBlondik wrote:nasze przedszkole przyjmuje dzieci od 2,5 lat;)
u nast jest tak, że jak dziecko kończy w pierwszym półroczu 3 latka to ok, mogą wziąć; ale mój łapie się z 3 latkami już na drugie półrocze więc nie da rady
a mi się nie spieszy aż tak :] -
Kotka, musicie najpierw przepisy sprawdzić, chociaż może to tylko u nas są takie obostrzenia ale generalnie nie ma tak, że możesz sobie dom walnąć gdzie chcesz na działce
także Blondik, ciekawe jak ten Wasz sąsiad to zrobił? chyba że plan Wam zezwala budować na granicy działki? -
konwalianka wrote:zgredka a Ty czemu masz przerywaną? Kiedy powinnaś testowac? nic nie mówię..ale ładnie wygląda
A ja dlatego ze tylko temp wskazuje na owu,ale dziewczeta orzekly ze na pewno byla bo we wt mialam badany progesteron i na tp wskazywal wynika (ja chyba szyjki nie umiem badac) ale nie testuje bo nawet niw serduchowalam jak trzeba.. -
sasiad uzyskal pozwolenie od poprzedniego wlasciciela dzialki, czyli taty jacka...
obchodzimy to tak, ze na scianie graniczcaej z jego dzialka nie mamy okien
zaraz wam pokaze nasz projekt, dom z dwustanowskowym garazem - 250 m prawie
tak bedzie wygladal z zew
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 11:42
Tamka, Malenq, Czarnula87, Katjaa lubią tę wiadomość
-
no właśnie - o to mi chodziło, żeby Kotka zanim kupi sprawdziła sobie co i gdzie może tam postawić, żeby później się nie wkurzać, że się czegoś tam nie da
aczkolwiek nie mam pojęcia - może w Deutschlandzie przepisy są bardziej liberalne.. -
Tamka wrote:no właśnie - o to mi chodziło, żeby Kotka zanim kupi sprawdziła sobie co i gdzie może tam postawić, żeby później się nie wkurzać, że się czegoś tam nie da
aczkolwiek nie mam pojęcia - może w Deutschlandzie przepisy są bardziej liberalne..
Nie sadze. Raczej w druga strone. I czesto sa glupie, jak to przepisy
zgredka ale ty peirniczysz ;P. No przeciez byly serducha przed i po owu!
O rety blondki ale chalupa, kto to bedzie sprzatal. Ile masz metrow? Ile ogrodka zostaje?